7.Bölüm:Piano

106 11 36
                                    

Helllllllooooooo

Nasılsınız?
Umarım iyisinizdir.

Ben gayet iyiyim yalnız şu sıralar derslerime ağırlık verdiğim için bölümler geç geliyor özür dilerim canlaaaar ama şu dersleri bir halledeyim sık sık atmaya çalışıcam merak etmeyin.

Şimdi sıradaki bölümümüzde bu sefer onları biraz daha yakınlaştırıyorum şöyle diyeyim,

'Aralarında sadece bir nefeslik yer kalacak'

Hadi bakın spoi bile verdim.

Neyse fazla sizi bekletmeyeyim keyifli okumalar 💜

"Sahnede BANGTAN
Karşılarında ARMY
Gökyüzünde BANGTAN
Yıldızlar ARMY "
-BTS

☯️

Kahvaltımızı ettikten sonra evden çıkıp yola koyulmuştuk. Bugün günümüz gayet güzel başlamıştı. Sevdiğimiz insanlarla bir masa da toplanıp onlarla kahvaltı yapıp konuşmuştuk. Daha ne isteyebilirdik.

Şimdi ise beraber okula gidiyorduk. Aslına onlarla beraber okula gelmicektik. Bir sürü hayranları vardı ve biz elimizi kolumuzu sallaya sallaya onlarla geziyorduk. Bu haksızlıktı bana göre ama kendileri rica ettiği için hayır diyememiştik.

Okula geldiğimizde,

"Evet burda ayrılıyoruz hadi iyi dersler hepinize" Yugyeom'un dediğine karşılık Hoseok gülüp,

"Umarım iyi geçer yoksa ben matematik hocasıyla düelloya giricem yakında. " Hoseokun dediğiyle hepimiz güldüğümüzde Yugyeom onun karşısına geçip omzunu sıktıktan sonra,

" Eğer hala yapamassan ben sana yardım ederim merak etme. " demişti. Hoseok daha bir şey diyemeden onlar uzaklaşmaya başlamışlardı.

Hoseok'a döndüğümüzde kaskatı kesilmişti ve yanakları kızarmıştı. Onun bu haline gülerken bizde sınıflarımıza dağılmıştık.

Zaman atlaması~

Öğlen yemeği saatine girdiğimizde yemek almak için sırada bekliyorduk. Sıra nihayet bize geldiğinde yemeklerimizi alıp herkesten uzak bir yere oturmuştuk genellikle yeni albüm hakkında konuştuğumuz için kimsenin bizi duymaması gerekiyordu.

Biz öyle albüm hakkında konuşurken tanıdık bir ses geldi,

"Şuraya oturalım şurası sessiz" demişti Seokjin.

Bakışlarımız onlara çevirdiğimiz de onlarda bizim olduğumuz yere geliyorlardı. Bizi gördüklerinde ilk şaşırsalarda sonra bizim olduğumuz masaya gelmişlerdi ve,

"Oturabilir miyiz? " Yugyeom'un sorusuna başımızı olumlu anlamdan salladıktan sonra Jungkook benim yanıma, Yugyeom Hoseok'un yanına, Seokjin ise Namjoon'nun yanına oturmuştu.

Biz sessiz sessiz yerken Yugyeom sanırsam konu açmak için,

" Neden buraya oturdunuz? " demişti iyi bir başlangıç. Lafı Hoseok alıp,

Belki de İmkansız Değildir Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon