Giriş

285 13 8
                                    

☯️

Herkese merhabaalaaaaar     nasılsınız?umarım iyisinizdir.

Eğer iyi değilseniz de merak etmeyin her şeyin bir çözümü olduğunu unutmayın ve asla ama asla umutsuz düşünmeyin elbette bir umut vardır sadece bekleyin.

Gelelim bana, ben  heyecanlıyım çünkü ilk hikayemi yazacağım. Umarım hayal ettiğim gibi devam ederim ve başladığım bu yolu birlikte bitiririz. Hepinize milyonlarca mor kalp gönderiyoruuuuum 💜.

Şimdi kitabın konusu ile ilgili konuşalım. Kitap platonik aşık olan bir Yoongi'yi anlatıyor sadece o da değil onun gibi olan diğer iki arkadaşı da onun gibi platonik.Peki kim bu Yoongi'nin minik kalbini çalan kişi?

Tabii ki deeee
Jeon Jungkook!!!!!
Evet kesinlikle tahmin edemediniz di mi?😉

Şimdi kitap şöyle :
Bunlar üniversite öğrencileri. Şöyle bir şey var Jungkook Yoongi den 1 yaş büyük diğer arkadaşlarda Yoongiyle ve Jungkookla yaşıt
" Diğerleri derken? "derseniz hemen açıklıyorum.
Bunların müzik grupları var arasıra sahne alırlar Yoongi'nin grubu rap team, Jungkook ise vocal team olarak planladım. Arkadaşlarının isimlerini şimdi söylemicem diğer bölüme kadar.

Şimdi yazacaklarımı ise sizden yapmanızı istiyorum.
Burası özgür bir platform isteyen istediği yorumu yapabilmek gibi bir özgürlüğü var buna bir şey demiyorum diyemem zaten sadece şunu rica ediyorum eğer kötü yorum yapacaksanız bu kitaba hiç başlamayın o zaman, en mantıklı olan da budur bana göre.
Sevmediğiniz bir kitabı ya da hikayeyi okumak saçma olmaz mı sizce de? Kısaca kötü yorum yapacaksanız lütfen şimdi çıkın bu kitaptan ama eğer benimle birlikte güzelce ilerleyecekseniz  kalabilirsiniz.
İstediklerim bunlar sadece çünkü bu benim ilk kitabım ve şimdiden nefret yorumu almak istemiyorum sadece bana fikir vermek isterseniz ister özelden ister yorumlardan söyleyebilirsiniz buna çok sevinirim.

Umarım yazacağım hikayeyi, karakterlerimi ve fikirlerimi seversiniz.

Herkese iyi okumalar diliyorummmm~💜

☯️

Belki de İmkansız Değildir Where stories live. Discover now