12

243 8 0
                                    

Pov Casper
Ik zit in de wachtkamer met Mika en Dymphy te wachten het duurt zo lang, ze zijn haar nogsteeds aan het onderzoeken. Opeens gaat de deur open van Lotte haar kamer er komt een dokter naar ons toe "kennen jullie Lotte Jacobs?" vraagt hij we knikken en ik sta ook meteen op "oke jullie mogen een voor een naar binnen" we knikken "ga jij maar als eerste" zeggen Dymphy en Mika tegelijk ik knik en loop naar binnen

[in Lotte's kamer]

hey liefje zeg ik waarna ik een kus op haar lippen druk, ik weet niet of ze het hoorde want ze heeft haar ogen dicht ik blijf bij haar zitten en heb haar hand vast na een tijdje voel ik een knijpje in mijn hand ik kijk meteen naar Lotte ze heeft haar ogen open ik lach naar haar en geef haar meteen een kus op haar mond ze lacht en geeft een kus terug. "Hey schatje hoe gaat het?" zeg ik "goed hoor maar kun je me vertellen wat er is gebeurd?" zegt ze terug "jahoor natuurlijk" zeg ik en ik begin td vertellen "het was pauze en ik en Mika hoorde opeens een gil dus we stonden op en rende er naar toe omdat we hoorde dat het Dymphy was dus toen we daar aankwamen zagen we jou liggen ik ging meteen langs je zitten en vroeg wat er gebeurd was toen vertelde Dymphy wat er was en pakte ik je op en nam je mee naar buiten iedereen keek me wel raar aan want ik hield je vast als een bruid, na 20 minuten was je nog niet wakker  dus belde we een ambulance en nu, nu lig je hier" "je kan er wel om lachen zo te zien" zeg ik lachend en ze lacht ook.

Pov Lotte
Casper heeft me alles verteld, ik moest wel lachen toen hij zij hoe die mij naar buiten tilde, "Casper weet je wat de oorzaak is?" vraag ik aan hem "nee dat heeft de dokter niet gezegt zal ik hem even halen?" ik knik ja terwijl hij dat zegt. Even later komt hij weer binnen met een dokter "hallo ik ben Meneer van Best" zegt hij terwijl hij me een hand geeft "hallo ik ben Lotte Jacobs" zeg ik terug "dus je wou weten wat er was gebeurdt?" zegt hij ik knik en hij begint te vertellen "je bent flauwgevallen je hebt ijzer te kort, je moet een paar dagen hier blijven oke er mag hier iemand blijven slapen als je wilt we zorgen dat je genoeg ijzers binnen krijgt en dat je je beter gaat voelen" "oke dankuwel meneer" zeg ik terwijl ik hem een hand geef. Mika en Dymphy zijn ook binnen gekomen Casper zit op mijn bed en Mika en Dymphy zitten op een stoel, "jongens ik wil wel dat er iemand blijft slapen maar wie wil er als eerste?" zeg ik "Dymphy als jij als eerst gaat dan Mika en dan ik" zegt Casper ze knikken instemmend en ik knik ook iedereen is weg Dymphy ook want ze wou eerst even haar spullen halen. Ik mis Casper best dus stuur ik hem een berichtje:
💁= hey bea
❤️= hey schatje hoe gaat het?
💁= slecht
❤️= hoezo?? is er iets ergs aan de hand schatje?
💁= nee er is niks ik mis jou gewoon x
❤️ = aaah, nou ik mis jou ook schatje ik stel morgen voor om na school naar jou te gaan dan valt het niet op dat ik alleen ben.
💁= wat een slimmerik ben je toch schatje. ow Dymphy is er moet gaan doei xx miss you
❤️= miss you to, Dymphy moet het ook altijd verpesten he 😂 (grapje) xx slaap lekker schatje xxx.

Met Dymphy ben ik de avond goed doorgekomen we hebben veel gekletst en films gekeken en we hebben natuurlijk ook wel een beetje geroddeld haha wij zijn badass. ( voor als je het niet meer weet Casper was het ❤️ en Dymphy 💁)

* heeey people hoop dat jullie het een beetje leuk vinden please vote en comment xx mij*

Best Friends BrotherWhere stories live. Discover now