9

304 13 0
                                    

Pov Lotte
Ik wordt wakker en ik kijk even op mijn telefoon hoelaat het is, het is 13:45 ugh zucht ik in mezelf achja het is zaterdag, dan hoor ik in eens mijn telefoon een geluidtje maken ik kijk en het is Casper er staat: hey schatje kom om 14:30 naar mijn huis heb een verassing x, ik reageer terug oke is goed tot zo xx. Ik kleed me om en ik ga naar Casper "hey bea" zegt hij en hij drukt een kus op mijn mond ik voel gewoon dat ik begin te blozen, "hey" zeg ik terug en loop naar binnen "ben je alleen thuis?" vraag ik "ja mijn ouders zijn naar familie en Dymphy is zoals gewoonlijk bij Mika" toen ie dat zei begon ik te lachen "LEGGO" roept Casper en ik kijk hem verbaast aan "waar gaan we heen?" vraag ik nog verbaasder "dat is een verassing" zij hij terwijl hij zijn tong uitstak 😜 en mij mee trok. Ik zat achterop Casper zijn nieuwe scooter hij heeft er een gekregen omdat hij bij jong PSV zit, we rijden naar een soort park en hij stopt op de parkeerplaats die zo groot is "omg deze parkeerplaats is zo groot" zeg ik lachend en hij pakt mijn hand en samen lopen we naar de ingang.

Pov Casper
Ik loop mu samen met Lotte door het park en we gaan nu in een achtbaan "Casper" hoor ik Lotte zeggen "ja wat is er?" "ik vindt deze achtbaan nogal eng eigenlijk" zegt Lotte "ik bescherm je wel" zeg ik tegen haar terwijl ik mijn arm om haar heen sla, wat is ze toch een schatje. Na de achtbaan zijn we nog in meer attracties geweest, het was super leuk we gaan nu een frietje eten bij een kraam op het park. Als we het ophebben zie ik Lotte gapen "zullen we gaan?" vraag ik en ze knikt "ja ik ben super moe na gister en vandaag" zegt ze en ik lach ik zie dat ze zo moe is dat ze amper kan lopen dus til ik haar maar op (media) ze licht in een deuk en vraagt dan aan mij "waarom til je me op?" "omdat ik zie dat mijn meisje moe is en amper kan lopen" zeg ik terug en ze lacht, we zijn bij mijn scooter en we rijden naar huis.

Pov Dymphy
Ik zit op mijn kamer met Mika en ik hoor opeens een scooter aankomen en kijk wie het is het is Casper met Lotte "wow wacht wat" zeg ik en mika vraagt meteen "wat is er?" Ik wijs het raam uit en hij komt kijken met op dat moment geeft Casper Lotte een kus op de wang en loopt Lotte haar huis in en Casper het onze, "CASPERRRRR kom is " roep ik naar beneden hij komt naar boven "wat is er? vraagt hij paniekerig "waarom geef je MIJN beste vriendin een kus op haar wang?" "nou kijk JIJ bent zo vaak met MIJN beste vriend dat ZIJ niks meer kan doen met JOU " zegt hij en bepaalde woorden komen goed binnen "dus had ik haar gevraagd of ze iets leuks wou doen omdat ze anders helemaal alleen is aangezien haar ouders en nog steeds niet zijn" zegt hij er nog eens mij en ik knik en hij loopt weg.

Pov Lotte
Ik was thuis en ik ging even douchen, toen ik klaar was deed ik mijn trainings broek aan en een t-shirt, ik keek op mijn mobiel mijn hart maakte ern sprongetje ik had een berichtje van Casper (Casper=❤️ Lotte=💁)
❤️ hey bea
💁 hey schatje
❤️ Dymphy en Mika hebben ons gezien toen ik je thusi afzette
💁 WAT wat heb ke gezegt?
❤️ ik heb gezegd dat jij haar mist en dat ik Mika mis zeg maar en dat we gewoon hadden afgesproken en dat het een vriendschappelijke kus was op de wang
💁 omg je bent mijn held, love you so ik ga je zo in mijn tel zetten: MY HERO ❤️❤️❤️❤️
❤️ oke dan zet ik jou in mijn tel als: MY LADY 💁💁😍
💁 haha oke is goed maar ik ga nu slapen ben best moe na vandaag en gister heb je morgen training dan kom ik kijken
❤️ ja heb morgen training is goed ik haal je 11:00 op oke? Slaaplekker my lady xx
💁 slaap lekker my hero xx

*hey hoop dat jullie het leuk vinden sorry dat ik nu oas weer update maar was dit weekend in den bosh met me beste vriendin. please vote en comment, promoot mijn boek en ik probeer die van jou ook te doen (wil wel bewijs) doeiii xx*

Best Friends BrotherWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu