6

413 15 1
                                    

Pov Lotte
Het is weer zover maandag dus school ugh, ik kijk om me heen iedereen slaapt nog ik maak Casper wakker "Casper wakker worden ik heb een idee" zeg ik terwijl ik hem wenk naar de keuken en ik pak twee emmer en ik zie een lach op zijn gezicht en we vullen de emmers met water, we lopen naar de woonkamer waar we met z'n arn ligge we schuiven onze matrassen en alles aan de kant ik tel af "drie twee een" roep ik en we gooien de emmers water over Mika en dymphy heen en be beginnen te lachen en geven elkaar een high five, Mika en Dymphy kunnen er ondertussen ook wel om lachen, we kleden ons om ik en Dymphy doen het zelfde aan alleen dan een andere kleur, ik een blauw hempje met franjes en Dymphy doet hem in het roze aan we doen ook allebij een shortje aan als schoenen doe ik mijn nike rosh runs en Dymphy haar all stars. We lopen samen naar beneden en daar zitten Casper en Mika te praten maar ze zien ons niet ik fluister in Dymphy haar oor "we laten ze schrikken oke?" en ze knikt hevig 3 2 1 tel ik af op mijn vingers en ik vlieg Casper on zijn nek en Dymphy bij Mika, ze schrikken zich dood en we liggen in een lach. We gaan met zijn allen naar school op de scooters, na school gaan we naar het zwembad aangezien bet super mooi weer is er we vroeg uit zijn, ik zit bij Casper achter op, we komen aan op school en de scooters moeten helemaal achter aan het schoolplein staan, ik loop achter Casper en heb een idee ik stop neem een aanloopje en spring op zijn rug en hij lacht en zegt "hey" en hoe dat zegt omg ik smelt weg "hey" zeg ik terug, ik ga weer van zijn rug en pak zijn pet en ren snel we en hij rent achter me aan, ik weet toch dat hij sneller is maar dat maakt niks uit. Opeens voel ik twee armen ome me heen en ik draai me om het is Casper ik zet snel de pet af en gooi hem naar Dymphy en hij laat me los en ik lach ze gooit hem weer terug ik zet hem achtersevoren op en loop rustig de school in met Dymphy helemaal in een deuk om hoe ik de school in loop.

[middag]

Pov Casper
We zijn bij het zwembad ik tik Mika aan en zeg "zullen we ze terug pakken door ze in het water te gooien?" vraag ik, ik zie hem al kijken en knikt hevig, we lopen naar ze toe en we gaan met elk van onze benen aan een kant van hun staan, ze zien het niet niet want ze liggen met hun ogen dicht te zonnen. Ik kijk Mika aan en knik we pakken ze op en ze beginnen te gillen maar ze kunnen niet weg, we rennen naar het water en we springen er in met hun in onze armen. We zijn al even uit het zwembad en ik sta op en ik merk dat iemand op mijn rug springt en iemand langs me komt lopen ik kijk langs me en zie Dymphy ik draai me hoofd een stukje en zie daar het mooiste meisje ooit: Lotte. Ik begin te rennen en we schieten in de lach (kijk in media zo ziet het er uit), we gaan weer naar huis en we gaan eten bestellen.
De dag erna duurt school echt heel lang we hebben alleen saaie vakken, we hebben Nederlands, Duits, Wiskunde en Engels. Achja ik zit de hele tijd langs Mika dus dat is wel gezellig, het is gelukkig pauze ik loop vooraan met Mika en alle jongens van de school lopen achter ons de trap af ik kijk naar de andere kant van de trap en daar zie ik Dymphy en Lotte voorop lopen en alle meisjes lopen achter hun aan. "Hey meisjes" zeggen ik en Mika tegelijk en we lachen, "Hey jongens" zeggen ze tegelijk en schieten ook in de lach, Mika en Dymphy kom eens mee zeg ik en ze staan op Lotte blijft verbaast zitten, "ik heb een idee Lotte zei tegen mij dat ze geen zin had in haar verjaardag dus dacht ik zullen we een suprise party organiseren voor dr?" "Jhaaaaaaaaaaa super goed idee" zeggen ze tegelijk. We beginnen meteen na school oke dan moeten we wel een smoes verzinnen, ik en jij Dymphy wij zeggen dat we iets moeten doen met onze moeder en jij zegt dat je naar je tante gaat ofzo" ze knikken dat we het ermee eens zijn "oke dan na school in de kantine ja?" ze knikken en we lopen terug naar Lotte. "Hey waar hadden jullie het over?" vraagt ze nieuwschierig "nergens over" zeggen we tegelijk, ze kijkt ons wantrouwend aan. School is voorbij en we zeggen alle drie onze smoes om alles te regelen, oke we beginnen met de uitnodigingen en de gasten lijst dat is al snel klaar, we hebben alle uitnodigingen uitgeprint en gaan ze nu in de kluisjes doen van degene die we uitnodigen, als we alles hebben geregelt gaan we naar het huis van Lotte we gaan wel niet tegelijk want dat valt teveel op.

[vrijdag]

Pov Dymphy
"Lang zal ze leven lang zal ze leven lang zal ze leven in de gloria in de gloria in de gloriaaaaaa" zingen Casper ik en Mika en Casper heeft een grote verjaardags taart in zijn handen Mika heeft haar verjaardags cadeau van haar ouders vast, we hebben gezorgd dat het cadeau bij onze ouders gister is geleverd zodat we het nu kunnen geven ze wordt wakker en ze krijgt een lach op haar gezicht "aaawh jongens jullie zijn super" zegt ze "hier blaas de kaarsjes maar uit" zegt Casper en ze springt op er staan er 16 op omdat ze 16 jaar is vandaag, Casper zet de taart op tafel en dan geven Mika en ik haar cadeau, "hoe komen jullie aan zo'n duur cadeau?" vraagt ze, "we hebben het opgestuurd gekregen van je ouders" zeggen ze en ik lach ik pak het uit en er zitten zo'n mooie schoenen in "wauw" roept ze, we lachen en geven haar allemaal een knuffel, ik als eerst dan Mika en als laatste Casper ik kijk en zie dat hij haar een kus geeft op haar wang, zo schattig.

Nieuw hoofdstuk! Xx let me know what you think x

Best Friends BrotherWhere stories live. Discover now