23⭐️

229 2 0
                                    

de volgende ochtend word ik wakker en zie mijn dagboek niet Naast me liggen? "huh waar is die" zeg ik in mezelf. ik sta op en kleed me aan en ga naar de woonkamer om te kijken of die daar ligt. "hey heeft iemand mijn dagboek gezien?"vraag ik aan meneer bos en levi die op de bank zitten tv te kijken. " huh o hey maar nee hebben we niet gezien" zeggen ze en ze richten zich weer naar de tv.

Ik loop naar de slaap kamer van Rafael om te kijken of hij hem heeft. ik loop zijn kamer in en zie hem op zijn bed zitten met zijn hoofd gebogen naar zijn handen, "hey! ik wist dat je mijn dagboek had!" zeg ik geïrriteerd en loop naar hem toe.

Rafael draait zich om en ik zie dat hij niet mijn dagboek heeft, hij heeft zijn telefoon vast met een afbeelding erop. "wtf kirsten, kan je niet kloppen! en nee waar heb je het over ik heb je dagboek niet!" hij staat op en loopt naar mij toe, ik zie dat die gehuild heeft " hey gaat het wel?" vraag ik en ik kijk bezorgd naar hem.

"ja hoezo denk je van niet, ga mijn kamer trouwens uit nu!" hij probeert me boos aan te kijken maar ik zie de tranen in zijn ogen komen. ik loop zijn kamer maar uit en ben nog steeds geen stap verder met waar mijn dagboek is.

"hey kirsten" hoor ik achter me vandaan komen, het is lisa die mijn dagboek vast heeft! " lisa wat moet jij met mijn dagboek!? ik kijk lisa boos aan, " sorry ik wist niet dat je boos zou worden, ik wou gewoon even kijken hoe je je voelde want je bent de laatste tijd erg verdrietig en moe, ik wou gewoon weten waarom."

ik kijk lisa aan en mijn blik verandert van boos naar bezorgd, " maar dat had je gewoon kunnen vragen want nu verbreek je me vertrouwen in jouw." lisa kijkt me aan en zie ook bij haar tranen in haar ogen springen. 'hey gaat het wel?" vraag ik bezorgd, " uh ja.... nee eigenlijk niet, kan ik je even alleen spreken?"

ik loop met lisa naar haar kamer en we gaan op haar bed zitten tegenover elkaar. "zeg maar wat er is lisa" zeg ik met een bezorgde blik, " oke nou Rafael heeft wat doms gedaan met mij en met zichzelf....."


oew....wat zou die gedaan hebben? ik bedoel wat zouden *ze* gedaan hebben..... maar dit was deel 23 alweer " nos vemos mańana adiós" (tot morgen doeiiiii)

KidnaptWhere stories live. Discover now