4

826 13 1
                                    

Na een tijdje in de kamer hebben gezeten hoor ik dat de deur word open gedaan. Mijn hart bonst in mijn keel van angst, ik zie dat Max de kamer inloopt en naar me grijnst.

Wat" zeg ik' jij gaat met mij mee zegt die, nee! Schreeuw ik hard, hij pakt me heel stevig bij me arm vast en tilt me op, hij pakt mijn kin vast en zegt " jij bent van mij dus je luistert ook naar mij !!!" " ik ben niet van jouw schreeuw ik!!" En dan haalt die zijn hand uit en geeft me een harde klap op mijn wang.

Auw!!! Zeg ik en er rolt een traan over me wang naar beneden, ow heeft mijn prinsesje pijn zegt die met een grijs op zijn gezicht.

Hij neemt me mee naar de living om te gaan eten, onderweg naar de living zit ik te kijken waar de voordeur is maar ik zie hem niet... we komen aan in de living en ze zitten allemaal al aan tafel, ze kijken me aan en zeggen wat er is gebeurt ?

I..k "ze luisterde niet dus ik strafte haar met een klap op der wang" zei Max, ze boden me een eitje aan maar ik weigerde hem te eten, josh keek me boos aan en zei dat ik hem NU moest opeten!!!! Ik werd bang en at het snel op, een paar seconden later voelde ik me heel duizelig en voor ik het wist was Alles alweer zwart.

Ik werd wakker in de zelfde kamer waar ik eerder op de dag ook in zat, ik liep naar de deur maar zakte ineens in elkaar, ik had heel veel hoofdpijn en werd heel erg misselijk.

Ik hoor iemand rennen en voor ik het weet is de deur open, LIVIA!! Hoor ik met een bezorgde stem "gaat alles goed met je ?" Het was Rafaël die dat vroeg ik zei " ehw nee het gaat niet zo goed ik kan niet meer lopen" hij tilde me op en droeg me naar zijn kamer.

Wow is dit jouw kamer zei ik' ja zei die vindt je hem groot? " ja natuurlijk " hij legde me op zijn bed en kwam naast me zitten en sloeg een arm om me heen "kan je dat niet doen " vroeg ik. Maar hij trok me steeds meer naar hem toe, ik wurmde me van hem los maar hij is een kop groter dan mij dus ik had geen schijn van kans.

Ik gaf het maar op en legde mijn hoofd op zijn schouder en ik viel uiteindelijk ik slaap...

Dit was deel 4 alweer ⭐️😱
Laat weten wat er beter kan please ik wil graag meer leren over dit enzo.. het zou ook een genoegen zijn om op het sterretje te klikken😜⭐️👍🏻
Have a good day everyone 🌼💚

KidnaptWhere stories live. Discover now