3

950 15 0
                                    

Na een tijdje word ik wakker, ik ben vast gebonden aan mijn voeten en polsen. " waar ben ik denk ik in mezelf, het lijkt erop dat ik in de auto lig"

Meneer bos kijkt naar achter en ziet dat ik wakker ben geworden. Zo jij hebt lang geslapen zegt die, hoe gaat het ? "Hoe het gaat ik ben zojuist ontvoerd en dan vraag je hoe het gaat" hij grijnst en zegt " prinsesje van me niet zo chagrijnig doen.

Prinsesje!? Wat denk je wel niet laat me eruit zeg ik met een boze blik. Hij trapt de rem in en kijkt meteen naar achter, ik zie dat die boos is dus ik ontwijk zijn blik maar.

Sla niet zo'n taal tegen mij aan schatje dat is niet netjes, of wil je dat ik je straf !! N..nee zeg ik met een trillende stem, en er rolt een traan over me wang heen zonder dat ik het door heb.

De andere jongens zullen ook vast wel goed voor je zorgen zegt hij, de andere jongen schreeuw ik!! Waar heb je het over waar breng je me heen verdomme!!!

Hij kijkt weer naar achter en zegt dan, prinses van me dit vindt ik nou zo leuk aan je als je zo doet zegt hij .Ik ga bijna over me nek en er rolt weer een traan over me wang heen.

Na een tijdje gereden te hebben stoppen we, hij doet de deur open en maakt me voeten los en trekt me aan mijn arm uit de auto.

Zo we zijn er zegt hij, we lopen naar de voor door en hij maakt hem open. Ik zie een hele lange gang voor me en aan het eind van die gang zie ik 4 jongens zitten k schat ze zo ongeveer 20/21 jaar oud.

Ze kijken me allemaal aan met een vieze grijns op hun gezicht, " zo baas je hebt nu wel een echt lekker ding mee genomen" zegt er een. Pardon zeg ik! Doe eens normaal en ik heb trouwens een naam.

O ja ik ook zegt er heen hahaha ik heet Max prinsesje, en dat is josh, Levi en Rafaël, en hoe heet jij dan schoonheid zegt die, ik heet Livia zeg ik en noem me niet prinsesje of schoonheid!

Ik word naar mijn kamer gebracht die zo ongeveer 4 bij 4 is er licht een klein matrasje in de hoek waar ik denk ik op mag slapen, ik word in mijn kamer geduwd door meneer bos en de deur word vervolgens achter mijn rug op slot gedaan...

Hoi allemaal, dit was alweer deel 3 ⭐️
Wat denk je dat ze van Livia willen ? Laat het zeker weten. O en vergeet niet om op het sterretje te klikken⭐️⭐️

KidnaptHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin