18

327 6 0
                                    

Op dat moment hoor ik iets buiten de kamer, ik sprint langs meneer bos heen en gooi de deur open, ik knal tegen Levi aan die voor de deur ons stond af te luisteren met zo'n afluister apparaat.

"Levi wat doe jij nou weer?! Vraag ik een beetje geïrriteerd en ik vrijf over mijn hoofd heen ik voel dat er wat op mijn hoofd zit en haal mijn hand voor mijn ogen " BLOED!!! Ik heb een gat in mijn hoofd.

Meneer bos en Levi kijken me bezorgd aan " Eh eh kom maar mee!!!! Snel, ik loop met Levi mee en zie Lisa nergens zitten? Raar," hey Levi"
"Ja". "Waar is Lisa ?.

Lisa is..... in der kamer.. ik kijk naar haar kamer deur en ik zie wel dat die dicht is, onder tussen drupt het bloed van mijn hoofd" eh Levi ik ben duizelig... en vanaf dat moment weet ik niks meer.

Kirsten" Ja!!! Mama en papa kunnen jullie mij horen ?
"Ja Kirsten we horen je.... " wat is er ? Vraag ik bezorgd "nou we zijn gaan stoppen met zoeken, we dachten " nou ze komt toch nooit meer dus waarom zouden we verder zoeken.

"Pardon!! Waarom geven jullie de moed op ik ben zo vaak gemarteld en dan geven jullie het zomaar op!!! "Ja we hebben trouwens ook een pleegkind genomen die wel bij ons zou blijven" ik heb zoveel voor jullie moeten doorstaan in de hoop dat jullie me zouden vinden, hoe kunnen jullie mij zomaar in de steek laten " NOU Kirsten niet zo boos doen, jij hebt ons trouwens wel in de steek gelaten hoor!!!"

Op dat moment, word ik wakker van een harde knal en een schreeuwende Lisa....

Sjow sjow wat denken die ouders wel niet 😱😳 en ik wil @DNFplays bedanken voor het stemmen en reageren ⭐️💚 nog een fijne dag 👋🏻

KidnaptWo Geschichten leben. Entdecke jetzt