2😶

937 12 0
                                    

Na dat de les is afgelopen ga ik naar de kleedkamer en kleed me om, al mijn vriendinnen zijn allang klaar ik ben gewoon super traag zoals altijd.

Ik hoor geklop op de deur wat best raar is wand iedereen is al weg " behalve meneer bos zeg ik met een trillende stem" ik geef maar gewoon antwoord " hallo? " shit de deur gaat open en 10 keer raden wie er in de deur opening staat " yep meneer bos...

Wat doet u hier vraag ik met nog steeds een trillende stem nu wel minder maar je kan het nog wel horen.

Ik kom met je praten zegt die, en hij komt naast me zitten, ik krijg ineens een rilling over me lichaam en span al mijn spieren aan.

POV: meneer bos
Eindelijk dit is mijn kans denk ik in mezelf , ik loop naar de kleedkamer en klop aan. Ik krijg even geen antwoord maar hoor wel wat. En dan hoor ik een hallo,  doe de deur open, ze kijkt een beetje bang naar mij, "Oke nu doen alsof je gewoon wilt gaan praten met haar zeg ik in mezelf" hoi zeg ik, ik wou even met je praten. En ga naast haar zitten.

POV: Livia
Ik  voel dat die mijn hand zachtjes begint aan te raken, "stop!! Roep ik maar dan is het al te laat hij doet zijn hand voor mijn mond en die andere hand pakt die me vast en gooit hem op zijn schouder. Hij doet een doekje voor me mond en na een paar seconden word alles zwart voor mijn ogen.

Dit wat dan deel 2 🌼🙂wat zou meneer bos van Livia willen ?  Maar in ieder geval ik hoop dat je hem leuk vondt en deel 3 komt heel snel 👍🏻

KidnaptWhere stories live. Discover now