14

394 5 0
                                    

"ik en Lisa staan nu naast elkaar en Max en Levi staan voor ons,Levi pakt wat uit zijn binnen zak, zijn pistool!!! hij richt het op ons en schiet...."

AUWWW!!! schreeuw ik hard en ik val op de grond, ik ben geraakt in mijn arm en het begint hevig te bloeden, "livia" schreeuwt Lisa"OMG!! gaat het, "STOP!! ik kijk Lisa aan en zeg" hou op me livia te noemen je weet best dat ik niet zo heet.

"wat?!" zegt lisa met een frons op haar gezicht, "ja wat zeg je ? zeggen Levi en Max, "ja ik heet niet livia nou ja ik heet wel zo maar dat is mijn tweede naam, als jullie naar het nieuws hadden gekeken zagen jullie dat mijn naam Kirsten is.

"o gaan we zo Doen zegt Max stap maar gewoon weer in de auto Kirsten, Lisa blijf jij nog maar even staan zegt Levi met het geweer in zijn handen, Lisa blijft op de plek staan,  naast haar zie je een plasje bloed van mijn arm/schouder.

Levi gaat voor Lisa staan en richt het pistool ook op haar, lisa sluit haar ogen en ontspand helemaal, dan schiet Levi in de lucht, Lisa schrikt en kijkt verbaast naar Levi die weer naar de auto loopt en zegt "dit is je laatste waarschuwing,STAP NU VERDOMME IN!!

lisa loopt naar de auto en stapt in,de auto rijd en ik begin wazig te zien en wordt een beetje duizelig "kunnen we even stoppen" vraag ik "ik voel me niet zo goed, en op dat moment val ik flauw... ik hoor nog een paar dingen "KIRSTEN!!!! "STOP DE AUTO MAX!!! BEL EEN DOKTER SNEL!!

op ge geef moment wordt ik langzaam weer wakker en zie dat ik in het bed van Josh lig,"waar ben ik o wacht ik ben natuurlijk hier opgesloten, ik kijk naar mijn arm en zie dat er verbant omheen zit, op dat moment hoor ik voetstappen steeds dichter bij komen.

ik doe snel weer alsof ik nog slaap en doe de deken weer over mij heen, ik hoor dat de deur van het slot wordt gehaald en hoor de voetstappen voor het bed staan" is ze al wakker? nee ze is nog niet wakker dat zie je zelf toch ook wel sukkel, ik doe voor 1 seconden mijn ogen iets open en zie Meneer bos en Rafael voor het bed staan, ze praten over zaken enzo," en dan hoor ik Rafaël zeggen"HEY!!! kirsten ben je verdomme wakker!!!

Sjowsjow deel 14🙃 dat livia niet livia heet maar kirsten 😱 Volgensmij is Rafael niet blij dat Kirsten net alsof deed dat ze sliep😳 maar tot deel 15 alweer💚💙
-stem⭐️
-chat💪🏻
-deel💚

KidnaptWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu