10. this is your new team-mate.

572 51 3
                                    

"Cassidy, Luke toto je váš nový kolega Calum. Ne-" skôr ako stihol Lewis dokončiť vetu, Luke bol zavesený na krku druhého chlapca. Zmätene som sa pozrela na môjho nadriadeného, ktorý bol na tom podobne ako ja. Obaja sme tam trápne stáli vedľa seba, ruky prekrížené na hrudi sledujúc natešenú dvojicu pred nami. Chvíľu im to trvalo, kým zaregistrovali, že v miestnosti sú okrem nich aj ďalší dvaja ľudia, čo by sa radi zapojili do nepoznanej konverzácie. 

"Ehm, ehm, ak si už skončil Robko, chcela by som sa s ním zoznámiť aj ja," odstrčila som ho nabok, po nekonečných piatich minútach nadšeného skákania okolo tmavšieho spoločníka. Ak by som to tak mala zhodnotiť, do môjho života posledne vstupujú iba atraktívni muži. Calum bol už spomínanej tmavšej farby, vlasy čierne ako uhoľ (aspoň z tohto uhla pohľadu), v ktorých mu svietilo pár blond pásikov, hnedé čokoládové oči s žiariacim úsmevom na perách. V tej rýchlosti som stihla zaznamenať iba pár tetovaní zdobiace jeho ruky. Tuším, že tam boli akési písmenká a nejaký vták. Už odmala som obdivovala tetovania a ich významy. Zaprisahala som sa, že si jedno zaobstarám, len čo na to budem mať financie. Stačilo by maličké, no s hlbokou myšlienkou. Zatiaľ som na žiadnu takú udalosť alebo symbol nenatrafila, takže sa nazdávam, že to bude musieť počkať. "Som Cassidy, pokiaľ si to nezaregistroval. Teším sa na spoluprácu." vytrhla som sa svojim hlasom aj sama z tranzu. Na tvári mu zasvieti ešte väčší úsmev, predtým než prijal ponúkanú ruku a sklonil k nej pery. Ako pravý gentleman ju jemne pobozkal a s úškrnom sa vyrovnal naspäť, nepúšťajúc ju zo zajatia teplej dlane. 

"Určite nie viac ako ja," mrkol na mňa pravým okom skôr, ako tento moment vyrušil prvý zákazník. 

-

"Neviem či sa mám ešte vôbec pýtať, čo si dáš," zasmiala som sa vyťahujúc plastový kelímok z obalu. V lícach sa mu objavili všade prítomné hlboké jamky, kým sa miestnosťou ozval hlasný smiech. 

"Stále je odpoveď tá istá," žmurkol na mňa i on, "teba." 

"Ak sa so mnou snažíš flirtovať, tak ti vravím už nazačiatku, nerob to," vložila som kelímok pod odkvapkávač stroju, keď som vyberala najčerstvejší koláč z podpultu. 

"Prečo nie?" oprel sa na lakte o niečo viac tak, aby na mňa mohol škúliť tými hnedo-zelenými očami aj v mojom dočasnom úkryte. Natočila som tvár dohora s posmešným výrazom. 

"Som v tom otrasná," na lícach som pocítila nevýrazné teplo, takže som rýchlo sklonila naspäť hlavu k robote. Nepotrebujem, aby sa mi znovu vysmieval, že sa červenám. Stalo sa to, keď sme odchádzali z detského domova dva dni dozadu a on mi len tak nepriamo ponúkol jeho spoločnosť i nabudúci týždeň. Vážne, kto sa červená v takých situáciach? Len ja. 

"Ty?" sucho sa zasmial, "flirtuješ so mnou každú sekundu a ide ti to priam od ruky." Takmer som si rozrazila hlavu o sklo levitujúce nado mnou. Ja a flirtovať? Ja, Cassidy Carter. Nemala som ani poňatia, ako by som mohla odpovedať. Vďaka ti bože za Caluma, ktorý vtedy rozrazil dvere a tým netušiac zachránil moju situáciu. Síce takmer mi dal po hlave táckou, keďže za ňu nevidel, no to by mi až tak neprekážalo. 

"Nikdy by som nepovedal, že ťa uvidím v zástere," prehovoril z ničoho nič hlbokým hlasom Ashton. Práve som vstávala zo zeme, keď sa Cal nemotorne otočil, takže do mňa skoro druhýkrát napálil. Venoval mi ospravedlňujúci pohľad, no hneď ho presunul na osobu sediacu za pultom, ktorá ho oslovila. V okamžiku ako ho zaregistroval, takmer pustil celú objednávku k zemi. Ešteže som stála vedľa neho a stihla tácku prichytiť, aby neskončila na podlahe.

"Kam?" spýtala som sa ho. Stále prekvapene na mňa zamrkal, kým mu moja otázka pomaly prichádzala cievkami do mozgu. Rýchlo pokrútil hlavou, nech sa aspoň trochu sústredí, aby bol schopný odpovede.

Walls || Ashton Irwin [SLOVAK]Where stories live. Discover now