BISEXUAL 21

32 2 0
                                    


– Ce tragi acolo ?

– Asta este ceva mai puternic , de care vrei ?

– La fel ca tine , spune Brian in timp ce le indeparteaza pe celelalte.

– Hmmm ... cat de bun este asta .

– O daaaa... , afirma Brian in timp ce inspira din micuta sticla puternic .

– Vreau sa te intinzi pe spate ... ooo Brian jr este deja foarte activ .

– Brian jr are pofta de Damian cel neastamparat .

– Taaa daaaaa ! Damian ridica un tub cu frisca .

– Uuuu... interesant .

– Ramai pe spate si lasal pe Damian cel "neastamparat" sa se ocupe de restul .

Damian deschide tubul si incepe sa puna frisca pe pieptul lui Brian , pe abdomen si inclusiv pe madular . Incepe si linge usor frisca imprastiata pe corpul lui Brian pana cand ajunge la madular pe care il linge de jos pana sus .

Pune inca un rad de frisca pe madularul lui Brian si il ia pe tot in gura , il ia atat de adanc incat Brian incepe sa-si incordeze abdomenul pe care Damian isi plimba mainile.

– Gata , totul este curat acum , spune Damian in timp ce inspira puterinc din sticluta cu poppers.

– Mmmm... te-as umple si eu cu frisca .

– Oh... suna interesant .

Damian ii plaseaza sticluta lui Brian si incepe sa traga puternic din ea in timp ce Damian incepe sa-i unga penisul cu lubrifiant . Brian il apuca de spate si-l intoarce , incepe sa-l loveasca cu madularul peste fese in timp ce-si baga usor degetul aratator in anusul lui Damian .

Damian isi infige mainile in lenjeria de pe pat , o strange puternic in timp ce-si arunca o privire peste umar privindul pe Brian care ii zambeste cand ridica tubul cu frisca . Brian deschide tubul si baga capatul usor in anusul lui Damian care in acest timp trage puternic din sticluta , incepe si simte cum Brian apasa pe tub si ii umple anusul cu frisca .

– Oh ce senzatie ....Dumnezeule ! striga Damian

– Cum se simte ? intreaba Brian

– O presiune rece intr-un trup fierbinte .

– Si acum ? intreaba Brian in timp ce incepe usor sa-l penetreze

– O da ! baga-l tot !

Frisca incepe sa iasa din Damian la fiecare miscare pe care o face Brian , incepe si-l fute tot mai apasat , trupurile lor incep si ele sa transpire si aburii de la poppers isi fac efectul de fiecare data cand trag rand pe rand. Damian iese brusc din penisul lui Brian , se intoarce cu fata catre el si incepe sa-l sarute cu multa pasiune in timp ce-i maseaza madularul .

Brian il prinde cu bratele puternic de trup pe Damian si il pune deasupra , nu-l penetreaza si incepe sa se joace cu penisul in jurul cercului anal facandul sa-si traga usor de sfarcuri . Brian ia lubrifiantul , il pune pe Damian sa se aseze aplecat peste marginea patului si incepe sa-l unga pe fese si anus , Damian isi umple gura cu frisca din tub .

Il plezneste puternic peste ambele fese , trage cu mainile de ele si isi baga limba in anusul lui Damian care incepe sa geama de placere .

– Iti place ?

– Oh , da ... sa nu te opresti .

Dar Brian se opreste , isi unge mainile cu lubrifiant , il intinde bine peste degetele de la mana dreapta si incepe sa-si introduca degetul mijlociu urmat de inelar in anusul lui Damian. Cu mana stanga isi maseaza penisul si in acelasi timp isi misca tot mai repede degetele in Damian , asta il face sa-l implore pe Brian ca sa-l penetreze .

Brian coboara din pat lasandul pe Damian in aceasi pozitie , se aseaza in fata lui si il pune sa-i faca oral in timp ce-si baga degetul mare de la mana adanc in anusul lui . La fiecare miscare pe care o face , Damian il suge tot mai adanc si mai agresiv , cand aproape ca orgasmul se apropie , isi scoate madularul din gura lui si il apleaca inapoi peste marginea patului .

Il apuca pe Damian cu mana stanga de ceafa iar degetul mare de la mana dreapta ii invadeaza gura facandul sa-l suga , in acelasi timp Brian incepe sa-l futa din ce in ce mai puternic si mai apasat pana cand isi da drumul si-l umple atat de mult pe Damian incat in acelasi timp cu stirgatul placerii lasa sa curga usor din el .

– Oh Doamne ! spune Damian rasufland greoi . A fost divin .

– Foarte bun noul poppers .

– De unde ti-a venit sa ma umplii cu frisca ?

– Nu a fost ok ?

– A fost maxim de intens si cand m-ai patruns , un val de caldura cu frisca rece ... nu stiu cum sa-ti descriu .

– Ma bucur sa aud ca a iesit bine .

– Am fost inspirat sa iau frisca , vad ca a fost buna pentru amandoi .

Dupa ce-si curata trupurile de frisca , Damian face putina ordine in timp ce Brian isi trage o pereche de boxeri pe el . Arome amestecate se simt in camera , amestecul mirosului de frisca cu poppers si aroma lubrifiantului , toate se simt sub un fir de fum subtire care pleaca de deasupra celor doi din pat .

Damian si Brian isi fumeaza intinsi pe spate tigarile , scrumiera este in mijlocul lor , trupurile le sunt inca incinse . Damian se aseaza pe o parte , isi rezeama cotul astfel incat mana sa-i sustina fata si tragand din tigara il priveste insistent pe Brian .

– Ce-i ? intreaba privindul cu coada ochiului Brian

– Si... ?

– Si ... ? ti-am spus , a fost fenomenal .

– Nu mai ... si restul povestioarei ? credeai ca te las asa ?

– Aaaa , curiozitatea ta ?

– Exact ! sunt tare curios ce ai facut in perioada disparitie tale misterioase .

– Durerea de cap incepuse sa ma lase cand am iesit de la dus ...

BisexualWo Geschichten leben. Entdecke jetzt