BISEXUAL 15

21 2 0
                                    


– Deci urmeaza sa ne faci prezentarile oficiale ?
– Dap
– Cand si unde ?
– Pai noi o sa ne petrecem noaptea aici si maine o sa servim cafeaua cu ea in centru .

Amy se ridica de la masa si ii face semn lui Brian sa astepte acolo cuminte , asta da de inteles ca seara surprizelor nu sa incheiat .
Muzica pe fundal se schimba intr-o ambianta mai plina de erotism , budha bar rasuna usor din sufragerie si Amy isi face aparitia intr-o tinuta sexy ce-l lasa pe Brian cu gura cascata.

Parul roscat lasat sa-i acopere umerii , o camasa neagra deschisa atat cat sa le permita sanilor ei sa fie admirati de privirea lui , portjartier negru si lenjerie intima neagra . Se apropie de el cu o esarfa in mana , esarfa pe care Brian o recunoaste imediat .

– Esarfa asta ...
– Mhmmm.

Il leaga cu ea la ochi si il conduce catre un fotoliu care este indreptat cu fata catre geamul luminat de luna , daca privesti pe geam poti observa spectacolul luminos oferit de minunatul D.C.
Incepe si ii deschide nasturii de la camasa in timp ce-si plimba usor limba peste buzele lui , il descalta si ii trage pantalonii lasandul doar in boxeri .
Isi ridica piciorul peste umarul lui si ii trage capul catre lenjeria intima , Brian incepe si adulmeca cu pasiune , ii da capul pe spate si ii scoate esarfa in timp ce-l saruta .

– Esti ...minunata .
– Shhh...

Se ridica din fotoliu si o apleaca peste spatarul lui , o musca de fund si imediat o plesneste peste acele fese bombate . Incepe si ii linge spatele pana la umeri , ii saruta gatul si o apuca cu mana usor de gat , isi plimba degetele peste buzele ei si brusc o penetreaza . Incepe sa o futa acolo , aplecata peste spatarul fotoliului . Fiecare incepe si geme de placere , se opreste si o conduce spre geam .
Ii lipeste trupul de geamul imens , se aseaza in genunchi si incepe sa-i linga vulva atat de puternic incat ea isi infige mainile in parul lui .
Se intind pe jos langa marginea geamului si incep sa faca dragoste sub razele lunii , in bataia luminii oferite de oras , sta deasupra lui si isi onduleaza trupul sub conducerea mainilor lui ferme , maini ce o strang puternic de coapse in timp ce o penetreaza vulcanic .
Sanii ei se misca la fiecare izbire oferita de trupul lui si observandui incepe sa-i sarute cu multa pasiune . Ii striga numele in timp ce el o intoarce cu fata catre geam , sunt amandoi in genunchi , ea cu mainile pe geam si el penetrando din spate in timp ce-si plimba mainile pe sanii ei transpirati .

– Imi vine , spune rasufland papasat Brian
– Da-ti drumul in mine
– Esti sigura ?
– M-am pregatit de dimineata . Da-ti drumul , striga Amy in timp ce simte presiunea interioara .

Brian isi da drumul , se lasa pe spate iar Amy cade extenuata peste el .

– Iti simt trupul cum tremura , spune Brian zambind
– Asta pentru ca imi era dor sa te simt .

In dimineata urmatoare telefonul vibreaza insistent la fiecare mesaj pe care-l primeste . Brian deschide ochii , o aude pe Amy cantand la dus si zambind intinde mana dupa telefon .
Sapte mesaje sunt afisate pe micul ecran , toate cu acelasi text : " Suna-ma ! " , toate de la acelasi destinatar " Mr. James ".
Brian sare ca ars din pat , il apeleaza in timp ce se indreapta catre geamurile apartamentului , privind peisajul orasului agitat in plina zi.

– Briaaaaan , ai dormit bine ? Spune cu un ton ingrijorator James
– Aaa...da , de ce ?
– Perfect dragule , eu nu ! Avem o mare tragedie , parca suntem intr-o drama , chiar intr-un horror prost regizat unde diavolii ma fac posta fara prezervativ in mijlocul iadului . Cu toate ca nu suna rau ...daaaar am dat de dracu !
– Calmeazate putin si explica-mi te rog , ce sa intamplat?
– Ok , iti amintesti de minunata cladire pe care o detineam in minunata Franta?
– Daa...
– Aseara a avut loc un incendiu , avem cativa raniti si toata lumea cere explicatii , presa urla vrute si nevrute pe acolo , iar eu trebuie sa ma prezint pentru o declaratie oficiala intr-o mizera conferinta de presa .
– Vrei sa ma duc acolo ?
– Nu , nu . De asta am sa ma ocup personal , am nevoie de tine aici , vreau sa te ocupi de restul treburilor .
– Desigur , vin imediat . Imi rezerv un bilet cat mai urgent .
– Brian dragule , iti multumesc din suflet , nu-ti rapeam timp din micul concediu cu draga de Amy , insa am nevoie disperata de tine din moment ce pe Connor il avem prin Spania pentru alte contracte.
– Stai linistit , rezolva problema si nu uita ca totul o sa fie bine .
– Dragule , am sa fiu plecat pentru vreme de doua saptamani sau cat dracului tine toata chestia asta . Oricum , iti multumesc , pupici si lui Amy si promit ca o sa ma revansez fata de ea ...la tine mai vedem , in inchiderea apelului se aude spre final vocea lui James care urla disperat la asistenta lui vrand sa stie daca I-au fost rezervate biletele catre zborul Anglia-Franta .

Amy iese din baie in timp ce-si sterge parul si il vede pe Brian cum se imbraca in graba .

BisexualWhere stories live. Discover now