BISEXUAL 19

20 2 0
                                    


– Oh , imi amintesc acum acel moment , il intrerupe Damian .

– Da , ma simteam ciudat la vremea aia .

– Brian , ai disparut din peisajul meu vreme de o saptamana parca ?

– Da , aveam nevoie de timp , sa-mi amintesc ce cacat facusem si cum . Aveam nevoie de spatiu , departe de acele petreceri si lumea aia .

– Chiar , ce ai facut in perioada disparitiei tale ?

– Ti-am povestit .

– Nu chiar tot ... adica mi-ai spus o parte .

– O lasam pe maine ? Chiar incep sa simt cum isi face efectul masajul tau si simt nevoia sa dorm .

– Oh , iarta-ma ! in plus maine te asteapta o alta zi agitata.

In urmatoarea zi Brian este matinal , se trezeste mai devreme ca de obicei si are timp sa raman ca cafea cu Damian . Ramane stabilit sa revina la Damian dupa ce-si termina treburile in ceea ce priveste scandalul creat la birou .

Ajunge acasa , isi face un dus si isi schimba hainele , in drum spre birou o apeleaza pe Amy care in haosul santierului abea se aude si aleg sa-si vorbeasca in pauza de la pranz .

Brian ajunge la birou , secretara il intampina cu cafeaua neagra si documentatia in ceea ce priveste situatia la ora actuala a incidentului din Franta . Se aseaza la birou , soarbe din cafea si isi deschide laptop-ul , in timp ce-si verifica mail-urile il contacteaza cu apel video pe Conner .

– Briiiaaaan ! Connor este vesel , palarie din paie , o bautura intr-o nuca de cocos , ochelarii de soare la ochi , camasa cu maneca scurta si bermude .

– Ce viata duc unii , raspunde ironic Brian .

– Omule imi pare rau pentru vestile proaste din Franta , scuze ca nu te pot ajuta insa era nevoie de mine aici , intoarce camera catre plaja insorita si ii arata doua tinere ce-i stau alaturi pe sezlong .

– Oh... ai grija sa nu obosesti prea tare muncind Connor .

– Offf Brian m sacrificiile pe care le fac pentru aceasta firma , se apropie de camera si ii vorbeste in soapta , nu ai idee ce stiu fetele astea sa faca , maaamaaaa .

– Connor omule , nu ai idee cata treaba am . Mi-ar face placere sa mai stam la taclale insa ... , ridica cateva rapoarte pe care i le arata la camera , unii chiar avem batai de cap .

– Ok , scurt ca sa nu te mai retin . Am sa ajung tocmai prin Noiembrie in Anglia , aici treburile merg binisor , facem ceva schimbari prin randurile angajatilor si instauram o noua politica .

– Anume ?

– O sa ai rapoartele mele la sfarsitul saptamanii , nu are rost sa te incarc cu alte informatii , mai ales in perioada asta .

– Ok omule , ai grija de tine , Connor intoarce din scurt camera catre fete , si de acele tinere domnisoare care sper sa fie majore .

– Hei ... sunt majore , nu-i asa fetelooor ? Va rog sa-mi salutati bunul prieten ! fetele il saluta razand pe Brian si fug catre apa .

– Salutare Connor .

– Ciao Brian !

– Connor , in Spania se spune " hasta luego " .

– Da , da ...hasta pa !

Inchide apelul zambind si se mira in sinea lui cum naibii sa ales Connor cu afacerea din Spania . Connor este un tip foarte inteligent si foarte priceput in ceea ce priveste partea juritica a companiei , Brian stie ca bunul lui prieten este perfect pentru treaba asta , insa ii place sa-l tachineze uneori . Face o plimbare printre birourile celorlalti pentru a verifica situatia si cum decurg lucrurile , cand vine vorba de presa franceza , presa care dorea sa-i linseze avand ca scop denigrarea corporatiilor de nivel inalt . Un val de liniste il loveste , inchide ochii si inspira adanc , ii aude surasul lui Amy si ii simte parfumul atat de puternic de parca s-ar afla langa el . Isi intoarce privirea catre lifturi si observa trecand pe langa el tanara domnisoara de la receptie care ii ofera un zambet . Se duce cu pasi apasati catre ea cu privirea incruntata.

– De unde ai asta ? intreaba aratand catre esarfa .

– Aaaa...tanara incepe sa se balbaie .

– Te rog sa o dai jos de la gat , acum !

Tanara purta la gat esarfa pierduta , era esarfa lui Amy , esarfa ei portocalie , esarfa care lui ii ofera o poveste despre minunata lui roscata .

– Atentie la mine toata lumea ! striga catre angajati Brian . De azi inainte la receptie o sa existe o cutie cu si pentru "lucruri pierdute" , din acest moment oricine isi insuseste obiectul altui coleg fara permisiunea persoanei in cauza , o sa fie mustrat si sanctionat de la prima abatere , la a doua abatere astept demisia pe birou . M-am facut inteles ? priveste catre angajatii care raman putin uimiti in timp ce clatina din cap fara sa scoata un cuvant .

Brian este o persoana politicoasa si foarte calma , pentru restul colegilor si restul angajatilor a fost un mic soc sa vada ca Brian poate sa fie si sever . Brian isi face simtita autoritatea prin simpla lui prezenta si bunul simt de care da dovada . A castigat intotdeauna respectul celor din jur prin atitudinea eleganta pe care o are . Tanara isi cere scuze si pleaca grabita din zona birourilor .

– Domnule Brian ! striga catre el secretara .

– Da .

– Va cauta domnul James .

– Preiau apelul din biroul meu .

Brian se indreapta cu pasi grabiti catre birou , inchide usa , se aseaza in scaun si inspira adanc , ridica receptorul si isi intoarce scaunul catre geamuri .

– Buna ziua domnule James.

– Briaaaan ! cum merg treburile acolo ?

– Momentan totul decurge bine , v-am trimis rapoartele cu evenimentele din ultimele 24 de ore .

– Brian dragule , momentan nu am timp de verificat mail-uri . Spune-mi direct .

– Compania de asigurari o sa se ocupe de rezolvarea platilor in ceea ce priveste compania noastra si si victimele . De altfel asteptam sa reveniti si sa oferim un termen pentru o conferinta de presa , media asteapta raspunsuri .

– Oh Brian , esti mana Dumnezeiasca pentru mine . Legat de conferinta de presa , o sa te ocupi chiar tu de asta .

– Aaaa...eu ?

– Vorbesc cumva cu un alt Brian ?

– Nu ...dar...

– Fara "dar" , am incredere in tine , tot ce trebuie sa facem este sa fim foarte atenti la cum prezentam datele evenimentelor , trebuie sa corespunda cu declaratia data francezilor .

– Cumva incercam sa musamalizam ceva?

– Dumnezeule mare ! Nu Brian , o sa spunem adevarul exact asa cum au decurs eveimentele . Pompierii de altfel mi-au trimis si raportul lor in ceea ce priveste incendiul si se pare ca noi nu avem nici-o vina , ba mai mult se pare ca la mijloc exista o mana criminala .

– Interesant ...

– Da , si ca tot a venit vorba de pompieri . Diseara ma intalnesc cu un domn pompier sa-mi prezinte raportul in franceza , nu ai idee ce "furtun" are pompierul meu .

– Norocul dumneavoastra ca vorbiti fluent franceza , spune cu un ton amuzat Brian .

– Asa ca nu ma incarca cu rapoarte diseara , am sa ma apuc de verificarea lor maine dimineata .

– Da domnule , desigur .

– Brian , ma omori cu acest "dumneavoastra " , sunt singur ... tu nu ?

– Sunt singur , la mine in birou .

– Bine dragule , ramane sa vorbim maine , eu am un raport francez de verificat diseara . Cius !

– O seara buna Jay .

Ziua trece foarte repede iar pe inserate angajatii incep sa paraseasca birourile rand pe rand , ultima lumina din imensa cladire se stinge , este lumina din biroul lui Brian . In asteptarea liftului Brian isi arunca privirea prin telefon iar la brat tine cateva dosare pe care doreste sa le ia acasa . Liftul ajunge , usile se deschid iar Brian face primii pasi , din lift iese grabita Sandra care se izbeste de el si dosarele se imprastie pe podea .

BisexualWhere stories live. Discover now