BISEXUAL 14

20 2 0
                                    


Brian o prinde de brat pe Amy , isi iau la revedere de la tanara si se indreapta catre iesire.
Ajung intr-un fast-food tipic american unde isi comanda fiecare cate un burger si cartofi la cuptor .

– Hmm...miros foarte bine cartofii , si carnea din burger este foarte generoasa .
– Diferenta dintre localurile lor si cele din Europa ... aici chiar isi respecta portiile.

Brian este fascinat precum un copil cand vede bucata de vita groasa si zemoasa din acel burger , adulmeca incantat mirosul cartofilor facuti la cuptor si infuleca cu multa pofta .
Amy il priveste cu mult drag si este foarte incantata sa vada ca il poate face fericit in fiecare moment .

Inainte sa paraseasca localul isi comanda cate o cola fiecare si se indreapta catre parc care se afla pe partea cealalta a strazii .

– Wow , asa de aglomert este mereu orasul asta ?
– Ei bine este si perioada concediilor , vacantelor .
– Aha , de aici agitatia .

Brian priveste cu mult drag tam-tam-ul creat de un grup de copilasi cand masina cu inghetata se apropie de intrarea in parc . Totul in jurul lui se petrece ca intr-un film alb-negru din perioada anilor 70 .
Se plimba prin parc si isi povestesc pataniile de la serviciu si aventurile in care intra cand pleaca in delegatii .
Se opresc pe o banca cand soarele este de mult apus , in jurul lor copacii isi misca foarte usor frunzele , iar in micul lac din fata lor se reflecta imaginea lunii care isi face tot mai simtita prezenta .

– Este frumos aici si la cati oamenii sunt in acest oras , cu siguranta cabinetul tau o sa fie foarte aglomerat .
– Asta imi doresc si eu , spune Amy zambind .
– Ma gandesc si la viitorul nostru , distanta asta ... o sa gasesc o solutie ca sa putem petrece mai mult timp impreuna .
– Hey ... Amy se apropie de el , ii mangaie chipul si il strange puternic in brate . Nu o sa aleg niciodata intre tine si munca ...
– ...Amy , sa nu-ti ucizi niciodata visurile pentru nimeni si nimic. O sa gasim o solutie , o cale de mijloc . Hai sa ne bucuram de ce avem acum , aici .

Amy este foarte fericita la auzul acesto cuvinte care vin de la Brian cel ambitios , acest Brian care sacrifica orice pentru munca . Amy realizeaza imediat cat de importanta este pentru el si cat de iubita poate sa fie din moment ce el o incurajeaza sa-si continue munca asa cum considera ea ca este mai bine .

– Amy , eu nu mi-am permis luxul de a avea libertatea sa-mi fac planurile dupa dorintele si aspiratiile mele . Tu ai aceasta ocazie pentru ca ai muncit si invatat destul , chiar ai facut totul cu propiile tale puteri . La mine situatia a fost alta , pana la tine nu stiam decat serviciu si acasa ...totul era o rutina . Asa ca te rog sa-ti urmezi planurile si lasa in grija mea restul .

Nedorind sa strice momentul isi duce repede mainile la ochi si isi sterge lacrimile ce-i curgea incet pe fata , il saruta si brusc cu un zambet larg il trage de mana pornind pe aleea ce duce catre iesirea din parc.

– Haide , spune Amy cu fericire in glas , trebuie sa luam cina dupa cum am promis . Merge intr-un loc special

– Surpriza mult asteptata ?
– Aha ! Deci asteptai momentul ....hotuuule. Cum naibii reusesti sa-ti ascunzi emotiile , nu situ .
– Defect profesional ? Spune Brian ridicand din spranceana .

In masina atmosfera este una placuta , mai ales ca pe un post de muzica clasica se aud cantand "The Shirelles – Will you still love me tomorrow " , piesa care o face pe Amy sa fredoneze in timp ce Brian o priveste zambind .
Brian observa ca Amy vireaza pe o straduta diferita fata de drumul cunoscut catre hotel .

– Hmm..., murmura suspicios
– S-a intamplat ceva ? Intreaba Amy
– Nu trebuia sa ramanem pe drumul principal ?
– Ei bine , mergem sa cinam unde ti-am spus . Si nu comentaaaaa...nu-mi strica planurile , ii spune cu un ton alintat lovindul usor peste picior .
– In regula , in regula spune razand Brian si mimeaza cum isi trage fermoarul la gura .

Ajung intr-o zona rezidentiala unde se afla sase blocuri inalte cu geamuri imense fumurii . Intra in parcarea subterana , parcheaza masina si in drum spre lift Brian nu se poate abtine si ii plezneste fundul cu palma facand ca tipatul ei scurt sa rasune cu ecou . Se comporta precum doi adolescenti , se tachineaza si se saruta printre micile jocuri din lift .Totul se petrece foarte rapid , liftul se opreste la etajul sapte , usile se deschid si Brian o urmeaza in liniste pe holul ce are intinsa o mocheta care imita marmura .
Ajunsi in fata usii , Amy baga cheia in broasca si de la primii pasi facuti in apartament il loveste un miros fin de mancare gatita .
Geamurile imense lasa ca lumina lunii sa patrunda in camera care este luminata de lumanariile imprastiate de jur imprejur , in dreapta spre bucataria deschisa se afla o masa pe care sunt asezate doua lumanari si cina acoperita .
Amy il indeamna sa se duca catre masa in timp ce ea porneste muzica , pentru aceasta cina a ales sa le cante Schubert .

– Impresionant apartament , spune Brian in timp ce-i trage scaunul
– Sper sa-ti placa si mancarea

Pentru cina Amy a decis sa aleaga friptura de vita , sparanghel gratinat , piureu de mazare si salata de vara . Toate aceste preparate sunt preferatele lui Brian , o priveste cu mult drag si ii multumesc in timp ce deschide sticla cu vin .

– Wow ...mancarea mea preferata , dar vinul ! Amy , cred ca te-a costat o avere.
– Chiar deloc si nu strica momentul , spune scotand limba la el .

Vinul rosu demi-sec este din anul 1986 si este un vin din orasul Marsala , oras situat la marginea Siciliei . Amy a ales acest vin pentru ca Brian a iubit mereu acel oras , este fascinat de acele locuri si mai ales de istoria Sicilienilor .
In timpul cinei Brian este inca nedumerit in ceea ce priveste apartamentul .

– Dar tot mor de curiozitate
– In ce privinta ?
– Acest minunat apartament
– Ei bine ...tipa aceea care m-a accidentat ? Imi este buna mea prietena Kimberly sau cum imi place mie sa-i spun "Kimy" .
– Hmmm...sa inteleg ca "accidentul" nu a fost tocmai un accident .
– Exact ! Spune Amy foarte multumita de ea
– Micuta mea stratega , cand ai avut timp sa planuiesti toate astea ?
– Ehh...daca-ti spun voi fi nevoita sa te ucid .
– Evident , faci parte dintr-o mica organizatie secreta , nu ?
– Una mare chiar .

Discuta despre relatiei ei cu Kimberley , cum sau cunoscut si de cand , ii povesteste cu mult entuziasm cum au planificat acest moment impreuna si il instiinteaza ca oricum urmeaza sa o cunoasca in urmatoarea zi .

BisexualTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang