BISEXUAL 7

34 2 0
                                    


In timp ce ma tineam dupa tine, nu-mi puteam lua ochii de la acele x-uri, imi arunci o privire peste umar si zambesti usor, imediat am realizat ca nu este potrivit si imi indrept privirea catre multimea care se distra in piscina.

– Oooo, bine ai venit dragul meu. Imi spune Ofelia in timp ce-si intinde mana pentru a o ajuta sa se ridice.
– Multmesc pentru invitatie, acest mic cadou este pentru tine
– Vai dar multumesc, ce buchet frumos. Damian, te rog sa pui acest minunat buchet in vaza chinezeasca.
– Aaa ... scumpa mea, care din ele ?
– Aceea cu flori albastre, un asmenea buchet merita o vaza de 23000 lire. Evident dragul meu Brian, vaza castigata la o licitatie de antichitati.

Sumele pe care acest om le sparge pe extravaganta placerilor sale, ma uimeste la fiecare intalnire si povestioara, omul acesta atat de bogat si cu o mare influenta asupra oamenilor din jur, vede ceva in mine, vede ceva sau are asteptari, Ma gandeam ca aceste invitatii trebuie sa duca undeva, trebuie sa existe o cerere din partea lui, mai ales ca vad cum nimeni nu-l refuza.

– Brian, cu ce sa te servesc ?
– Cogniac ?

Imi aduce un cogniac cu un buchet puternic, intr-un pahar caldut acoperit de un servet care sustine cateva boabe de cafea.

– Nu-mi spune ca nu-mi intelegi cogniac-ul, imi spune uimita Ofelia
– Am mai baut cogniac.
– Dragul meu, acesta este unul foarte special.

Incepe si-mi explica cum se serveste aceasta bautura, de unde a pornit acest tip de servire si din ce an este cogniac-ul respectiv. O ascult cu placere, in timpul povestirii cele doua x-uri dansau langa bar. Nu inteleg de ce imi tot atrag atentia atat de mult, poate ca asta era efectul acelor culori sau poate faptul ca erai singura persoana cu aceste x-uri pe fese.

– Iti place ce vezi ? imi spune Ofelia sorbind din pahar
– Frumoasa petrecere
– Lasa petrecerea, Damian , si imi face semn dand din cap
– Oh tanarul Damian ? Pare destul de cum sa spun ... adica nu sunt adeptul, dar este ...
– Lasa ... lasa, nu te obosii. Ti-am inteles gusturile si inclinatiile.
– Ofelia, am o intrebare si sper sa nu te supere.

– Imposibil sa ma supar pe oamenii sinceri, directi si mai ales aratosi ca tine. Offf !!! spune muscandusi buzele, ce te-as fi devorat. Dar te rog, intreaba-ma
– Trebuie sa fac ceva anume pentru tine ? Doresti ceva anume de la mine ?
– Dar de unde aceste porniri ?
– Nu vreau sa te supar, insa un om atat de mic, sa fiu brusc introdus in lumea ta ... nu inteleg. Sunt unul din angajatii companiei tale, imi fac treaba ...
– ... iti faci treaba foarte bine. Uite Brian, la petrecerile mele exista cateva reguli. Prima regula, si tipa cate petrecareti, acestia ii raspund in cor; "Nu vorbim despre serviciu", isi intoarce privirea catre mine, a doua regula dragiloooor, sa va auuud, toti urla in cor; O singura femeie ! Tu ! Tu ! Tu. Ofeeeliaaaaa !!! Yuuuhuuuu!!! " . Ai inteles scumpule ?
– Am inteles , ii raspund zambind
– Dar stai linistit, nu am nevoie speciale in ceea ce te priveste. Am nevoie de un om capabil, pentru o functie importanta in compania mea. Cand eu sunt plecata doresc ca cineva sa se ocupe de absolut tot.
– Aaa ... Connor?
– Dragul meu, am verificat fiecare dosar al fiecarui angajat, am vazut ce randament da fiecare. Apropo, unde este nemernicul ?
– A spus ca intarzie ...
– Daca a spus asta, imi spune Ofelia razand, clar nu o sa ajunga. Hai, vino la bar, hai sa ne distram! Yuuuuuhuuuuuu

In timp ce ne indrepatam spre bar ii privesc tinuta, poarta lenjerie intimia cu dantela de culoare neagra, o panza ce se intinde precum o mantie de culoare alba sandalele ce au cureluse impletite pana la genunghi, tot de culoare alba. Parul lung blond, impletit intr-o singura coada ii ajunge pana la fund, are un make-up foarte light, trasaturile fetei sunt atat de feminine incat o vad ca fiind o superba femeie, doar ca nu are sani. Are tot corpul dar cu un ulei de cocos si pielea ii luceste in lumina data de lasere, fesele sunt perfect rotunde si bombate, se clatina la fiecare pas, Damian ne intampina cu cate un shot, barman-ul ii zambeste Ofeliei si ii intinde un shot mai special, de o culoare albastra. Spre dimineata, undeva pe la trei, imi amintesc ca am ramas noi trei si barmanul.

– Am o rugaminte la tine tinere, ii spune Ofelia barmanului.
– Va ascult doamna
– Poti sa mai ramai cu noi inca o ora ? in timp ce-l roaga ii pune pe bar 500 de lire, 500 de lire. wow, dintr-un foc, aruncati pentru un alt moft, ma uimeste.
– Pentru dumneavoastra, cu mare placere doamna. Ii raspunde tanarul in timp ce ia banii de pe bar.

Ofelia sare de pe scaun, il ia pe Damian de mana si se intorc cu spatele la mine

– Care iti pare mai frumos Brian ? ma intreaba dandu-mi de inteles ca este vorba despre fesele lor ...
– Aaaa ...
– Probabil ca privitul nu ajuta. Ma prinde de mana si isi lipeste palma de una din fesele ei.
Damian ii urmeaza exemplul, uite-ma cu plamele peste fesele a doi barbati, nu-mi provoaca repulsie, imi provoaca o stare de amuzament dar si o placere la palparea lor.

– Pff...grea decizie, ii raspund Ofeliei
– Eh, poate tanarul Romeo se poate decide mai usor

Romeo, acest tanar barman cu un corp muschiulos iese din spatele barului si se apropie de cei doi. Romeo poarta o pereche de chiloti din piele iar la gat are un colier alb, de pe spate se intinde pana in zona abdominala un tatuaj ce reda imaginea unui dragon ce scuipa foc catre un bar plin cu shot-uri. Interesant tatuaj. Romeo le prinde ferm fesele in palme, isi intoarce privirea catre mine si ne raspunde zambind.

– Domnul Brian are dreptate, grea decizie.
– Eh, hai acu, nu si tu. Ii raspunde taios Ofelia
– Probabil daca le testam? ... spune Romeo
– Tinere, esti foarte atragator si chiar as vrea sa vad ce zace in acel chilot.
– Eu pot sa va las , nu doresc sa va stric petrecerea.
– Brian, dragule. Poti sa te odihnesti in camera de oaspeti, nu te las sa pleci de aici in seara asta.
– Va multumesc si la cat sunt de ametit, am sa va ascult sfatul.
– Poti sa mai ramai, ne distram putin si dupa continuam sa petrecem alaturi de tine, imi spune Damian.
– Asta daca nu te deranjeaza ca urmeaza sa ne futem in trei, pe marginea piscinei, asta dragule se numeste sex in trei, o mica orgie. Ca orice femeie care se respecta in mica noastra comunitate, imi permit si eu sa-mi indeplinesc micile pofte provocate de acest sexy barman.
– O sa fie o priveliste interesanta. imi spune Damian in timp ce incepe sa linga micul pahar pe care il tinea in mana.

Nu stiu ce m-a facut sa raman incremenit pe acel scaun, bautura, curiozitate nu am idee, cert este ca am ramas la bar, imi aprind o tigara si ii privesc pe cei trei cum se indreapta catre piscina.

– Oh, ma excita putin aceasta amintire. Ii spune Damian zambind.
– Te cred!

BisexualWhere stories live. Discover now