~18 FİNAL~

2.3K 180 66
                                    

Aylar sonra

Bu yılın son Quidditch maçı birazdan Slytherin ve Gryffindor arasında gerçekleşecekti. Luna'nın anlatımıyla gerçekleşecek bu maç için bütün öğrenciler heyecanla bekliyordu. Aslında bırakın yılın son maçı olmasını, bu maçı özel kılan başka bir şey daha vardı, Draco ve Harry'nin beraber oynayacakları son maçtı bu..

İkili kendi takımlarıyla önlerinde ki tahta kapıların açılmasını beklerken Harry kazanacaklarına dair geleneksel konuşmasını yapıyor, Draco ise şampiyonluk için son şansı olduğundan kendine sürekli dikkatli olması gerektiğini söylüyordu. Bunu yapabilirdi sonuçta! Hatta bunun için saçlarını dağınık bile bırakmıştı ama bunun işe yaramayacağını biliyordu. Aradan geçen aylarda sevdiceği dağınık saçlı haline bir hayli alışmış olmalıydı.

Kapılar ardına kadar açıldığında oyuncular havada yükselirken herkes bir bir yerlerini alıyordu. Draco en son yükseldiğinde yerini ilk önce kuzgun almış ona doğru gelen sarışını gördüğündeyse dağınık saçlarını görmüştü.

"Buna yeniden kanacağımı mı düşünüyorsun gerçekten?"

Draco kuzgunun sorusunu havada bırakırken Harry'nin minik bir elma misali topladığı saçlarına odaklanmıştı. Her zaman dağınık saçları şimdi düzgün bir şekilde arkadan topluydu ve bu haliyle çok tatlı görünüyordu.

"Şansımı denemek istemiştim."

Sarışın sonunda havada kalan soruyu cevaplarken Harry meydan okurcasına gülümsemişti. Bu sefer sarışının ağına düşmeye hiç niyeti yoktu. Ki düşmeyecekti de!

Maç sonunda başladığında ikili konuşmayı bırakmış ve Luna'nın anlatımıyla beraber maçı izlemeye başlamıştı.

"Şuan da Slytherin atakta, galiba gol atmaya çalışacaklar. Açıkçası bu maçta kimi tutmam gerektiğini bilmiyorum. Gryffindorda çok fazla arkadaşım var ama Slytherinle de son zamanlarda iyi anlaşıyoruz. Neyse sanırım ben konuşurken Slytherinde adını bilmediğim biri gol attı. Yanlış alarm atılan golü Ron kurtarmış.. Bravo Ron!"

"Arayıcılarımıza bakacak olursak henüz onlardan bir hareketlilik göremedik."

Luna onlardan bahseder bahsetmez Draco ve Harry aynı anda snitchi görmüştü. İkili hızla altın topa doğru uçarken Luna anlatımına devam ediyordu.

"Evet galiba snitchi gördüler. Haydi Harry! Neyse sanırım taraf tutmamalıyım."

Draco bu cümle üzerine göz devirmek isterdi ama şuanda snitchi yakalamaya çalışıyordu. Hızla uçarlarken snitchin yükseldiğinden eminlerdi ama ikisininde pes etmeye niyeti olmadığından onlarda yükselmişti.

"Drarry çifti snitchin peşinde, ikiside son derece hırslı görünüyor. Aynı zamanda çokta yakıştıklarını itiraf etmeliyim."

İkili duydukları cümleyle dişlerini göstererek gülerken snitch ortadan kaybolmuştu. Kuzgunun bakışları Draco'yla tribün arasında gidip gelirken daha fazla orada durmayıp hızla aşağı inmişti.

"Galiba kaçma huyu hiç değişmeyecek.."

Draco'da gülerek aşağıya indiğinde takımlar arasında hareketli anlar başlamıştı.

Eighth Year LoveDove le storie prendono vita. Scoprilo ora