°63°

2.1K 122 39
                                    

Jimin szemszöge

Amiután már kiszálltam a vízből és a testem köré csavartam a puha fehér törölközőt vettem csak észre hogy pizsomát se alsót nem kapta Jungkooktól még, ezért kénytelen leszek így kimenni a helyiségből. Gondolom már aki megzavart minket lerendezte az ajtóban, így nyugodtan sétálok ki az ajtón a nappali felé.

- Jungkook!? - szólitom meg őt, hogy meg tudjam hol tartózkodik épp.

- Itt vagyok. Megérkezett a vacsink. - hallom hangját, de amint belép a helyiségbe ahol én vagyok egyből mosolyogva kérdez.

- Oh csak így törölközőben vagy? - perverz vigyor jelenik meg arcán amitől én csak szégyenlőssen lehajtom a fejem.

- Hát igen.... mivel nem vittem be magammal más ruhát...

- Mondjuk engem nem zavar. Le is dobhatod magadról ha úgy kényelmesebb. - környékez meg lassú léptekkel.

- Nem... jó így... vagyis inkább nem tudnál adni egy alsót és esetleg pizsomát? - kérdezem félénken.

- Úgy is le kerül... - motyog valamit az orra alá de nem igazán értem így hát vissza kérdezek.

- Tessék? Nem értettem igazán mit mondtál? - vágok értetlen fejet. Ő erre csak elmosolyodik.

- Csak annyit mondtam hogy gyere és adok. - indul el gondolom a szobájába én pedig követem őt jó gyerek módjára. A szobája hatalmas és elegáns. Hatalmas ablakok sorakoznak ott is mint a nappaliban ami gyönyörű kilátást nyújt a városra. A helyiség közepén egy óriási francia ágy ami minden bizonnyal arra vár hogy mind a ketten ráfeküdjünk és eljuttasuk egymást a csúcsra.

- Hát nem hiszem hogy jók lesznek rád a ruháim, de tessék itt egy alsó és egy hatalmas nagy póló. Nadrágom nincs.- adja a kezembe vigyorogva a ruhadarabokat.

- Köszönöm. Most akkor felöltözöm. - mondom a szemébe nézve hátha veszi az adást hogy menjen ki addig.

- Oké csak nyugodtan. - áll továbbra is egyhelyben engem nézve.

- Öhm nem akarsz kimenni addig? - kérdezek rá szégyenlősen.

- Engem nem zavarsz szóval nyugodtan öltözz fel. Vagy talán segítsek.

- Ne.. ne.. Nem kell. - dadogók pironkodva. - Akkor felöltözöm. - mondom nagyot sóhajtva, mivel egyáltalán nem akartam hogy lásson, mert hát a kielégületlen testem még mindig ugyanolyan állapotban van  azóta is miután Jungkook ügyködött rajtam és hát ennek köszönhetően a kicsi Jimin még mindig fél kemény.

Óvatos mozdulatokkal húzom a fejemre a pólót, hogy nehogy leesen rólam közben a törölköző. Áthúzom a puha anyagot a törölközőn is így konstatálom hogy a combom feléig ér így nyugodt szívvel veszem le a már nedves anyagot a testemről. Amint az földet ér már kapom is magamra a boxert hogy minnél előbb megszüntessem ezt a kínos szituációt.

- Gyere menjünk enni. Aztán nézzünk valami jó kis filmet. Rendben? - kérdezi én pedig csak bolintok egyet helyeselve. Mind a ketten kilépünk a szobából hogy végre táplálékot juttasunk a már korgó gyomrunkba. Legalábbis nekem már korog.

- Kérsz kólát vagy inkább valami mást innál. - semleges kérdést intéz felém amire nekem a válaszom csak annyi hogy jó lesz a kóla.
Magunkhoz veszünk egy-egy tányérat amire én rá is rakok egy gözölgő pizza szeletet, de Jungkook úgy dönt hogy, inkább ki hozza az egész dobozt a nappaliba hogy a hatalmas tévéje előtt a kényelmes kanapén fogyasszuk el.

Ismerj meg! |jikook| ✅ BEFEJEZETT Where stories live. Discover now