°49°

1.8K 111 44
                                    

Jimin szemszöge

Azt hittem hogy ott helyben el fogok ájulni a probafülkeknél. Az hogy Jungkook csak úgy betoppant már nagyon meglepett, de hogy ezután amit csinált az mégjobban. A teste vonzotta a tekintetem. Az a hatalmas és gyönyörű pénisze amit boxeren keresztül megtekintettem. A kockás hasa az izmos mellkasa ellenállhatatlan. És amikor megláttam azt a kemény kerek fenekét a tükörben akkor minden önkontrolom eltűnt. Basszus ő egy isten, de komolyan. És biztos hogy az ágyban is jó.

-  Na akkor meg fogod? - kérdezett rá amikor behúzott a függöny mögé. A hangjában a huncutság és a perverzsége mutatkozott be. Ahj de szexi.

-Én... - szinte a torkomra fagyott a szó. Nem tudtam megszólalni ez előtt az isten előtt.

-Meg akarlak csókolni. - mondta ki nemes egyszerűséggel.

- Akkor...tedd meg. - mondtam ki félősen. Ő erre csak elmosolyodott majd olyan sebességes tapadt a számra hogy azt hittem hogy a hasamban keletkezett görcs meg fog ölni. A pillangók úgy megbolondultak hogy az már szinte fájt. De ez édes kín volt. Olyan jól csinálja hogy rögtön elalél tőle az ember. A nyelve is már rég a torkomon volt ami egyáltalán nem zavart, csak nehéz vele tartani a tempót.
A kezei felfedező útra tévedtek közben. Derekamra majd a fenekemre. Az utóbbiban bele is markolt de jó erősen, aminek eredményeként egy nyögés szaladt ki a számon.

- Ezt sokszor akarom még hallani. - vált el tőlem. Végig nézett rajtam tetőtől talpig mosolyogva, de a kezeimnél megállt tekintete.

- Azt szeretném ha te is megérintenél engem. - mondta olyan hangsúllyal hogy a farkam is belerándult. Boci szemekkel néztem rá fel, és nem is  mozdultam. Észre vette a hezitálásom, így hát ő tett az ügy érdekében. Megfogta mind a kettő kezem majd a balt a kockás hasára rakta a jobbomat pedig a mellizmára. Nekem pedig még a szívem is megállt. Olyan kemény mint a kő. Legszivesebben végig nyalnék rajta. Jesszus milyen perverz lettem.?

- Na így már jobb. Élvezem ezeket a kis Jimin kezeket magamon. - nézett a szemembe. Lassan kezdtem el végig simogatni a tökéletes testét. Hát nem minden napi az is biztos. Amikor az alhasához értem ő egy halkat sóhajtott.  A hallott sóhajnak köszönhetően én felbátorodtam és egy soha nem tapasztalt élmény érdekében lassan végigsimitottam a hatalmas családi ékszerén.

- Jiminiehh- sóhajtja nevem én pedig újból megismétlem a tettemet, de már egyre bátrabban.

- Ahh. Jiminh megh akarlakh dugnih. - nyögi és sóhajtja ki a mondatot. De én erre a mondatra pánikba esem. Én arra még nem állok készen.
Rögtön abbahagyom a simogatását és eggyel hátrébb lépek.

- Most miért hagytad abba? - kérdez rá lihegve.

- Jungkook neharagudj de arra még nem állok készen. - szinte alig hallani a hangom.

- Hát ezt nem hiszem el. Akkor miért bassztad fel az agyam? Tudod te hogy milyen nehéz vissza fogom magam. Tudod milyen nehéz az hogy ne itt a függöny mögött dugjalak meg. Tudod te milyen nehéz így élnem hogy már szerintem egy hónapja nem voltam senkivel. Haaa? - mondja dühösen én meg össze húzom fülem farkam. Ilyennek még soha nem láttam, meg hát a cheten sem szokott durva lenni.

-Neharagudj én nem.... - végig sem tudom mondani mert belém folytja a mondandom.

- Figyelj inkább hagyjuk. - kezd el öldözködni, de az álló farka sajnos nem kerüli el a figyelmem.

- Ne... várj!- szolalok meg keményen mire csodálkozva néz rám. Na most szedd össze magad Jimin. Ilyet még nem csináltam de Jungkookot nem akarom már is elvesziteni a kis félénkségem miatt. Lassan ereszkedem térdre előtte majd szép  lassan kibujtatom a már saját boxerében lévő farkát. Nagyot nyelek, de nem hátrálok meg. Először a tetejét nyalintom meg. Furcsa érzés, de eddig még kellemes.
Folytatom ezt, de miután meguntam csak a makkal foglalkozni, végignyaltam a tövétől egészen a tetejéig. Jungkook erre egy morgással reagált, én pedig felnéztem rá.

- Jiminieh - könyörgő a tekintete, de még is olyan domináns még így is.
Benedvesitettem az ajkaim, majd egy nagy levegő után elkezdtem bekapni a hatalmas péniszt. Biztos vagyok benne hogy ezt nem fogom tudni teljesen bekapni de azért próbálom úgy, hogy Jungkooknak ez egy felejthetetlen élmény legyen. A nyelvemmel is rásegitettem az élvezetekre, mire a farok tulajdonosa a hajamba turt és marokra fogta a hajam. Nem húzta de azért tartotta rendesen. Ő csak megint morgott egyett, majd a csipőjét kezdte el mozgatni. Szó szerintem megdugja a szám. Esküszöm hogy ez nagyon felizgat engem is, főleg azért is mert egyre több morgás és sóhaj hagyja el a szájat. Tudom hogy ez nem olyan mint egy dugás, de remélem megelégszik ezzel is.
A kezeimmel közben simogatni kezdem a heréit hogy még több inger érje őt. Persze meg is lesz az eredmény. Egy nagyobb nyögés, ami nekem is csak jobban meghozza a kedvem és csak még jobban felizgulok tőle. Egyik kezemmel megállitom a csípő mozgását, majd teljes erő bedobással kezdem el őt szopni. "Csak ne hagyj el."- mondom magamban.
Szinte úgy szopom mintha az életemért küzdenék. Egy idő után érzem hogy megremeg a lába és egy nagyobb nyögés után a számba élvez.

- Ahh-liheg és amikor lenyelem a nedvét, fel nézve rá látom hogy még a víz is leverte. Akkor ezek szerint jól csináltam?

- Jungkook? - szolgálok meg halkan és félve attól hogy még mindig mérges.

- Jimin ez.. Hú egyszerűen fantasztikus volt. Te ezt hol tanultad? Az ajkaid a szopásra lettek teremtve. - jön közelebb amikor már fel húzta a nadrágját. Óvatosan arcomra simit én pedig lehunyom a szemem.

- Most már nem haragszol? - kérdezem meg.

- Neharagudj Jimin. Csak nagyon frusztrált voltam már. Neharagudj. - mondja kifujva egy nagy adag levegőt. Egy csókot nyom a homlokamra majd egyet a számra.

- Akkor jó voltam? - kérdezek rá boci szemekkel.

- Nagyon jó. Még soha nem volt ilyen jó egy szopás. - dicsér meg, nekem pedig egy mosoly kúszik az arcomra.

- Szerintem mennünk kéne nem? - nézek fel azokba a csodálatos szemekbe.

- De gyere haza viszlek. Már úgy is egy csomó idő elment, miközben huncutkodtunk. - vág rá a fenekemre, miközben elhagyjuk a fülkét. A boltba már kevesebben vannak, így nem olyan kínos az hogy két férfi jön ki egy fülkéből. A pult mögötti lányok látványosan felénk néznek és úgy végig néznek Jungkookon mintha még nem láttak volna fehér embert. Ha tudnák hogy mit csináltunk az előbb.

- Sziasztok lányok most elmegyek. - mondtam nekik oda majd intettem is egyett.
Elindultunk a kijárat felé de közben észrevettem hogy Jungkook össze kulcsolta a kezeinket ami nekem nagyon megmelengette a szívem.



Hát itt is lenne az új rész. Remélem hogy senki nem csalódott a folytatásban. Vártátok már hogy valami izgi is történjen igaz? Hát biztosithatlak titeket hogy lesz még izgibb is.
Puszi💜❤️💜❤️❤️

Ismerj meg! |jikook| ✅ BEFEJEZETT Where stories live. Discover now