11

1.2K 86 33
                                    

'Her ne olursa olsun dikkatli olmanı istiyorum senden'

Sasuke-kun'un sözleri kulaklarımda çınlarken, cam duvarda bulunan kapı açıldı ve Sasuke-kun dışarı çıktı.

Ne zaman tuttuğumu hatırlamadığım nefesimi dışarı verip, iskeleye doğru yürüyen Sasuke-kun'a baktım.

**********

Hava yavaşca kararmaya başladığında, aklımı dağıtmak için yatağımda kitap okuyordum. Dışarıdan gelen hışırtıları duyunca yavaşça doğruldum.

Dışarıda ayağına rulo şekline getirilmiş bir kağıt taşıyan şahini gördüm. Daha yakından bakınca ayağındaki iplerden bunun Sasuke-kun'un şahini olduğunu anladım.

Ayağa kalkıp kapıya doğru koşup onu içeriye aldım ve odada bulunan komidinin üzerine bıraktım. Şahin tüylerini kabartmış bir şekilde bana bakarken, paravanın ardında bulunan Sasuke-kun'a seslendim.

"Sasuke-kun! Haber geldi."

Sanki bunu bekliyormuş gibi kapı aniden açıldı başta şaşırsam da hemen toparlandım.

Sasuke-kun, şahinin ayağındaki ruloyu tutan ipi çözdü ve şahini Konoha'ya dönmesi için dışarı bıraktı. Sonrasında kağıdı açıp okumaya başladı. Beklenti ile ona bakarken güzel yüzünün giderek sertleştiğini fark ettim. Galiba haberler iyi değildi.

Kağıttan çektiği sert bakışları ile gözleri beni buldu.

"Kötü bir haber mi geldi?"

Kağıdı bana doğru uzattı. Elinden alıp endişeli bir şekilde ona baktıktan sonra bu kötü haberden kaçamayacağımızı anladım.

Bakışlarımı kağıda indirmeden önce kendimi hazırlamaya çalıştım.

'Sasuke, siz yola çıktıktan sonra anbuya o bölgede araştırmalarını yoğunlaştırmalarını söyledim. Senin bana verdiğin bilgiler ile onların verdiği bilgiler ışığında durum pek iç açıcı değil.

Madara, Obito'yu kurtardığı ve yetiştirdiği yer olarak düşünülen sığınağında saklanırken bir proje üstünde çalışıyormuş. Bu proje jutsularla oluşturulabilecek en güçlü genjutsudan bile daha güçlü bir genjutsu yapabilen bir makina. Tıpkı, Obito'nun planı olan "ayın gözü" planı gibi. Makinayı tasarlarken tüm bulgularını bir deftere kayıt etmiş ve defteri ona hizmet eden kişilerden birine vermiş. Eğer, ona bir şey olursa defterdeki talimatları uygulamasını istemiş.

Anbu'nun araştırmalarına göre bu örgüt bu makinayı kurma peşinde. Fakat, sorun şu ki makina çok güçlü ve devasa bir çakra ile çalışabiliyor. Aklına Naruto geliyor biliyorum ama bir jinchuurikiden bile daha fazla çakra taşıyıp ardından onu kontrollü bir şekilde dışarı çıkaran biri makinayı tam kapasite çalıştırabilir.

Tahmin edebiliyorsun galiba. Byakugo kullanıcıları sadece bunu yapabilir. Tsunade Konoha'da ve her şeyden haberi var onu güvende tutuyoruz. Fakat, Tsunade'nin dediğine göre Sakura, hala çakra biriktirmeye devam ediyormuş. Tsunade ,onun kendisinden daha fazla çakraya sahip olduğunu ve kontrolünü iyi bir şekilde yaptığını söyledi. Şu anda en çok tehlikede olan Sakura, onu korumak zorundasın Sasuke.

İşin ucu taş ülkesi ile yaptığımız anlaşmaya kadar gittiği için Raikage'ye haber verdik. Onlarda destek verecekler. Bu süreç içinde yanına Sai ve Shikamaru'yu göndereceğim. Sai araştırma konusunda ekibi ile birlikte sana destek verirken, Shikamaru'da makine planlarını inceleyip nasıl ortadan kaldırılacağını bulmaya, olası bir savaşta size destek vermek için gelecek.

Naruto'yu özellikle göndermiyorum çünkü ona burada ihtiyacımız var. Size istediğiniz zaman gerekli desteği göndereceğim.

Örgüt, Tsunade'yi büyük ihtimalle biliyor fakat Sakura'dan emin değilim. Savaştan sonra Sakura'nın adı sıkça geçti ama insanlar yüzünü bilmiyor olabilir.

Sakura, asla Byakugo açmamalı.Onu en kısa zamanda buraya getirmeni bekliyorum eğer getiremezsen oradaki en güvenli yere saklanmasını sağla.

Shikamaru ve Sai bir kaç saat önce yola çıktılar. Bir sorun olmadıysa bu mektup elinize ulaştıktan kısa bir süre sonra yanınızda olurlar. Senin adresini verdiğin yeri onlara ilettim.'





Sasusaku ile kalın...

Sasusaku ile kalın

Oups ! Cette image n'est pas conforme à nos directives de contenu. Afin de continuer la publication, veuillez la retirer ou télécharger une autre image.






Other Story 🍁/Sasusaku Fanfiction [TAMAMLANDI]Où les histoires vivent. Découvrez maintenant