1.3

241 29 66
                                    

Tzuyu,

"Jungkook ile sevgili olmak harika tabi ki ve sende onunla arkadaş olduğun için kendini çok şanslı hissetmelisin."

Arin, Jungkooka bakarak söylediği şeyle göz devirmemek için kendimi zor tuttum. Sahil kenarına gelip denizin hoş esintisine karşı yemek yiyorduk.

Yemek o kadar sıkıcı ilerliyordu ki aklımı kaçırabilirdim o yüzden aklıma gelen fikirle Jungkook'un cezasını kesmeye karar verdim. Topuklu ayakkabımla bacağımı uzatarak Jungkook'un bacağına yavaştan değdirerek okşamaya başlamamla ağzıma yeni kestiğim omletin bir parçasını götürüp Jungkook ve Arin'e gülümsemiştim.

Jungkook yaptığım hareketi kesmem için kaş göz hareketi yaparken ben hala gülümsememden ödün vermeyerek okşamaya devam etmiştim. Jungkook, Arin'e yakalanma duygusuyla terler içinde kalırken ben sadece gülüyordum.

"Biliyorsun Ha.. Hayatım Chou ailesi okulumuza en çok bağış yapan aileden biri o yüzden bir süreliğine ailemize arkadaş gibi davranmalıyız " Gerçekten mi ?
Bula bula bu yalanı mı bulmuştu anlaşılan o ki Jungkook hiç iyi bir yalancı değildi.

"Biliyorum hayatım bunu bana anlatmıştın bilirsin ben çok anlayışı bir insanım açıklama yapmana gerek yok." ağzımdan gülme sesine hakim olamayarak ani sinirle Jungkook'un ayağına topuklu ayakkabımla basmıştım. Jungkook hiç bir şey olmamış gibi davransa da acıdığını ellerini yumruk yapmasından anlamıştım.

"Video için özür dilerim Tzuyu kim yapmışsa kötü yapmış." çatalımı sert bir şekilde porselen tabağa bırakarak bakışlarımı Arin'e çevirmiştim.

"Olan oldu artık geçmişte takılı kalmanın bir manası yok."

"Biliyor musun hayatım galiba bu sene büyük ödülü yine ben alacağım malum benden başka birinci yok derslerde." Jungkook kafasını Arin'e çevirip tebessüm ederek başını salladığında içim hüzün ve sinir karması haline gelmişti.

Bizim Arinle hikayemiz de büyük ödül için başlamamış mıydı ?
Ben en iyi öğrenciydim benden sonra ki de Arindi ve o bunu yediremeyip bana büyük bir hata yaptı şimdi ise ben bana yapılan hatayı ona ödetmek için gelmiştim fakat kimsenin bilmediği bir şey vardı o da Jungkookla oyun oynayacağımı söyleyen ben, şimdi Jungkook'un oyununa gelmiştim.

Arin sandalyeye koyduğu çantasına uzanarak aldığında ellerini çantasının içine atmıştı.

"Jungkook galiba telefonum arabada kaldı acaba telefonumu bana getirir misin ?"  Jungkook kafasını onaylayarak cevabı verdiğinde ayağa kalkıp telefonu getirmek için masadan uzaklaştı.

Arin ve ben masada yalnızdık. İkimizde birbirimize baktığımızda içimizden bir çok şey geçirdiğimiz çok belli oluyordu.

"Geçmişin acısını çıkarmaya geldin değil mi ?" Arin her zaman zeki bir kızdı söylediği şey beni asla ama asla şaşırtmamıştı. Söylediği cümleyle derin bir nefes bıraksam da yüz mimiklerim her şeyden bıktığımın habercisiydi.

"Zeki kızsın beni şaşırtmadın." Gülümseyerek söylediğim şey karşısında elimi taze portakal suyuna götürüp bir yudum almıştım.

"Jungkookdan uzak dur Tzuyu onunla aramıza giriyorsun. Yaptığım hatanın bedelini ödemeye her zaman hazırım fakat bana bu acıyı yaşatırken Jungkooku benden alamazsın ve Jungkook yalan söyleyemez bilirsin şu arkadaş yalanı da bok gibi o yüzden  Jungkooku benden alabileceğini düşünme sen sadece kısa süreli bir hevessin onun için " Arin'in amacı neydi ?
Madem Jungkookla olanları biliyordu onu neden bırakmıyordu ?
Bir kadın için aldatılmak en ağır darbeydi ve Arini bu ağır darbe de yıkılmamıştı peki ama neden ?

"Jungkook ile aramızdakilerin bir heves olduğunu düşünmen çok saçma hem madem biliyorsun neden hala ayrılmıyorsun yoksa hakkındakiler doğru mu ?"  Arin ona sorduğum soru ile istifini hiç bozmamıştı.

"Doğru yada değil seni ilgilendirmiyor" çantasını tekrar sandalyeye koyduktan sonra bakışlarımız  birleşmişti.

"Ben gerçekleri söyleyip dökülürsem kendimle beraber sizi de yakarım o yüzden Jungkook ile olan hevesin çabuk bitsin çünkü o benden başkasına aşık olamaz." samimiyetsizce gülümsemeye başlamıştı.

"O zaman şunu bil Jungkook çok yakında bana kendi ayakaları ile gelecek ve sende bunu izleyeceksin ama bilmediğin bir şey daha var onu da ben söyleyeyim dün Jungkook benim kollarıma, benim evime geldi ve bana ne dedi biliyor musun beni çok sevdiğini söyledi" söylediklerim karşısında kahkaha attım.

"Bu kadar komik olan ne ?" Jungkook masaya geldiğinde elinde tuttuğu telefonu Arin'e uzatarak sandalyeye oturmuştu.

"Büyük ödülde ki konuşmadan bahsediyorduk değil mi Arin ?" Gülümseyerek sunduğum bakışlar Jungkookla buluşmuştu.

"Katılıyorum." Arinden çıkan tiz sesle herkes geri kahvaltıya odaklanmıştı.

" Arinden çıkan tiz sesle herkes geri kahvaltıya odaklanmıştı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ölü gelini bence izleyin harika bir film 🦄🍫

Morsies ₹ TzukookWhere stories live. Discover now