0.8

320 36 109
                                    

Tzuyu,

Gözlerimi açarak yatağımdan zorluklarla kalkıp perdeleri kapalı olan pencereye yönelerek perdemi açıp odamın içerisine güneş ışığı dolmasına izin vermiştim. Dün baş ağrımdan dolayı okuldan erken ayrılmıştım yada  kendime göre bahanemdi.

Ayakta durmaya hâla halim olmadığı için vücudumu sıcacık olan yatağıma doğru atarak biraz daha uyuklamayı düşünüyordum. Battaniyeyi altımdan çekip tekrar üstüme attığımda bacaklarımı karnıma doğru çekerek biraz daha uyumayı istemiştim fakat olmuyordu bir türlü uyuyamıyordum.

Jungkook ile sarhoşken aramda ne geçmişti ?
Neden istediğimi elde etmeme yaklaşmış olsam bile mutlu değildim ? Kendimi duygusal boşlukta gibi hissediyordum ne yapacağımı ve bir sonraki adımımı sürekli unutuyordum. Ben galiba Jungkook'a çekilmekten korkuyordum.

Aklıma gelen hayal meyal kesitler zihnimi kurcalarken aklım yine düne gitmişti onu çağırıp teşekkür etmiştim ve o beni öpmüştü ama neden ? Jungkook'un sevgilisi vardı ne kadar da ona karşı tensel çekimim ağır bassa da sevgilisini terk etmediği sürece kendimi frenlemeliydim.

Jungkookla aramda inkar edilemez bir bir çekim vardı fakat bu çekimi cinsellikten başka adlandırmam saçmaydı çünkü ona karşı sevgi beslemiyordum ve onun yanına gidince kalbimin sızlaması yerine dudaklarım sızlıyordu.

Zaman geçtikçe her şey benim için gittikçe karmaşıklaşıyordu fakat Jungkookla yasak ilişki yaşamaya başlarsam Arin'in evde sakladığına emin olduğum videoyu bulabilirdim değil mi ?
Ama neden kalbim duygusal bir ilişki içerisinde olmak istemiyordu ? Yada ben ona zamanla aşık olacağım hissine tutulmak istemiyordum.

Elime telefonu alarak bir süre gezinirken kapımın çalınmasıyla oraya baktım. Nayeon üzerine giydiği geceliğin ceketi ile fazla dinamik olmayan sesle kahvaltıya çağırmıştı. Bende Nayeon'u fazla bekletmemek adına saçlarımı kuş yuvası gibi baştan sağma toplayarak ona eşlik edip aşağı inmiştim.

"Bulaşıklar sizde ben kahvaltıyı hazırladım." Mina üstüne giydiği mutfak önlüğünü çıkartarak bize yaklaştığında dediği şeyle gözlerimi kırpıştırmıştım.

"Görende kraliyet kahvaltısı hazırladı sanacak alt tarafı omlet ve bir kaç kahvaltılık gevrek var zaten gevreklerde hazır." Mina bu dediğime karşılık daha demin çıkarttığı önlüğü bana fırlatmıştı. Gülerek önlüğü Nayeon'a attığımda Nayeon da Minaya sertçe atmıştı birbirimize sert bir şekilde önlük atarken bizi durduran şey kapı zilinin sesini duymak oldu.

"Ben bakarım sizi döl israfları. Sizde benim sayemde Fransız kahvaltısına başlayın zaten büyük ihtimal Sana aşkım gelmiştir" Kızlar dediğim şeyle gözlerini pörtletip bana doğru koşarken ben hızla dış kapının koridoruna koşarak kapıyı hızlıca açmıştım fakat ben Sanayı beklerken kapımız da dikilen Jungkook, Jimin, Yoongi ile geriye çekilmiştim.

"Galiba yanlış kapıya geldiniz beyler çünkü burada sizin sıçanlar yok." Kapıyı sertçe yüzlerine kapatacağım zaman Jimin kapıyı kapatmama izin vermeyerek örteceğim kapıyı geriye doğru itmişti.

"Doğru kapıya geldik merak etme!" Jimin beni omzumdan ittirerek içeri girdiğinde arkasından diğerleri de girmişti.

Kapıyı hızlıca kapatarak olayı anlamak için hızlı adımlarla salona geçmiştim ve hepimiz birbirimize garip bakışlar atmaktan başka ne yapacağımızı merak ediyordu..

"Neden geldiniz ?" Nayeondan çıkan soruyla hepimiz erkeklere dönmüştük daha doğrusu gözüm daha çok Jungkook'a kaymış olabilirdi.

"Sadece şu saçma olaya son vermek istiyorum." Yoongi'nin dedikleri salonda bulunan herkesin bakışlarını Jimin ve Minaya kaydırmıştı. Hepimiz uslu çocuklar misali koltuklara oturduğumuzda aramızdan birinin bu sessizliği tekrar bozmasını bekliyorduk.

Morsies ₹ TzukookWhere stories live. Discover now