49~

160 17 1
                                    

Κεφάλαιο 49ο~

Tessa's POV

Βλέπω τον Jackson να έρχεται προς το μέρος μας σώος και αβλαβής και νιώθω την καρδιά μου να σφυγγεται από την ανακούφιση. Δίχως να περιμένω παραπάνω λεπτό τρέχω στην αγκαλιά του. Με το που με πιάσει στα χέρια του με κάνει μια μεγάλη στροφή σηκώνοντας με.

"ΝΌΜΙΖΑ ΠΩΣ ΣΕ ΈΧΑΣΑ"

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

"ΝΌΜΙΖΑ ΠΩΣ ΣΕ ΈΧΑΣΑ". Φωνάζω με ένταση πάνω στο ξέσπασμα μου. "δεν θα με χάσεις ποτέ μωρό μου". Λεει και ύστερα μου δίνει ένα φιλί. "λυπάμαι πολύ που δεν μπόρεσα να σε σώσω και πέρασες όλα αυτά με τον μπάσταρδο!". Λεει όταν με αφήσει στο έδαφος με ένα λυπημένο ύφος." δεν φταις εσύ.. Μα ας μην το συζητάμε τώρα τελείωσε σωστά; ". Λεω με νόημα αφού ξέρω τι ακολούθησε και γνέφει καταφατικά με τον ίδιο τρόπο. Ευχαριστώ και τους άλλους που με βοήθησαν καθώς δεν το περίμενα, ειδικά από την Amanda. Ύστερα μπαίνω στο αμάξι με τον Jackson.

[...]

"αρα ο Eric.. ". Λεω χωρίς να τελειώσω την πρόταση και εκείνος γνέφει καταφατικά. Αισθάνομαι άσχημα για λιγο καθώς δεν πίστευα πως θα φτάσουμε ως αυτό το σημείο. "Tessa, μη ξεχνάς τι προκάλεσε, εκείνος και ο πατριος μου". Λεει αυστηρά και με κοιταει. Έχει δίκιο.. Σκέφτομαι αμέσως.
"Ο Kingston.. Τι θα απογίνει;". Αποφασίζω να ρωτήσω μιας και αναφερθηκε. "θα το τακτοποιήσω εγώ αυτό". Λεει και αυτή την φορά τον κοιτάζω εγώ σοβαρή." όχι. Jackson είναι πιο δυνατός από όλους δεν θέλω να ρισκάρεις πάλι τη ζωή σου για εμενα-". Πάω να πω και με διακόπτει." ξέρεις πως ότι και εαν πεις δεν μου αλλάζει η γνώμη. Εξάλλου το θέλω καιρό τώρα! ". Λεει με πεισμα και ψυχρότητα στο τέλος της πρότασης. Παίρνω μια ανάσα για να ηρεμήσω."και τώρα; ". Τον ρωταω αλλάζοντας το θέμα, αφού δεν έχω ιδέα που πάμε για άλλη μια φορά. Αγνοεί την ερώτηση μου και ρολαρω τα μάτια μου μιας και ξέρω ότι δεν πρόκειται να μου πει. Έτσι απλά περιμένω κοιτώντας έξω απο το παράθυρο.

[...]

Τελικά ξανα ερχόμαστε στο σπίτι που ήμασταν εξαρχής και ο Jackson με γρήγορες κινήσεις με παίρνει μέσα. "σου είχα πει πως ότι και εαν γίνει αυτή η μέρα θα μας έμενε αξέχαστη. Για αυτό έχουμε και άλλα ακόμα". Δηλώνει και τα μάτια μου ανοίγουν διάπλατα. "είναι έξι το πρωί δεν πας καλά!". Απαντάω με ένα γελακι. "ακριβώς έχουμε μια ώρα μπροστά". Δηλώνει και κοιτάω με απορία. Μια ώρα για τι αναρωτιέμαι." δεν θα μαθεις". Λεει διαβάζοντας τις σκέψεις μου και μου κλείνει το μάτι.
Αυτόματα παίρνω μια πονηρή έκφραση και σκέφτομαι πράγματα μαζί του επίτηδες. Χωρίς να προλάβω να βγάλω λέξη με σπρώχνει στο μπάνιο που βρισκόταν μπροστά μας και κλειδώνει την πόρτα." γιατί να μην εκπληρώσω τις σκέψεις σου λοιπόν..". Λεει αισθησιακά και μου αφαιρεί τα ρούχα. Αμέσως του αφαιρώ και τα δικά του και αφου ανοίξει το νερό μπαίνουμε από κάτω μαζί και κλείνουμε την γυάλινη, συρτή πόρτα. Με κολλάει στον τοίχο και σηκώνοντας με μπαίνει ανάμεσα στα πόδια μου. Ξεκινάω να τον φιλαω και βάζω τα χέρια μου γύρω από τον λαιμό του. Ανταποδίδει και το φιλί γίνεται όλο και πιο γρήγορο ανάβοντας με. Δεν αργεί πολύ μέχρι που μπαίνει μέσα μου με απότομες κινήσεις κολωντας με στον τοίχο όλο και περισσότερο. Κλείνω τα μάτια μου και αφήνω τους αναστεναγμους ελεύθερους. Το μυαλό μου ξεφεύγει απο όσα γίνονται και ξεδινουμε μαζί.

Την ίδια στιγμή κάνει παιχνίδια με τη γλώσσα του και τα δόντια του στον λαιμό μου και οι ανασες μου βαραίνουν όλο και περισσότερο από την καύλα

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.


Την ίδια στιγμή κάνει παιχνίδια με τη γλώσσα του και τα δόντια του στον λαιμό μου και οι ανασες μου βαραίνουν όλο και περισσότερο από την καύλα. Αυτό το αγορι ξέρει όλα μου τα κουμπιά..

Bree's POV

Ο Emmet είπε στους άλλους να μείνω μαζί τους απόψε αφού η έπαυλη δεν ήταν ασφαλης για εμένα πλέον και έτσι και έκανα. Οι άλλοι βρίσκονται στην οροφή και πίνουν ενώ εγώ βρίσκομαι μόνη στον ξενώνα όπου θα εμενα και ετοιμάζομαι να βγάλω τα ρούχα μου να μείνω με τα εσώρουχα για απόψε, στο κρεβάτι. Την ίδια στιγμή αισθάνομαι τον Emmet να μπαίνει και πριν κάνω οτιδήποτε γυρνάω προς εκείνον. "μπορούσες να χτυπήσεις". Λεω και γουρλώνω τα μάτια μου. "δεν  ήθελα". Δηλώνει και αυτόματα με πιάνει ταχυπαλμια, δεν το περίμενα. Με πλησιάζει και βρισκομαστε και οι δύο σε απόσταση αναπνοής μπροστά από το κρεβάτι. "Emmet τι κα-". Πάω να πω και απροσδόκητα ενώνει τα χείλη μας...

Από ότι φαίνεται δημιουργούνται και άλλες σχέσεις

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Από ότι φαίνεται δημιουργούνται και άλλες σχέσεις.. 😌Τι σχέδια έχει ο Jackson για την Tessa αλλά και τον πατριό του;... Τελικά η Amanda θα φύγει από την πόλη;...

Τα λέμε στο επόμενο ❤️
~S

ᴛʜᴇ ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ɪ ꜰᴇʟʟ ꜰᴏʀ~Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα