23~

210 18 1
                                    

Κεφάλαιο 23ο~

Tessa's POV

"τον θέλεις.. Το βλέπω στα μάτια σου". Λεει η Bree έχοντας πια έρθει στα λογικά της και με παρατηρεί που κοιτάω τον Jackson. "δεν τον θέλω -". Πάω να πω και με διακόπτει. "Tessa επειδή πληγώθηκες μια φορά δεν σημαίνει ότι δεν θα ξανα θες κάποιον..παραδεξου το". Λεει και τα λόγια της με αγγίζουν. Ο χωρισμος μου με τον Eric με πόνεσε πολύ και από τότε ούτε καν θα κοίταζα αγορι.. Μα τώρα το πράγμα έχει πάει σε αλλο επίπεδο. "ας μην το συζητήσουμε.. Αλλα πρέπει να του μιλήσω. Δεν δείχνει να είναι καλά και εγώ δεν είμαι εγωίστρια". Δηλώνω και μπαίνει ένας Eric ξαφνικά. "τι να συζητήσεις;". Ρωτάει έχοντας ήδη ακούσει τι είπα. "Με τον Jackson". Λεω με δυσκολία καθώς ξέρω πως τρέφει αισθήματα για μενα και δεν του αρέσει το γεγονός ότι μιλάω μαζί του.. Η έκφραση του από ψυχρή γίνεται λυπημένη και κοιτάω με απορία. "δυστυχώς πρέπει να μάθεις.. Πως ο Jackson δεν θέλει να έχετε άλλες επαφές". Λεει και μένω σαν στήλη άλατος να τον κοιτάω. Πρέπει να κάνει πλάκα έτσι;. Σκέφτομαι και αφήνω ένα ειρωνικό γέλιο. είναι απίστευτος!... Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι ημουν τόσο ηλιθια και δεν το είδα ότι απλά με έπαιξε και τώρα ύστερα από αυτό που με αποκάλεσε, βάζει τον Eric να μου πει έτσι!. Δεν ελέγχω τα νεύρα μου για μια στιγμή και είμαι έτοιμη να αλλάξω μα παίρνω μια βαθιά ανάσα. "θα του μιλήσω, ευχαριστώ για την πληροφόρηση". Λεω τελείως σοβαρή και εξαφανιζομαι από το πεδίο τους να τον βρω. Ελπίζω μόνο η Bree να είναι καλά όσο λείπω.

Brees POV

"λοιπόν.. Η Tessa μου είπε γιατί την άφησες, αλλά εγώ παραμένω να έχω αμφιβολίες για εσένα ". Λεω επικριτικά στον Eric από όταν μένουμε μόνοι μας. "Δεν έχεις ιδέα για μενα και την Tessa, Bree". Λεει δείχνοντας ενοχλημένος. "εάν την αγαπαγες όντως δεν θα έφευγες. Θα της έλεγες την αλήθεια". Συνεχίζω και τον θυμώνω φανερώνοντας τον πραγματικό εαυτό του. Εγώ και η Tessa είχαμε διαφωνήσει πολλες φορές για εκείνον γιατι πάντα πίστευα ότι είναι ψεύτικη η καλοσύνη του. "άκουσε με προσεχτικά, μείνε μακρυά από πράγματα που δεν σε αφορανε". Αρχίζει να λεει πλησιάζοντας με, επιθετικά. "και μπορεί να σε βοηθήσω με την αλλαγή σου.. Αλλα μην νομίζεις ότι το κάνω για σένα".λεει και νευριαζω τόσο πολύ, ελπίζω απλα η Tessa να μην την ξανα πατήσει μαζί με αυτον.

Jennifer's POV

Πηγαίνω στον κήπο όπου τον είδα πριν, αλλά μάταια καθώς δεν είναι εδώ. Ίσως είναι στο μέρος που με πήγε σκέφτομαι και ξεκινάω να γυρνάω γύρω από το δάσος της έπαυλής.

[..]

Αποτυγχανω να τον βρω άλλη μια φορά και αφού τα παρατήσω μπαίνω μέσα στην έπαυλη. Στην διαδρομή μου πέφτω πάνω στον Kingston. Μια ανατριχίλα με διαπερνάει μόλις τον βλέπω.. Δεν ξέρω τι φταίει πιο πολύ. Το γεγονός ότι εκείνος ζήτησε να με αλλάξουν;.. Η που όλοι δείχνουν δέος προς εκείνον. Και ας μην αναφέρω αυτά τα κόκκινα μάτια του δαίμονα..
"Tessa.. Που γυρεύεις από εδώ;". Ρωτάει και έρχεται προς το μέρος μου. Η καρδιά μου χτυπάει πιο γρήγορα και κρίνοντας από την όψη του έχει καταλάβει ότι νιώθω έναν φόβο κοντά του. "βλέπω με φοβάσαι". Λεει αυτάρεσκα και αφήνει ένα γέλιο. Παραμένω αμίλητη και με σταματάει." το δωμάτιο του Jackson είναι προς εκείνη την μεριά". Λεει και γουρλώνω τα μάτια μου. Πως είναι δυνατόν να το ήξερε;.
"βλέπεις έχω ένα χάρισμα που κάνεις δεν έχει. Διαβάζω σκέψεις ". Δηλώνει περήφανος. Κατά αυτό τον τρόπο προσπαθώ να αποβάλλω τις σκέψεις μου και πάω προς το δωμάτιο του Jackson." και Tessa... Κάτι τελευταίο". Ξεκινάει να λεει και τον κοιτάω. "δες το σαν προειδοποίηση. Μην ερωτευτείς τον Jackson. ". Λεει σχεδόν σαν απαίτηση και μου δημιουργεί απορίες. Υποθέτω θα τις μάθω κάποια στιγμή, σκέφτομαι και μπαίνω παρόλα αυτά στο δωμάτιο του. Μόλις μπω δεν τον βλέπω σε κανένα εμφανή σημείο ετσι προχωράω πιο μέσα. Ο ήχος νερού να τρέχει διαπερνάει την ακοή μου και υποθέτω ότι θα βρίσκεται στη τουαλέτα. Με δισταγμό περπαταω προς τα εκεί. Απλά θα χτυπήσω την πόρτα λεει η φωνή μέσα μου μα αντιθέτως τον βλέπω κάτω από την ντουζιέρα με την πλάτη στραμμένη προς την πλευρά μου. Όταν τον βλέπω έτσι παρασύρομαι... Μα αυτό που μου έκανε εντύπωση αυτή τη φορά ήταν η πληγωμένη πλάτη του..

 Μα αυτό που μου έκανε εντύπωση αυτή τη φορά ήταν η πληγωμένη πλάτη του

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Πως το πάθε αυτό; άραγε αυτός ήταν ο λόγος που δειχνε πληγωμένος;. Σκέφτομαι για άλλη μια φορά και εκείνη την στιγμή με παίρνει είδηση...

Νέες εξελίξεις πάλι 😌... Γιατί το είπε αυτό ο Kingston;... Η Bree θα τα πάει καλά με τον Eric; και τι θα γίνει στην συνέχεια με τα αγορια;..

Τα λέμε στο επόμενο 🙈❤️
~S

ᴛʜᴇ ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ɪ ꜰᴇʟʟ ꜰᴏʀ~Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα