5~

375 24 3
                                    

Κεφάλαιο 5ο~

Tessa's POV

Αρχίζω να κοπανάω την πόρτα στην προσπάθεια να με ακούσει κάποιος να μου ανοίξει.. Αλλά μάταια. Φωνάζω με όλη μου την δύναμή και πάλι τίποτα. Κάθομαι στο κρεβάτι και αφήνω την θλίψη μου ελεύθερη.. Το βλέμμα μου πέφτει στο παράθυρο που υπήρχε. Μόνο το φως του φεγγαριού φωτίζει το δωμάτιο και μένω να το κοιτάω καθώς οι σκέψεις μου με κατακλύζουν.. Άραγε η Bree τι να κάνει;..
Ανοίγω το συρτάρι του μοναδικού κωμοδινου που υπήρχε ψάχνοντας να βρω τρόπο να βγω από εδώ μέσα. Βλέπω πως είναι άδειο και αρχίζω να θυμώνω. Αισθάνομαι λες και είμαι φυλακισμένη! ηρεμησε Tessa θα σκεφτείς κάτι άλλο. Λεει η φωνή μέσα μου και παίρνω μια ανάσα. Το βλέμμα μου πέφτει στο φόρεμα μου όπου έχει αίμα;! Αυτόματα πιάνω τον λαιμό μου. Γιατί δεν σταματάει η αιμορραγία τι μου συμβαίνει... Αναρωτιέμαι και αρχίζω να ζαλίζομαι. Σε λίγα λεπτά έχω λυποθημησει.

Bree's POV

χορεύω και περνάω πολύ ωραία με εκείνο το αγορι μα ξαφνικά συνειδητοποίω ότι η Tessa λείπει για πολύ ώρα. Τον αφήνω για μια στιγμή και τρέχω έξω από το Club. "Tessa;". Αρχίζω να φωνάζω που δεν την βλέπω πουθενά. Βγάζω από τη τσάντα μου το τηλέφωνο μου και την καλώ. το τηλέφωνο μου χτυπάει μα παράλληλα ένας ήχος έρχεται από ένα στενό. Πλησιάζω αφού ήταν δίπλα και βρίσκω τα πράγματα της Tessa's κάτω!. Αρχίζω να πανικοβαλομαι και να κάνω σενάρια στο μυαλό μου.. Τι και εαν της έκαναν κάτι κακό;. Αναρωτιέμαι και εύχομαι να κάνω λάθος. Δεν έχω άλλη επιλογή από το να πάρω την αστυνομία... Η Tessa δεν θα έφευγε έτσι και δεν είναι τυχαίο που βρίσκω τα πράγματα της κατά αυτό τον τρόπο, άλλωστε. Τηλεφωνώ στην αστυνομία και τους λέω την κατάσταση. Έπειτα τους δίνω την διεύθυνση όπου βρίσκομαι και περιμένω για να έρθουν.

[...]

Ύστερα από κάποια λεπτά φτάνουν και εγώ περιμενω να δω τι θα μου πουν με ανησυχία. Ξεκινάνε να με ρωτάνε πόση περίπου ώρα λείπει και όλα τα απαραίτητα και εγώ απαντάω μόνο όσα ξέρω.. Τα οποία δυστυχώς είναι πολύ λίγα! "δεσποινίς θα σας παρακαλούσαμε να παραμείνετε ήρεμη. Πρέπει να έχουν περάσει οι απαιτούμενες ώρες για να ερευνησουμε το θέμα.". Λένε και μένω σαν στήλη άλατος να τους κοιταω. "μου κάνετε πλάκα;! Η φίλη μου μπορεί να βρίσκεται σε κίνδυνο, όσο περνάνε οι ώρες μπορεί να γίνουν πολλα". Φωνάζω σαν υστερικη." λυπάμαι πολύ μα πάμε σύμφωνα με τους κανονισμούς μας.. Εάν δεν έχει γυρίσει ύστερα από κάποιες ώρες τηλεφωνήστε μας". Είναι το τελευταίο που λένε και με αφήνουν εκεί. Πότε δεν πήγαινα την αστυνομία το μόνο που κάνουν είναι να φοράνε μια στολή και να νομίζουν ότι είναι κάποιοι χωρίς να κάνουν τιποτα για να βοηθήσουν!. Αχ ρε Tessa που έχεις μπλέξει γαμωτο..
Παίρνω το αμάξι και επιστρέφω σπίτι δεν έχω Άλλη επιλογή για τώρα από το να δω μήπως είναι εκεί η κάπου εδώ τριγύρω..

Τι λέτε να έπαθε η Tessa;... Τι θα ακολουθήσει όταν ξημερώσει; και η φίλη της τι θα κάνει; 🤔

Προσπαθώ να γράφω και στις δύο ιστορίες μου 😅ελπίζω να σας άρεσε τα λέμε ❤️
~S

ᴛʜᴇ ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ɪ ꜰᴇʟʟ ꜰᴏʀ~Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα