30~

176 19 1
                                    

Κεφάλαιο 30ο~

Tessa's POV

Βρίσκομαι μονη μέσα στο τεράστιο δάσος και νιώθω πως έχουν περάσει πολλές ώρες.. Έχω κουραστεί και η δίψα μου έχει αρχίσει να με αλλάζει. Ακούω τα πάντα που κινούνται γύρω μου και μυρίζω ότι κατοικεί εδώ. Παράλληλα η καρδιά μου χτυπάει πιο γρήγορα και νιώθω να καίω από την οργή μου για αίμα. Ίσως τελικά ήταν καλύτερα να μείνω με τον Jackson. Θα με γλιτωνε από εδώ..
Προσπαθώ να καθαρίσω το μυαλό μου και να ηρεμήσω για να μην αφήσω την δίψα μου να φανερώσει τη μορφή μου. Καθώς συνεχίζω να περπατάω βρίσκομαι μπροστά από το μέρος που είχα έρθει με τον Jackson. Ο καταρράκτης.. Είμαι κοντά στην έπαυλη, σκέφτομαι. Ο σκοπός μου ήταν να φύγω από εδώ τώρα που θα είχα την ευκαιρία αλλά από ότι φαίνεται δεν έχω επιλογή από το να γυρίσω. Είμαι αδύναμη και πρέπει να τραφω άμεσα. Διαφορετικά δεν ξέρω τι θα κάνω.. Και σίγουρα δεν θέλω να πληγωσω άνθρωπο.

[...]

Καταφέρνω και φτάνω μπροστά στην έπαυλη. Περπατάω και για καλή μου τύχη εμφανίζεται ο Eric προς το μέρος μου. Υποθέτω με αισθάνθηκε. "Tessa!". Λεει και με τραβάει στην αγκαλιά του. Ανταποδίδω και μόλις καταλάβει την κατάσταση μου αμέσως μου δίνει να τραφω.
Αφότου πάρω την απαραίτητη ποσότητα, αυτόματα νιώθω καλύτερα. Το βλέμμα μου πέφτει στον Eric που με κοιτάζει ανέκφραστος και μου δημιουργεί απορίες. "συμβαίνει κάτι;". Ρωτάω και ακούω τους χτύπους της καρδιάς του για πρώτη φορά. "θα έφευγες...". Είναι το πρώτο πράγμα που λέει. Αισθάνομαι τύψεις για λιγο μα ξέρω πως είχα μεγάλη ανάγκη για την παλιά μου ζωή.. "Eric εγώ..". Πάω να πω και με διακόπτει. "δεν πειράζει θα το ξεπεράσω... Μα Tessa δεν μπορείς να μείνεις εδώ". Λεει και αισθάνομαι ένα δεος... Έχω προαίσθημα πως πρόκειται για κάτι κακό. "γιατί;". Ρωτάω. "ο Jackson...".
Λεει χωρίς να μου δώσει πλήρη απάντηση." O  JACKSON ΤΙ;". Φωνάζω για να μου πει επιτέλους." μην φωνα-". Πάει να με προειδοποίησει και εκείνη την ώρα εμφανίζεται ο Jackson. Τι στο καλο συμβαίνει, σκέφτομαι. "Tessa.. Ακολούθησε με". Μου λέει ψυχρά και τους κοιτάω και τους δύο ταυτόχρονα. "μπορεί να μου πει κάποιος τι συμβαίνει;!". Λεω με ένταση άλλη μια φορά. Κανείς τους δεν απαντάει, παρόλα αυτά παρατηρώ τον Jackson που κοιτάζει τον Eric με μίσος. Όχι το κλασσικό του εχθρικό ύφος.. Αλλά κάτι πολύ πιο σκοτεινό.. Δεν μπορώ να ξέρω τι έχει γίνει αλλα αρχίζω να ανησυχώ. Ο Jackson με παίρνει από τον καρπό του χεριού μου και με τραβάει να τον ακολουθήσω. Χωρίς να μου δώσει περιθώριο έτσι και κάνω. Προχωράμε στο γραφείο του Kingston και τα ερωτήματα μου όσο πάνε αυξάνονται. Τι θα μου κάνουν;... Μονολογω μέσα μου. Μπαίνουμε μέσα και τον βλέπω που στέκεται σαν να μας περίμενε. "Jackson. Βλέπω κατάφερες να την φέρεις". Λεει σαν να μην είμαι μπροστά τους. "και γιατί με έφερε εδώ;". Ρωτάω σοβαρή. "οι πράξεις σου έχουν και τις συνέπειες τους. Έσπασες έναν σημαντικό κανόνα, πηγές να φύγεις από εδώ. Και τώρα θα τιμωρηθείς για αυτό".
Δηλώνει ο Kingston και είμαι έτοιμη να φύγω μα ο Jackson με κρατάει. Τον κοιτάω στα μάτια έντονα." Jackson.. Το αφήνω στο χέρι σου". Του λέει ο Kingston και μένω μονη, κλειδωμένη μαζί του." ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΊΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΣΕ ΑΥΤΟ; ". Φωνάζω σοκαρισμένη...

Από ότι φαίνεται ο Jackson θα την τιμωρήσει.. Τι θα της κάνει;🤔... η Tessa θα μάθει την αλήθεια ότι φταιει ο Eric; και τι αντίδραση θα έχει;...

Τα λεμε στο επόμενο ❤️
~S

ᴛʜᴇ ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ɪ ꜰᴇʟʟ ꜰᴏʀ~Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα