27~

175 18 3
                                    

Κεφάλαιο 27ο~

Brees POV

"προσποίησου ότι είσαι το κορίτσι μου μπροστά στην Tessa". Λεει και γουρλώνω τα μάτια μου. "δεν μπορώ να το κάνω αυτό.. Θα με μισήσει". Λεω στην αρχή διστακτικά. "ξέρω πως δεν θες τον αλλον τον μπάσταρδο μαζί της ούτε εσύ. Για αυτό ας κάνουμε αυτή την συμφωνία, θα είναι για το καλό της". Συνεχίζει και τελικά καταφέρει να με πείσει. Ο Jackson μας έφερε εδώ και δεν τον ξέρω πολύ καλά... Αλλα αυτό που ξέρω είναι ότι είναι πιο κατάλληλος για την Tessa από ότι ο αλλος!.
" σύμφωνοι ". Του λέω και του δίνω το χέρι μου.
Συνεχίζουμε να συζητήταμε τι ακριβώς θα κάνουμε για να έχουμε ένα σχέδιο και ύστερα πηγαίνω στην Tessa.

Tessa's POV

Από ότι φαίνεται η έπαυλη έχει και μια μεγάλη βιβλιοθήκη γεγονός που με χαροποιεί. Βρήκα ένα άδειο ημερολόγιο και το πήρα αμέσως στα χέρια μου. Στο μυαλό μου περνάει το πανεπιστήμιο. Η καθηγήτρια μας είχε ζητήσει να φτιάξουμε την ιστορία μας. Ίσως να μην έχω καταφέρει να βγω από εδώ μέσα έως τότε αλλά θα είναι ένας καλός τρόπος να περνάω τον χρόνο μου και ξέρω καλά τι θα γράψω.
Άλλωστε η νέα μου ζωή είναι σαν να είναι από βιβλίο.
Πάνω που είμαι έτοιμη να γράψω βλέπω την Bree η οποία έρχεται και κάθεται δίπλα μου. "εάν ήρθες να μου πεις τα ίδια δεν θέλω να τα ακούσω". Λεω αδιάφορα. "βασικά ήρθα για κάτι τελείως διαφορετικό". Δηλώνει και την κοιτάω. "και ποιο είναι αυτό;". Ρωτάω περίεργη. "ε να.. Ο Jackson και εγώ εδώ και ώρα ήμασταν μαζί και ήρθαμε πολύ κοντά, εάν καταλαβαίνεις τι εννοώ ". Δηλώνει και αρχίζω να γελαω. "ωραίο το αστείο, τώρα πες". Λεω σοβαρευοντας." πως είσαι σίγουρη ότι είναι αστείο;. Ξέρεις ότι με θέλουν αρκετά αγορια". Λεει καί παρατηρώ το πρόσωπο της το οποίο φαίνεται πολύ σοβαρό...ίσως να μην κανει πλάκα.. Μα εμένα τι με νοιάζει;. "χαίρομαι για σας". Λεω αποφεύγοντας να την κοιτάω πλέον. "αυτό έχεις να πεις μόνο; δηλαδή δεν σε ενοχλεί; ". Ρωτάει και νευριαζω." ΟΧΙ ΚΑΘΌΛΟΥ ΤΏΡΑ ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΆ ΜΟΥ;". Φωνάζω χωρίς να το έλεγχο και όλοι με κοιτάνε τρομαφμενοι γύρω. Το ίδιο και εκείνη που δεν το περίμενε. "ανυπομονώ για το βραδυ λοιπόν! ". Λεει και φεύγει. Πετάω το ημερολόγιο στο πάτωμα και σηκώνομαι. Δεν το πιστεύω ότι ο Jackson είναι κοντά μαζί της!. Σίγουρα το κάνει για να μου την σπάσει. Αλλά εγώ θα δείξω πως δεν με νοιάζει δεν θα του δώσω αυτή την χαρά.

[...]

Είμαι με τον Eric στο μέρος του και αφού ο ήλιος δύσει, σηκώνομαι. "πρέπει να πηγαίνω δυστυχώς". Λεω αφού σε περίπου μια ώρα είναι μεσάνυχτα. Ο Eric κατσουφιαζει. "σιχαίνομαι το γεγονός ότι θα είσαι μαζί του χωρίς να είμαι κοντά σου". Λεει και αισθάνομαι περίεργα. "δεν με ενδιαφέρει εκείνος, δεν υπάρχει τίποτα για να ανησυχείς ". Λεω και του χαμογελάω. "όταν επιστρέψεις έλα στο δωμάτιο μου". Λεει και με φέρνει κοντά του, ύστερα μου δίνει ένα φιλί και ανταποδίδω." να προσέχεις μικρή ". Λεει και γνεφω καταφατικά. "σε αγαπάω ". Συνεχίζει και για να το αποφύγω εξαφανιζομαι. Παλιά τον αγαπαγα στα αλήθεια μα νομίζω πως τωρα είμαι απλά ερωτευμένη μαζί του.. Και μέχρι να τον αγαπήσω προτιμάω να μην του λέω ψέματα.
Πηγαίνω στο δωμάτιο και βλέπω την Bree με τον Jackson στο κρεβάτι, έχοντας την πάνω του. Μένω σοκαρισμένη να τους κοιταω και νιώθω μια ξαφνική οργή αλλά την ελέγχω. "α..Tessa δεν ήξερα ότι θα σουνα εδώ". Λεει η Bree και νευριαζω περισσότερο. δεν ήξερε ότι θα έρθω στο ίδιο μου το δωμάτιο σωστά!. "για τα δικά σας υπάρχει και το δωμάτιο του Jackson". Απαντάω ειρωνικά. Από πότε θέλουν ο ένας τον άλλον τόσο ξαφνικά τέλοςπαντων;!. Σε ενοχλεί λεει η φωνή μέσα μου και την αγνοώ. "θα τα πούμε σε λίγο μωρό μου". Τον ακούω που της λέει και την φιλάει μπροστά μου. Ξεροβηχω για να σταματήσουν και σηκώνεται χαρίζοντας μου ένα βλέμμα. Ύστερα εξαφανίζεται. "ο Jackson και εγώ φέραμε κάποια ρούχα μου όποτε σου άφησα ένα σύνολο στο κρεβάτι μέχρι να πάρουμε και για σένα ". Λεει και δεν της απαντάω καν. "εάν και εγώ θα χρειαστώ πολλά μαζί του εαν με πιάνεις". Λεει και μου κλείνει το μάτι. Ύστερα βγαίνει και εκείνη. Αμέσως ρίχνω κάποια πράγματα μου κάτω. Η εικόνα τους μαζί όλο παίζει στο κεφάλι μου. Παίρνω μια ανάσα και κάνω ένα μπάνιο να ηρεμήσω. Ας ετοιμαστώ καλύτερα.. Εάν και δεν θέλω να δω αυτό που θα ακολουθήσει με αυτούς τους δύο...

Η Tessa ζήλεψε; 😌.. Τι θα καταφέρουν με το σχέδιο τους; και τι θα γίνει απόψε; 🤔...

Τα λέμε στο επόμενο ❤️
~S

ᴛʜᴇ ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ɪ ꜰᴇʟʟ ꜰᴏʀ~Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα