43~

167 15 1
                                    

Κεφάλαιο 43ο~

Eric's POV

*πίσω στην έπαυλη*

Το ξημέρωμα κοντεύει καί η Tessa δεν έχει γυρίσει κάνοντας με να ανησυχώ. Εκείνη μετά τις μαλακιες που έκανα έπαψε να νοιάζεται για εμένα μα εγώ αντιθέτως δεν έπαψα στιγμή να την θέλω και έχω μετανιώσει για τα πάντα. Τις είχα ακούσει να λένε ότι θα πάνε σε ένα μασκέ πάρτυ της πόλης και απο όσο γνωρίζω μόνο ένα μέρος κάνει κάθε χρόνο τέτοιο πάρτυ. Ξέρω που είναι. Σκέφτομαι και αμέσως αλλάζω ρούχα για την περίσταση. Βγαίνω στον διάδρομο και είμαι έτοιμος να φύγω αλλά ο Kingston μπαίνει στο δρόμο μου κάνοντας με να σταματήσω απορημένος. "Eric..".  ξεκινάει να λεει και τον κοιτάω ενώ υστερα πλησιάζει επιβλητικά. "τι θες;". Λεω χωρίς κανέναν σεβασμό ύστερα από όσα έγιναν με την Tessa. Ξέρω πως εν μέρη εγώ φταίω που έμαθε για την διαφυγή της αλλά δεν είχα πρόθεση να τιμωρήσω εκείνη.. Μα τον Jackson. "κρίνοντας από τις σκέψεις σου έχεις μεγάλη αντιπάθεια προς εμένα πλέον. Μα όταν ακούσεις αυτά που έχω να σου πω θα αλλάξεις γνώμη.". Λεει έχοντας ένα διαβολικό χαμόγελο. Αφού αναρωτιέμαι τι έχει να μου πει περιμένω να αρχίσει..

Tessa's POV

Ύστερα από μια μεγάλη συζήτηση με τον Jackson για το τι θα ακολουθήσει με όλη αυτή την ξαφνική αλλαγή, ξαφνικά σηκώνεται και με τραβάει προς το μέρος του. "όπως είπα απόψε θα περάσουμε ωραία με τον δικό μου τρόπο". Λεει και μου κλείνει το μάτι. "δηλαδή;". Τον ρωτάω περίεργη. "ακολούθησε με". Συνεχίζει και έτσι και κάνω. Τον ακολουθώ στο Garage του σπιτιού και χαμογελάω με το θέαμα μπροστά μου.

"είναι δικό σου; "

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

"είναι δικό σου; ". Λεω σχεδόν φωνάζοντας από ενθουσιασμό. Εκείνος γνέφει καταφατικά. "δεν το χρησιμοποιουσα ποτέ και το είχα φέρει εδω. Το άλλο μου αμάξι ηταν του πατριου μου..". Δηλώνει με νεύρα στο τέλος της πρότασης και του κρατάω το χέρι. Ύστερα τον κοιτάω στα μάτια." Ε.. Μην σκέφτεσαι αυτόν τώρα. Δεν θα ξανα δουμε κανέναν από εκεί". Του λέω και μου σκάει ένα χαμόγελο. Αμέσως πάω να μπω στο αμάξι και με σταματαει. Κοιταζομαστε έντονα και με μία κίνηση με κολλάει επάνω στην πόρτα. "πρώτα πρέπει να κάνω κάτι". Λεει και ενώνει τα χείλη μας. Κάθε λεπτό που τον φίλαω νιώθω εκείνο το κάψιμο μέσα μου.. Με τρελαίνει.

μόλις βρούμε τις ανάσες μας μπαίνουμε τελικά στο αμάξι και ξεκινάει να το οδηγάει

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

μόλις βρούμε τις ανάσες μας μπαίνουμε τελικά στο αμάξι και ξεκινάει να το οδηγάει. Βάζουμε μουσική και πηγαίνει με μεγάλη ταχύτητα ενώ ο καθαρός αέρας που έρχεται από την ανοιχτή οροφή μας χτυπάει. Κλείνω τα μάτια μου για λίγο και χάνομαι στην απόλαυση ενώ νιώθω ελεύθερη. Τίποτα δεν θα μας σταθεί εμπόδιο πια και ανυπομονώ για αυτή τη βραδιά.

Bree's POV

Γυρεύω για λίγο εκείνο το αγορι μα στην αποτυχία μου να τον ξανα εντοπίσω τελικά βγαίνω έξω απο το πάρτυ. Τηλεφωνώ στο αγόρι από την έπαυλη για να έρθει να με συνοδέψει πίσω άλλη μια φορά αφου και η Tessa δεν είναι εδώ και την ίδια στιγμή βλέπω εκείνο το κορίτσι από την παρέα του Jackson. "Bree έτσι;..".
Λεει και κοιτάω. Πως ξέρουν όλοι το όνομα μου; σκέφτομαι για λιγο. "και είσαι η..;". Ρωτάω σοβαρή. "Amanda". Λεει και γουρλώνω τα μάτια μου αφού θυμάμαι τι έχω μάθει από την Tessa. Φρικάρω για λιγο μα προσπαθώ να μην το δείξω και παραμένω ψύχραιμη. Πρέπει να μου τα πει όλα!. Λεει η φωνή μέσα μου για την Tessa. "ο Jackson έφυγε με την Tessa έτσι δεν είναι;..". Λεει και την ίδια ώρα εμφανίζεται εκείνο το αγορι με τους άλλους. "Amanda ας πηγαίνουμε". Της λέει και την τραβάει μα αυτή αντιστέκεται. "Emmet αρκετά!. Ξέρω τι προσπαθήτε να κάνετε". Λεει και εγώ εστιάζω στο όνομα του για λίγο.. Ώστε Emmet τον λένε. Εκείνος μενει να με κοιτάει για λίγο το ίδιο χωρίς να πούμε κάτι μεταξύ μας. "μην την ανακατεύεις σε αυτό". Λεει αναφερόμενος σε εμένα και χαμογελάω λίγο με την αντίδραση του. Παρόλα αυτά θέλω να μάθω αφού πρόκειται για την κολλητή μου. "δεν πρόκειται να κάνω τίποτα. Θέλω απλά να μεταφέρει κάτι για εμένα". Ανακοινώνει εκείνη και περιμένω να την ακούσω." θα φύγω από την πόλη. Ίσως όλο αυτό είναι πολύ ξαφνικό και δεν ήθελα να αφήσω την παρέα μας". Ξεκινάει να λεει κοιτώντας τους αλλούς με λύπη." ώστε το καταλαβες". Της λέει ο Emmet. Ύστερα αυτή κοιτάζει κάτω με απογοήτευση. "θέλω απλά να πεις στον Jackson πως ελπίζω να τον κάνει χαρούμενο η φίλη σου και δεν θα τους σταθώ εμπόδιο όσο δύσκολο και εαν μου είναι αφού νιώθω πολλά και εγώ για εκείνον. Ξέρω πως θα είναι το σωστό και το καλύτερο για αυτόν.. Για αυτό είμαι πρόθυμη να το κάνω. Δεν θα έπαιρνα μεγαλύτερη χαρά από το να μάθαινα ότι βρήκε την ευτυχία ".
Λεει και αισθάνομαι άσχημα για λίγο.. Ο πόνος είναι τόσο εμφανής στα μάτια της μα μένει δυνατή. Θαυμάζω τέτοιους ανθρώπους, σκέφτομαι. Και χαίρομαι που αυτό φαίνεται να μην γίνει πιο περίπλοκο για εκείνους....

Τι θέλει ο Kingston από τον Eric;... Το ζευγάρι μας πως θα περασει;.. Και τι θα ακολουθήσει για τους υπόλοιπους; 🤔...

Γειά σας! Παρασκευή όπως σας ενημέρωσα 🙃. Εάν θέλετε να ρωτήσετε κάτι μπορείτε να μου στείλετε στο λογαριασμό που έκανα στο Ινσταγκραμ. @psychemod για όσους δεν είχαν δει!. Θα συνεχίσω να ενημερώνω εκεί για τα κεφάλαια τα λεμε❤️
~S

ᴛʜᴇ ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ɪ ꜰᴇʟʟ ꜰᴏʀ~Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα