Y i r m i Ü ç | Kıvılcımdan Yangına

70.1K 3.5K 1.4K
                                    

Merhaba,

Biz geldik 💃🏻

Nasılsınız bakalım?

Çok uzatmadan sizleri bölümle baş başa bırakıyorum.

Çok uzatmadan sizleri bölümle baş başa bırakıyorum

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


🍂

Boğazımdaki keskin ağrıyla ıslak kirpiklerimin arasından alnıma yapışıp beni rahatsız eden saçları itelemeye çalıştım ama parmağımı bile zor hareket ettiriyordum.

"Şahin," dedim iyice kısılarak boğuklaşan sesimle. Bedenim cayır cayır yanıyordu.

Bedenimi kafeslemiş olan kollar hareketlenirken, Şahin'in uykulu sesini işittim. "Güzelim," baş ucumdaki abajuru açtığında yüzünü görebilmiştim. Elini alnıma koyduğunda kısılı gözleri anında açıldı. "Ateşin çıkmış," dedi yataktan kalkarken. Üzerimdeki örtüyü açtığında bedenimi saran penye geceliğin terden nemlendiğini o an anladım. Sırtıma yerleştirdiği eliyle beni yavaşça doğrulttu. Geceliklerimi çıkardığında başımı bile zor tutuyordum. Üzerindeki tişörtü hızla vücudundan sıyırdı. Beni çevik bir hareketle kucağına aldığında başım sersemce göğsüne düşmüştü.

Küvetin içine bıraktığı bedenim buz gibi mermere yaslandığında titremeden edemedim. Başımdan aşağıya dökülen soğuk suyla dudaklarımın arasından boğuk bir çığlık firar etti. "Çok soğuk," dedim kirpiklerimi geriye kıvırırken. Armatürü vücuduma tutarken, "Ateşinin düşmesi için sabredeceğiz, fıstığım." dedi rahatlatmak istercesine.

Dişlerim birbirine çarparken kollarımı zorda olsa kaldırıp Şahin'in önümde diz çökmüş olan bedenine doladım. "Lütfen çıkalım, çok üşüyorum,"

Alnıma dudaklarını bastırdı. "Biraz daha duralım, bebeğim,"

Su bedenimi dondururken titreyerek Şahin'in göğsüne gizlenmeye çalışıyordum. "Şahin çok soğuk," dedim kısıkça. Başım göğsüne yaslıydı.

Sonunda suyu kapatarak beni kucağına aldığında kapattığım gözlerimi açtım. Küvetten çıktığımızda ben klozetin üzerine oturttu. Siyah bornozu kollarımdan geçirdi. Islak iç çamaşırlarımı vücuduma bakmadan çıkartmış ve bornozun kuşağını sıkıca bağlayarak beni odaya taşımıştı.

Yatağa uzandığımda dişlerim kuvvetle birbirine çarpıyordu. Şahin ıslak şortuna aldırmadan telefon konuşması yapıyordu.

Gözlerimi zar zor açabiliyordum. Yataktaki hareketlenmeyle kirpiklerimi aralık tutabildim. Elindeki siyah iç çamaşırlarını ve askılı gecelik takımıyla önümdeki boşluğa oturmuştu. "Doktor çağırdım," dedi elini alnıma koymadan önce.

Bornozun kuşağındaki düğümü yavaşça çözdüğünde sırtımı yataktan ayırmıştım. "Ben hallederim," dedim kısık çıkan sesimle. "Sen de üzerini değiştir,"

KATRE-İ MATEMWhere stories live. Discover now