O n S e k i z | Sevdiğim İlk Şey

57.2K 3.1K 1.1K
                                    

Merhaba,

Nasılsınız ballar?

Ahu ve Polat'la geldik! Seven okusun;)

Ahu ve Polat'la geldik! Seven okusun;)

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

🍂

Ahu zarif bedenini saran elbisesinin kumaşına avuç içini bastırarak nefesiyle yanaklarını şişirdi

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Ahu zarif bedenini saran elbisesinin kumaşına avuç içini bastırarak nefesiyle yanaklarını şişirdi.

Heyecanla odasında Polat'ın gelişini bekliyordu. Zaman geçtikçe kalp atışlarının hızını kontrol edemez olmuştu.

Şebnem'in kuaförü eve gelmiş ve genç kızın saç ve makyajını yapmıştı. Dudaklarını içinden taşan gerginlikle birbirine bastırdı. Şebnem her ne kadar elbisesini anlatmış olsa da bedeninde nasıl göründüğünü bilmemek genç kızı tedirgin ediyordu.

Polat'ın kendisini beğenmesini çok istiyordu. Şu ana değin kimseye güzel görünmek gibi bir kaygısı olmazken Polat'la konuşmaya başladıktan sonra bu düşünce her an aklının bir köşesini işgal eder olmuştu.

Odasının kapısı açıldığında diken üstünde oturduğu yatağın ucundan hızla kalktı.

Lâle odaya girer girmez nadide bir çiçekten farksız kızına mutlulukla baktı. Şebnem'le konuştuktan sonra Ahu'nun duygularının farkına varmıştı. Gözünde hiç büyümeyen bir kız çocuğuydu, Ahu. Onun gönlünde bir gün bir adamın yer edineceğini bilse de bu sadece bir hayalden ibaretti. Şimdiyse hayal gerçeğe dönüyordu.

Gönlündeki küçük kıvılcımların kızının canını yakmasından çok korkuyordu. Polat'ın onu incitmesinden, kazadan sonraki psikolojiye dönmesinden endişe ediyordu. Ahu zor toparlanmıştı. Lâle yeniden o zamanları yaşamamak için kızının üzerine titriyordu.

Annesi odaya girdiğinde Ahu bastonunu sıkıca kavramıştı. "Hazırsın değil mi annecim?" deyip kızını süzdü. Elbisesinin içinde bir kuğu misali salınıyordu. Bembeyaz teni güneş ışığına ilk kez çıkıyormuşcasına parlıyordu.

Ahu tutuk bir nefesle gül kurusu tonlarındaki rujun dolgunlaştırdığı dudaklarını yavaşça araladı. "Hazırım," ses tonu oldukça kısık ve heyecanın etkisiyle titrekti.

KATRE-İ MATEMHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin