Το παρελθόν σε κυνηγά

748 14 0
                                    

Σήμερα θα ξαναβρεθούμε με την Έλενα και ανυπομονώ! Χαίρομαι τόσο που χωροπηδώ από την χαρά μου. Σκέφτομαι αφού περνάμε τόσο καλά να της ζητήσω να τα φτιάξουμε, μέχρι και στο ινστα που μιλάνε περνάω υπέροχα! Λοιπόν αν σήμερα περάσω το ίδιο καλά, σίγουρα θα της τα ζητήσω, δεν νομίζω να μην αξίζει η προσπάθεια. Εξάλλου η ζωή είναι μικρή, πρέπει να λες που και που τι νιώθεις για τον άλλον.

-Λαλαλαλλαλα

Χαζοτραγουδώ, μιας και δεν ξέρω να σφυρίζω. Παίρνω τα κλειδιά μου και φεύγω από το σπίτι να πάω να πάρω την Έλενα. Ξύπνησα με πολύ όρεξη. Θα μπορούσα άνετα να είμαι ο χαρούμενος πρωταγωνιστής μιας ταινίας που χαίρεται και έχει το καλό τέλος με αυτήν που θέλει. Τουλάχιστον ελπίζω να έχω και το θάρρος της τα ζητήσω. Έφτασα κάτω από το σπίτι και χτυπώ το κουδούνι.

- Είμαι κάτω σε 5'
- Οκ περιμένω

Βγάζω το κινητό να δω αν πετάει καμία τρίχα από τα μαλλιά μου και φτιάχνω λίγο καλύτερα τα ρούχα μου, αααα το ασανσέρ έρχεται! Ανοίγει η πόρτα και βγαίνει η Έλενα. Μου πέφτει το σαγόνι... Είναι απλά μια θεά! Έχει βάλει ένα κάτασπρο φορεματάκι με δαντέλες, το οποίο φτάνει ως το γόνατο και με κάτι παπούτσια που δεν ξέρω πως λέγονται, άσπρα και αυτά. Είναι απλά τόσο γλυκούλα και με το μαλλί που το έχει πιάσει πίσω! Έχει ήδη έρθει δίπλα μου και εγώ την κοιτάζω σαν χάχας...

- Καλημέρα Άλεξ
- Κακακαλημέρα Έλενα...
- Τι έπαθες? Γιατί με κοιτάζεις έτσι?
- Τίποτα βρε απλά είσαι πολύ όμορφη
- Αωω ευχαριστώ, πάμε?
- Ναι

Περπατάμε στην παραλία της πόλης με έναν πολύ ωραίο ήλιο. Γενικά η μέρα σήμερα είναι υπέροχη! Αλλά ακόμα ποιο υπέροχη είναι η Έλενα!! Καθίσαμε σε μια από τις καφετέριες στην παραλία και πιάσαμε την συζήτηση. Αλλά όσο μου μιλάει εγώ δεν ακούω τι λέει και απλά την κοιτάω στα μάτια, απλά δεν μπορώ να ξεκολλήσω το βλέμμα μου από πάνω της. Αλλά μια παρέα αγοριών μας κοιτάζει επίμονα καθώς μας πλησιάζει. Η Έλενα ξαφνικά με παίρνει αγκαλιά και με φιλάει, ενώ η παρέα πέρασε από δίπλα μας. Αλλά δεν περίμενα με τίποτα να μου δώσει τέτοιο φιλί ξαφνικά! Και τα χειλάκια της ήταν τόσο απαλά!!!! Εκείνη την στιγμή χτυπάει το τηλέφωνο μου και η Έλενα σταμάτησε να με φιλάει. Γ*μω τιε αποκρύψεις, μου χάλασαν ένα από τα πιο ωραία φιλιά που μου έχουν δώσει! Αλλά μισό, γιατί ήταν αυτό το φιλί? Έτσι από το πουθενά? Εδώ δεν της τα έχω ζητήσει ακόμα... Δύο τετράγωνα περπατήσαμε και ακόμα αυτό σκέφτομαι, να την ρωτήσω ή όχι? Δεν ξέρω... Λοιπόν θα ρωτήσω!

Η ζωή του ανωμάλου ερωτευμένου ΑλεξTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang