Η επιστροφή

1.5K 38 30
                                    

Αύριο βγαίνω... Βασικά αύριο τελειώνει η θητεία μου στον στρατό. Θα κάνω έκπληξη στην Δήμητρα! Είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Επιτέλους θα την δω! Αν και μιλούσαμε ανά εβδομάδα, δεν ξέρω γιατί αλλά ενώ προσπαθούσα κάθε εβδομάδα δεν το σήκωνε. Ελπίζω να διάβαζε και να το είχε στο αθόρυβο. Τέλος πάντως μου έχει λείψει πολύ! Μου έχει λείψει το άρωμα της, το δέρμα της τα χείλη της... το ΧΑΜΌΓΕΛΟ της! Ειδικά το χαμόγελο της. Έχει ένα τόσο ωραίο χαμόγελο! Μπορεί να κάνει κάποιον με κατάθλιψη να χαμογελάσει αμέσως. Έχει φοβερή θετική ενέργεια.

Ο δρόμος της επιστροφής μου φαίνεται μεγάλος. Μάλλον επειδή ανυπομονώ να δω τον μοναδικό άνθρωπο σε ολόκληρο τον κόσμο, που αγαπώ και νοιάζομαι για αυτόν όσο τίποτε άλλο!!!! Μια ώρα έχει μείνει μέχρι να φτάσω σπίτι της.

Η ώρα είναι τρεις, άρα λογικά θα βρίσκεται στην κουζίνα και θα μαγειρεύει. Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα την δω! Στέκομαι ακριβώς έξω από την αυλή της. Δεν ξέρω γιατί αλλά διστάζω να μπω. Κλείνω τα μάτια μου και σκέφτομαι το όμορφο προσωπάκι της και παίρνω δύναμη. Μπαίνω στην αυλή, με γρήγορο και σίγουρο βήμα. Χτυπάω το κουδούνι και περιμένω. Ανοίγει ο αδερφός της που αμέσως με αναγνωρίζει. Έτοιμος να φωνάξει του κάνω νόημα να μην το κάνει ώστε να κάνω έκπληξη. Να πω την αλήθεια μου έλειψε ο μικρός.

Μπαίνω μέσα στο σπίτι. Είναι λες και το άφησα έτσι χθες. Εννιά μήνες πέρασαν. Το βλέμμα μου αλλάζει σαν να ψάχνει κάτι. Οι ματιές μου γρήγορες και κοφτές και το βήμα μου σχετικά γρήγορο αλλά αθόρυβο. Ψάχνω... , που είναι...? Μπαίνω στο δωμάτιο και μένω έκπληκτος! Είναι σαν όνειρο! Η Δήμητρα!!!!! Με το που με βλέπει τα χάνει! Τρέχω αμέσως και την παίρνω αγκαλιά! Σίγουρα έχω βελτιώσει το σώμα μου στον στρατό, αλλά αυτή ίδια! Είναι η ίδια και τέλεια κοπέλα μου. Μου έλειψε πάρα πολύ!!!

Η μέρα πέρασε πολύ ευχάριστα. Είπαμε τα νέα μας στο περίπου και τα υπόλοιπα αύριο, έτσι κι αλλιώς και αύριο μέρα είναι. Πάντως νύχτωσε και είπαμε να βάλουμε να δούμε καμία ταινία μαζί. Την πήρα αγκαλιά, ενώ αυτή είχε γίνει σαν κουβέρτα πάνω μου, δεν ήθελε να ξεκολλήσει. Σε μια στιγμή μπαίνει ο αδερφός της μπροστά στην τηλεόραση.

-Φύγε από μπροστά ρε βλάκα!
-Να πάρω κάτι ήθελα ρε ηλίθιο
-Σκάσε ρε μαλάκα
-Εχει χάρη που είναι εδώ ο Άλεξ, αλλιώς θα σου έλεγα κάτι
-Φύγε ρε μπασταρδε

Εγώ δεν ήθελα να πάρω μέρος στην συζήτηση... Πάντως είναι κάποια πράγματα που δεν αλλάζουν. Ο μικρός όμως ή ήθελε να αφήσει κάποιο υπονοούμενο ή με συμπαθεί πολύ, που όντως με συμπαθεί. Τέλος πάντων, δεν θα δώσω πολύ σημασία... Μόλις τελείωσε η ταινία πήγαμε στο δωμάτιο για να ξαπλώσουμε. Είχα πάρα πολλούς μήνες να κοιμηθώ γυμνός, λόγο στρατού. Τέλος πάντων, η Δήμητρα ξαπλώνει δίπλα μου και την παίρνω αγκαλιά. Ίσως να φταίει ότι έχουμε καιρό να ξαπλώσουμε έτσι, δεν ξέρω, αλλά το μόνο που ξέρω είναι ότι έχω την κοπέλα μου γυμνή στο ίδιο κρεβάτι με εμένα. Η Δήμητρα ήρθε και χώθηκε στην αγκαλίτσα μου, αλλά σε εμένα πέρασαν άλλες ιδέες από το μυαλό μου. Όπως την είχα αγκαλίτσα το δεξί μου χέρι κατεβαίνει σιγά σιγά προς τα κάτω. Ξεκινάω να την τρίβω με το δεξί μου χέρι, ενώ με το αριστερό της κρατάω το στόμα για να μην μας ακούσουν. Η Δήμητρα είναι υγρή και εγώ... και εγώ καυλωμένος. Με σπρώχνει για να ακουμπήσω στο κρεβάτι και ανεβαίνει πάνω μου. Βγαίνω από μέσα της και την βάζω εγώ στο κρεβάτι και στείνετε στα τέσσερα. Χωρίς να χάσω στιγμή μπαίνω μέσα της. Έχει τον καλύτερο κώλο που έχω δει ποτέ στην ζωή μου! Προσπαθούμε να μην κάνουμε φασαρία, αλλά έτσι κι αλλιώς ακούγεται το κρεβάτι. Μετά από ώρα έρχεται η στιγμή να τελειώσω, βγαίνω από μέσα της και η Δήμητρα γυρνάει και μου παίρνει πίπα. Είχα ξεχάσει πόσο καλή είναι σε αυτό. Τελειώνω μέσα στο στόμα της και αυτή κλασικά τα εξαφανίζει. Ξαπλώνουμε ξανά και την παίρνω αγκαλιά. Κουρασμένοι και οι δυο κοιμηθήκαμε αμέσως.

Ξημέρωσε και πρέπει να ξυπνήσω την Δήμητρα. Έχει μάθημα σήμερα και είναι οι επαναλήψεις για να δώσει εξετάσεις. Της ανοίγω τα πόδια και ξεκινάω να την γλύφω. Το μουνί της είναι πάντα πολύ ωραίο και νόστιμο. Η Δήμητρα ξυπνάει αλλά εγώ δεν σταματάω να την γλύφω. Μετά από δύο λεπτά σταματάω για να προλάβει να ετοιμαστεί για το σχολείο.

Ενώ το μωρό μου είναι στο σχολείο, εγώ καθαρίζω το σπίτι. Ευκαιρία τώρα που ήρθα να κάνω καμιά δουλειά για να βοηθήσω την μαμά της Δήμητρας. Από την μια δουλειά στην άλλη η ώρα πέρασε, και από στιγμή σε στιγμή θα σχολάσει η κοπέλα μου. Έτσι ετοιμάζομαι γρήγορα και πάω στο σχολείο για να την πάρω. Με το που φτάνω στο σχολείο την βλέπω με έναν άλλον να φιλιούνται... Τα έχασα... Μήπως χθες ο μικρός πέταξε σπόντα για αυτόν? Απλά ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω! Πώς μπόρεσε?  Γιατί να το κάνει αυτό?? Όσο ήμουν εγώ στρατό έκανε πράγματα με άλλους???? Απλά... ΟΧΙ. Δεν γίνεται να είναι αυτή η Δήμητρα. Πλησιάζω πιο κοντά. Ήδη βλέμματα παιδιών που με ξέρουν παγώνουν, γιατί? Είναι αλήθεια...? Πλέον είμαι κοντά, μόνο πέντε μέτρα μας χωρίζουν. Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω. Εκείνη την στιγμή η Δήμητρα τον αφήνει και γυρνάει και με βλέπει μπροστά της. Τα χάνει και αυτή. Κουνάω το κεφάλι μου απογοητευμένος και φεύγω. Φτάνω πρώτος στο σπίτι και βιαστικά μαζεύω κάποια από τα πράγματα μου. Εκείνη την στιγμή μπαίνει σπίτι η μαμά της Δήμητρας και μετά από δύο λεπτά και η Δήμητρα. Τρέχει ο μικρός με παίρνει αγκαλιά και μου λέει πως δεν θέλει να φύγω από το σπίτι. Η μητέρα της Δήμητρας ακόμα δεν έχει καταλάβει τι γίνεται, ενώ η Δήμητρα απλά ζητάει συγνώμη κλαίγοντας. Απλά γιατί...? Τι έχω κάνει λάθος????

-Θα έρθω για τα υπόλοιπα άλλη στιγμή
-Μα τι έγινε????
-Ρωτήστε την κόρη σας τι έγινε, γιατί μάλλον δεν της είμαι αρκετός...

Είπα και έφυγα από το σπίτι βιαστικά. Πήγα στον κολλητό μου και ευτυχώς θα με φιλοξενήσει για 2-3 μέρες μέχρι να βρω καινούργιο σπίτι. Αλλά ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι έκανε τέτοιο πράγμα.

Με το που ήρθε η επόμενη μέρα δεν ένιωθα καλά. Έμεινα στο κρεβάτι όλη μέρα. Μπουκιά δεν κατέβαινε κάτω. Ο κολλητός μου με πήγε στο νοσοκομείο γιατί ανέβασα ξανφνικα 40 πυρετό και ήμουν τελείως αδύναμος.



Ακολουθήστε με στο Instagram για να βλέπετε όλες τις ανακοινώσεις σχετικά με την ιστορία
_k_a_t_s_a_r_o_s_

Η ζωή του ανωμάλου ερωτευμένου ΑλεξWhere stories live. Discover now