Η Έλενα...

1K 25 22
                                    

Το επόμενο πρωί ξυπνάω πριν την Έλενα, και την βλέπω στην αγκαλιά μου. Σαν ψέμα μου φαίνεται αυτό, η γυναίκα που είδα την προηγούμενη εβδομάδα και μου άρεσε, τώρα κοιμάται στην αγκαλιά μου! Όχι ότι είμαι κάποιος γαμιάς ή κάτι τέτοιο, αλλά ούτε εγώ δεν το περίμενα αυτό! Πω πω είναι πολύ γλυκούλα έτσι όπως κοιμάται. Αλλά όχι και απλά γλυκούλα, έχει ένα υπερβολικά πολύ ωραίο σώμα και είναι κοντότερη από εμένα. Γαμώ, βλέπω τώρα πως ακουμπάει το στήθος της πάνω μου και αρχίζει να μου σηκώνεται. Δεν θέλω να ξυπνήσει και να με δει έτσι, εξάλλου δεν βρίσκομαι και σε καμία τσόντα, στην αληθινή ζωή βρίσκομαι. Αλλά... , αλλά μακάρι να ξυπνούσε τώρα και να ξεκινούσε σεξ. Εεεεεεεεε σοβαρέψου Άλεξ. Γιατί σκέφτομαι έτσι? Ναι αλλά δεν θα με χάλαγε να την ξυπνούσα τρώγοντας την... και μετά να μπω μέσα της... Συνεθλε Άλεξ!!! Έτυχε να είσαι εδώ! Λοιπόν πρέπει να σηκωθώ χωρίς να την ξυπνήσω. Με το που πάω να σηκωθώ ξυπνάει!

- ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΣ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΟΥ????

Φώναξε και πετάχτηκε από πάνω μου.

- Ηρέμησε... Είμαι ο Άλεξ από χθες...
- Τι έγινε χθες?? Δεν θυμάμαι τίποτα...
- Αρχικά κάτσε να σου εξηγήσω, μετ...
- Να κάτσω δίπλα σε έναν ξένο? Μπορεί να μου κάνεις κακό!
- Πρώτα απολα απλά κοιμηθήκαμε μαζί, αν ήθελα να σου κάνω κακό θα σου είχα κάνει...

Με τα πολλά της εξήγησα τι έγινε. Πρώτη φορά ήπιε και έγινε έτσι. Να πω την αλήθεια χαίρομαι που ήρθε σε εμένα χθες και όχι σε κάποιον άλλον, ποτέ δεν ξέρεις τι θα της είχε κάνει ο άλλος. Δεν μπορώ να πω πως η Έλενα δεν είναι μουνάρα αλλά έχω και ένα επίπεδο...

Βγαίνουμε από το δωμάτιο και βλέπουμε παντού ρούχα στο σπίτι.

- ΩΧ!

Είπαμε και οι δυο ταυτόχρονα και κοιτάξαμε ο ένας τον άλλον ξαφνιασμένοι και γελάσαμε. Βρίσκουμε τους κολλητούς μας "πίτα" στο σαλόνι. Αυτοί οι δύο μετά από τέτοια βραδιά ήταν πτώμα, εννοώ... τους άκουγα καθώς το έκαναν... Βγήκαμε μαζί με την Έλενα στο μπαλκόνι μαζί με καφέδες να τα πούμε. Δύο ώρες μαζί της σήμερα το πρωί και νιώθω πως την γνωρίζω χρόνια. Οι χαραχτηρες μας ταιριάζουν πολύ!!! Δυστυχώς όμως για μένα πρέπει να φύγω καθώς έχω και δουλειές. Της ζήτησα αύριο να βγούμε και δέχτηκε!!!! Θα πάμε για καφέ στην παραλία του Βόλου.

Την επόμενη μέρα ξύπνησα με κέφια. Μέχρι και μουσική στο μπάνιο έβαλα και τραγουδούσα όσο ξύριζα τον εαυτό μου. Έχω κάποιες εβδομάδες εδώ στον Βόλο αλλά δεν έχω βρει ακόμα κάποιο γυμναστήριο να γραφτώ. Όποτε σήμερα θα κάνω μια βόλτα στην γειτονιά να δω τι έχει. Μόνο που θα πρέπει να κατέβω και στην παραλία για καφέ με την Έλενα, άρα η βολτουλα μου θα είναι σύντομη.

Η ζωή του ανωμάλου ερωτευμένου ΑλεξWhere stories live. Discover now