Η ξεχωριστή βραδιά

3.6K 69 7
                                    


Αφού παραγγείλαμε πήγαμε στην μπανιέρα. Την γεμίζουμε και μπαίνω πρώτα εγώ μέσα και μετά αυτή έρχεται και ξαπλώνει πάνω μου. Τα σώματα μας έχουν γίνει ένα απλά έχοντας την αγκαλιά. Το αριστερό μου χέρι παίζει με την ρόγα της ενώ το δεξί μου χέρι κατέβηκε κάτω, ξεκινώντας το τρίψιμο. Τα σώματά μας είναι ήδη μέσα στο νερό, άρα δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι υγρή. Αυτό όμως δεν με σταματάει, από το να συνεχίσω. Της βάζω δάκτυλο και επιταχύνω σιγά σιγά. Η Δήμητρα φαίνεται πως το ευχαριστιέται, αλλά μου πιάνει το χέρι και σταματάω. Μου πιάνει τον πούτσο και κάθετε πάνω του. Ξεκινάει να πηγαίνει πάνω κάτω. Εκμεταλλεύεται το γεγονός ότι είμαστε μέσα στην μπανιέρα και δεν φοράω προφυλακτικό. Φακ, ξεκινάει να επιταχύνει γρήγορα, αρχίζει να καλύπτει αυτή την ησυχία στο σπίτι με την φωνή της. Την πιάνω από την μέση για να σταματήσει και ξεκινάω εγώ να κουνιέμαι, είναι ποιο δύσκολο μέσα στο νερό τελικά. Χτυπάει το κουδούνι, γαμώτι δεν είναι ωραίο να μας διακόπτουν. Παίρνω μια πετσέτα και την βάζω πάνω μου για να πάω να ανοίξω.

Είναι η παραγγελία, την παίρνω και την βάζω στο τραπέζι. Εχω μισή ώρα μέχρι να βγει η Δήμητρα από το μπάνιο οπότε πρέπει να βιαστώ. Ετοιμάζω το τραπέζι γρήγορα και βάζω δύο κεριά, πρέπει αυτό το δείπνο σήμερα να είναι άψογο. Ευτυχώς που έχω κάνει μια προεργασία με τα κεριά για να τα πάρω γρήγορα. Τα τοποθετώ στο πάτωμα για να σχηματίσουν έναν λαμπερό δρόμο μέχρι την τραπεζαρία. Ο δρόμος είναι λαμπερός αλλά πρέπει να είναι στρωμένος και από κάτι, άρα στρώνω τριαντάφυλλα μέχρι σε όλη την διαδρομή. Η ώρα είναι δώδεκα παρά δέκα και η Δήμητρα θα βγει από το μπάνιο από λεπτό σε λεπτό. Εχω κλείσει τα φώτα σε όλο το σπίτι και την περιμένω. Ανοίγει την πόρτα του μπάνιου και τα χάνει, περπατάει ανάμεσα από τα κεριά και φτάνει στο τραπέζι.

-Δήμητρα σε λίγα λεπτά κλείνουμε 5 χρόνια
-Και ετοίμασες όλα αυτά όσο ήμουν μέσα στο μπάνιο?
-Ναι, ελπίζω να μην ξέχασα κάτι

Η Δήμητρα βγάζει το μπουρνούζι της και μένει γυμνή. Τελικά ξέχασα κάτι, βιαζόμουν τόσο που δεν ντύθηκα. Δεν πειράζει, ρομαντικό δείπνο γυμνοί λοιπόν. Καθόμαστε και τρώμε, αλλά η Δήμητρα σαν να θέλει κάτι ακόμα. Κοιτάει κάτω από το τραπέζι και με βλέπει καυλομένο, κατάλαβα εκείνη την στιγμή τι ήθελε. Είμαστε μόνοι σπίτι σε ένα ρομαντικό δείπνο που της ετοίμασα και αυτή κάνει κινήσεις για να με ανάψει πολύ άσχημα. Σκύβει κάτω από το τραπέζι και έρχεται προς το μέρος μου. Μου πιάνει τον πούτσο και αρχίζει να μου τον παίζει και με κοιτάει με αυτό το ύφος που κερδίζει πάντα ότι θέλει. Ξεκινάει να μου πέρνει πίπα. Πραγματικά είναι πολύ καλή σε αυτό!!!!  Σταματάει και κάθετε πάνω μου και την παίρνω αγκαλιά.

-Χρόνια μας πολλά

Μου λέει και σηκώνεται και πηγαίνει στο ψυγείο, παίρνει την σαντιγί και βάζει πάνω στους κοιλιακούς και τον πούτσο μου. Ξεκινάει να γλύφει την σαντιγί από τους κοιλιακούς μου και μετά από το πέος μου, το οποίο θέλει απεγνωσμένα να μπει μέσα της. Μόλις τελειώνει σηκώνεται και κουνώντας μου τον κώλο της επιστρέφει στην καρέκλα της και μου κλείνει το μάτι. Σηκώνομαι γρήγορα παίρνω και εγώ την σαντιγί και της βάζω στα χείλια της και αρχίζω να την τα γλύφω και μετά να την φιλάω. Βάζω σαντιγί στο στήθος της και στο μουνί της και ξεκινάω να γλύφω την σαντιγί από το μουνί της, ταυτόχρονα όμως την βάζω δάκτυλο στην πίσω τρύπα της. Μόλις τελειώνω με το καθάρισμα σε εκείνη την περιοχή πάω στο στήθος της. Αυτή πιάνει την σαντιγί και συνεχίζει να βάζει πάνω στο στήθος της. Αρχίζω να της τρίβω το μουνί όσο της γλύφω τις ρόγες και το υπόλοιπο στήθος. Αφού την έχω καθαρίσει καλά, την σηκώνω και την πάω στην κρεβατοκάμαρα μας. Την ρίχνω στο κρεβάτι και στήνεται στα τέσσερα. Χωρίς δεύτερη σκέψη μπαίνω μέσα της. Η ένταση έχει ανέβει και οι φωνές μας ηχούν σε όλο το σπίτι. Βγαίνω από μέσα της, της δαγκώνω των κώλο και την γυρνάω αλλιώς. Μου έχει ανοίξει τα πόδια και περιμένει να μπω μέσα της. Της κρατάω τα πόδια και μπαίνω μέσα της.  Η αίματα έχουν ανάψει τόσο, που η κατάσταση ξεφεύγει σε άγριο σεξ. Αυτό ήταν, τελείωσα μέσα της. Η Δήμητρα φαίνεται να το ευχαριστήθηκε πολύ.

Σηκωνόμαστε και πάμε ξανά στο τραπέζι να φάμε. Το φαγητό έχει κρυώσει, σε αντίθεση με εμάς τους δύο. Κοιταζόμαστε και οι δύο, βλέπω στα μάτια της την ίδια σκέψη που έχω και εγώ. Ρίχνω όλα τα πράγματα κάτω από το τραπέζι. Η Δήμητρα ανεβαίνει και κάθεται στο τραπέζι και ανοίγει τα πόδια της. Μπαίνω μέσα της και ξεκινάω και να την φιλάω. Ελπίζω μόνο να μην σπάσει το τραπέζι. Βγάζω τον πουτσο μ από μέσα την και γονατίζω, ήρθε η ώρα να φάω. Ξεκινάω και της γλύφω του μουνί της. Είναι πάντα το καλύτερο γεύμα της ημέρας. Μου πιέζει το κεφάλι πάνω στο μουνί της και εγώ συνεχίζω ακάθεκτος. Σηκώνομαι, όπως και η Δήμητρα, ξαπλώνει με την κοιλιά της να ακουμπάει το τραπέζι και τα πόδια της να κρέμονται κάτω. Εχει σχηματίσει την τέλεια ορθή γωνία. Πιάνεται καλά από το τραπέζι και περιμένει να μπω μέσα της. Μπαίνω σιγά σιγά και μετά επιταχύνω. Κρατιέμαι από τον κώλο της και συνεχίζω. Η Δήμητρα έχει αρχίσει να φωνάζει πολύ, το τραπέζι με το ζόρι μας κρατάει και εγώ τελειώνω μέσα της για δεύτερη φορά σήμερα. Αυτή η νύχτα, είναι πραγματικά πολύ μεγάλη...


Αυτό ήταν το τέλος του 4ου κεφαλαίου. Αν θέλετε να μαθαίνετε πληροφορίες σχετικά με το story μπορείτε να με κάνετε follow στο Inst*gram :
_k_a_t_s_a_r_o_s_
όπου ανεβάζω διάφορα στα story μου για το wattpad

Αν θέλετε πατήστε το αστεράκι γιατί με βοηθάει πραγματικά πολύ, ευχαριστώ πολύ που διαβάζετε αυτά που γράφω

Η ζωή του ανωμάλου ερωτευμένου ΑλεξWhere stories live. Discover now