14#Anlaşma

567 49 24
                                    

14#ANLAŞMA

Asgard

Aesir Tanrılarının diyarındaki kaosun hükmü Odin'in Hela'nın yanına Helheim'a gitmesine rağmen devam ediyordu. Ölüler ordusu, tanrıların mekanını zor bir duruma sokmuştu. Leydi Sif ve üç savaşçı halkı daha güvenli bir yere götürmek için saray askerleriyle savaşırken, Odin'in hususi savaşçıları Valkürler, kanatlı atlarıyla Asgard'ı korumaya devam ediyorlardı.

Frigga saray içerisindeki askerler sayesinde korunurken, Bragi ve Iduun sakince Asgard ormanlarına kendi yerlerine ilerlemek adına saraydan ayrılalı çok olmuştu.

Savaşın dehşeti Thor'un öfkesiyle taçlanıyordu. Yıldırımları tüm diyarlarda hissedilirken, öfkesiyle ölüler ordusunu yıkıp geçiyordu. Valkürlerle birlikte savaşan Thor, bir an önce babasının Hela ile anlaşmaya varmasını umuyordu.

"Bu daha ne kadar sürecek!" diye bağırdı savaşçılardan birisi. Thor taç giyme töreninin böyle sonlanacağını hiç düşünmemişti. İhtişamına kara leke sürdürmeyecekti elbette. Ölüleri temizleyip mahsur kalan halkını kurtarmaya çalışırken, yıldırımları bir çığ gibi büyüyordu.

O sırada Odin... Hel'in kurak topraklarında onursuzca ölen insanların çığlıkları arasında Hela'nın sarayına ilerliyordu. Yanan mavi alevlerin soğuğu savaş tanrısı Odin için hiçbir şeydi. O buz devleri ile olan savaşta Laufey'i alt etmiş birisiydi. Kibri ve omuzundaki iki kargasıyla yürümeye devam etti. Odin sakin adımlarla tahtın bulunduğu odaya girerken, Hela kudretli bir duruşla Odin'e baktı. Vücudunun cüreyen kokusu Odin'in burnunu kırıştırmasına sebep olurken, Hela bunu kamufle etmek için pelerinini kullanıyordu.

"Görüyorum ki, kudretli Savaş Tanrısı, uzun zaman sonra kapıma geliyor. En son buraya Thor ve Loki gelmişti. Ah hatırladım. Oğlun Balder'un yeniden yaşabilmesi için... O gün bile ayak takımını gönderen Odin, neden şimdi karşıma çıkıyor, Tanrıça'da olsan merak ediyorsun."

Hela'nın kahkahaları taht odasını doldururken, Odin kudretinden bir şey kaybetmeyerek asasını önüne koyup ellerini üzerine bırakarak dengesini sağladı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Hela'nın kahkahaları taht odasını doldururken, Odin kudretinden bir şey kaybetmeyerek asasını önüne koyup ellerini üzerine bırakarak dengesini sağladı. Hela tahtından ayağa kalktı ve ellerini kaldırsıyla birlikte meşalelerde yanan yeşil ateşlerle gözlerini tekrar Ölüm Tanrıça'sına çevirdi.

"Ölüler ordunu Asgard'dan çekmeni emrediyorum."

"Burası benim topraklarım Odin. Burada onlara verdiğim vaatle seni katledecek birçok onursuz adam var. Bana emir veremezsin."

Pelerinini savurduğunda tekrar tahtına oturdu. Odin sakinliğini korumaya çalışsa da Hela'nın burada oldukça güçlü olduğunun farkındaydı.

"Anlaşmaya varmak istiyorum."

"Bana vadedeceğin ne var Odin? Beni bu deliğe sen tıktın. Bana ne söyleyebilirsin ki?"

His at Night ~ Steve Rogers Fanfic (TÜRKÇE)Where stories live. Discover now