12#Korumak

648 56 16
                                    

12#KORUMAK

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

12#KORUMAK

Asgard topraklarında büyük bir kaos sürüyordu. Bragi bir asırdır kızının haksız yere sürgün edilmesinin intikamını alır gibiydi. Hela ile yaptığı anlaşma üzerine taktıkları kolyeler neticesinde ölüler ordusu onlara dokunmuyordu. Hela'nın ölü ordusu taht odasına girdiğinde karısı Idunn ile bir kenara çekilip sadece tanrılarla ölülerin savaşını izlemeye başlamışlardı. Bragi alaycı bir şekilde Odin'e baktı. Elindeki kılıcıyla kendisini korumaya çalışıyordu. Kollarının arasındaki karısı Idunn ile aynı şeyi düşündüğü ortadaydı. Loki her ne yapacaksa bu karmaşa da kolaylıkla kaçabilecekti.

Onunla anlaşmak sandığından da kolaydı. Loki fesatlık tanrısı olsa bile gece tanrıçası arasında bir çekim olduğunu bariz biliyorlardı. Neredeyse aynı kaderi paylaşan iki kişi. Dışlanma ve ait olma ihtiyacı... Fakat yaptığı kıskançlıkla birlikte Balder'u öldürmüştü. Loki'nin Luna ile arasındaki bağ tuhafı. Idunn bunu söylediğinde Bragi pek dikkate almamıştı. Ama şimdi baktığında her şey çok daha mantıklıydı. Loki sırf aşk engelini yok etmek için birisini öldürmeyi göze alacak kadar seviyordu. Bu yüzden Idunn onu tehdit etmese dahi bunu yapacağını biliyordu. Bragi, şimdi bile fesatlık tanrısının gözünde hala o kıskanç parıltılarını görüyordu. Bu sefer ki kıskançlığı bir ölümlü yüzündendi. Steven Grant Rogers.

Bragi Asgard'daki kaos bittiğinde ormandaki evinde her şeyi izleyecekti. Elinde Asgard'ın en güzel şaraplarından birisini yudumlayarak hemde.

....

Luna yatağından doğruldu. Kafasındaki karmaşa güçlerini hissettiği andan itibaren daha da karmakarışık bir hal almıştı. Aydınlık ve karanlık tarafı ön plana çıkmak için birbiriyle savaşa girmişti ve en sonunda dengeyi sağlayan Luna olmuştu. Halsizliği yerini korusa bile artık yatakta yatacak bir durumu yok gibiydi. Ki, sandık yanına geldiğinde istese de yatamazdı.

"Onu açabilir misin?" Loki elindeki sandığı Luna'nın ayak ucuna bırakmış ve hemen karşısındaki bir koltuğa bedenini bırakıp güç gösterisine girmiş gibi ellerinde yarattığı sihri sahneliyordu. Steve ise yatağının baş ucunda kollarını göğsüne bağlamış bir şekilde bekliyordu.

"Büyüyü Frigga yaptı. Bilirsin, ben ondan eğitim aldım. Denerim ama ne zaman kırabilirim bir şey diyemem?"

"Peki biz ne yapmalıyız? Asgard'ın birbirine girdiğini söyledin. Bittiğinde ne olacak?"

"Luna Midgard'da sürgün yaşamak seni fazlasıyla kör etmiş. Odin, tek gözünü de kuzgunlar alsın, kutunun kaybolduğunu anladığı an her zaman yaptığı gibi Thor'u gönderecek. Tüm diyarlarda düzenin sağlamasını kalan biricik oğluna borçlu."

Loki sinirle elini savurdu ve oluşan bıçak hızla duvara saplandı. Yeşil içerisinde alev alev yanan gözleri Odin'e olan öfkesinin kanıtıydı. Luna sessizce olanları bekliyordu. Kafasında tartıyordu düşüncelerini. Asgard'ın savaşçılarına karşı Midgard'lılar ne yapabilirdi ki? Bunu düşünmek saçmalıktı. S.H.I.E.L.D'ın elinde birçok ınhuman vardı ve... Luna derin bir nefes aldı. Belki de güçlerine kavuşursa Odin'in aklını bulandırıp savaşa son verebilirdi.

His at Night ~ Steve Rogers Fanfic (TÜRKÇE)Where stories live. Discover now