"Tot de volgende keer"

103 7 0
                                    

(8:00)
Vandaag fietste ik alleen. Ik denk dat Loïs boos op me is. Ik hoop het niet, maar ze stond vanochtend niet op de oprit. De rest van de dag zat ik naast Lisa , Sven en Emma Loïs mist me vast niet..

(12:10)
Het gene waar ik vannacht niet van heb geslapen kwam naast me lopen. "Hey"zei Sam. Normaal vliegen de vlindertjes rond in mijn buik, maar die waren nu versteend. "Ga je zo even mee, we hebben het 6e uur uitval, dan maken we lekker shake's"zegt hij mysterieus. "Ik weet niet, ik moet nog leren voor geschiedenis"loog ik. "Je weet wat ik je gezegd heb"zei hij, pakte me aan de andere kant van mijn heup en duwde me tegen de zijne.

(12:25)

Aangekomen voor zijn huis, zag ik het papiertje liggen in de bosjes. Bij de fietsen stalling vond ik er ook al 1 ik heb hem opgepakt en in mijn zak gepropt, maar dit briefje kon ik niet oppakken. Sam liep voor me, het zou opvallen.binnen liep ik naar de keuken. De moeder van Sam is thuis. Niet verwacht gingen we echt Milkshake's maken, zal hij toch vanbinnen lief zijn? "Doei"hoorde ik van achter me, de moeder van Sam ging even naar een vriendin. Toen Sam de deur dicht hoorde slaan sloeg zijn stemming in 1 klap om. "We hebben nog maar 30 minuten, want we moeten ook nog terug fietsen. Hij nam me onder de schouder en nam me mee naar boven. Het licht ging uit, alles herhaalde zich weer de handen, de kus, een enge zin, de kleding en het voelen, maar dit keer geen angst. De angst was weg. Ik voelde me niet veilig, maar ik dacht ik kan me maar beter gewoon ontspannen. Het lijkt wel of hij dit al vaker heeft gedaan en of hij doormiddel van zijn lichaam in het mijne voelt hoe ik me voel.
-----------
15 min later
-----------

Toen hij zei dat ik me mocht aan kleden was ik in de 7e hemel. Ik was nog niet klaar ik wilde verder!! Hij dit het met zo veel liefde dit keer ik voelde het.Toen het licht weer aanging en ik de deur open deed, greep hij mijn pols."je maakt vorderingen, tot de volgende keer". En alles brak weer in 1001 stukjes kapot van binnen....

The truth comes(voltooid)Where stories live. Discover now