Party!!

164 7 0
                                    

(Zaterdag)

IK heb er de hele nacht over lopen piekeren, wie is die grote maar knappe jongen? Ken ik hem? zit hij bij ons in de klas? heeft hij me herkend? waarom zij hij niks? weet Flinn er meer van af? Het is tenminste eindelijk weekend Loïs komt bij me slapen, ze komt over een uurtje. Dus ik heb nog heel erg veel te doen.....Ik spring mijn bed uit en haast me naar mijn inloopkast. Gooi het setje uit de kast en trek het aan. Na een minuut ben ik klaar, ik pak mijn jas en ren naar buiten. Stap op de fiets en race naar de bio winkel, haal wat brood en eet het later aan de grote gedekte tafel op. net als ik de laatste hap in mijn mond prop hoor ik de bel. Ik ren naar de voordeur en hoor Hans schreeuwen dat ik niet in het huis mag rennen. Wanneer ik de deur open vliegt Loïs om mijn armen en schreeuwt;"party!' Ze laat me los en zegt op een hele rustige toon;"we hebben veel te bespreken" en kijkt me doordringend aan. Ik lach en pak haar koffer aan. "zullen we naar boven?"en kijk dan naar Hans, Loïs begrijpt me en loopt mee naar boven. ze weet al precies waar ik slaap en opent de deur voor me. Als we op het bed zijn geploft merk ik dat de schoonmaakster al een bed voor Loïs heeft opgemaakt. "Dat scheelt een hele hoop werk" zeg ik met een diepe zucht. Loïs begint te lachen en pakt een kussen en gooit die op mijn hoofd, er vliegen allemaal kleine veertjes uit. Ik en Loïs kijken elkaar aan en schieten tegelijk in de lach. Als Loïs uitgelachen is pakt ze haar koffer en opent hem, er komt een groot magneetbord uit en pakt nog een extra doosje met magneetjes en een bordmarker. Ik kijk haar vragend aan en zeg;"heb je alvast voorwerk gedaan?" en begin te lachen. Ze heeft bedacht om uit te gaan vogelen wie de 'grote maar knappe jongen is'.

(19:00)

na het eten lopen we terug naar mijn en zetten een film op. Ik voel me heel fijn bij Loïs ik kan alles bij haar kwijt en ze begrijpt me. Als de film is afgelopen beginnen we weer over de grote maar knappe jongen, we weten dat hij ong. 1.83m is en dat hij oceaan blauwe ogen heeft en fantastisch goed kan zoenen, maar ik heb het gevoel dat ik iets over het hoofd zie.

(02:00)

Loïs is mijn haar aan het vlechten en ineens weet ik het! "Een wond op z'n lip" zeg ik. Loïs begrijpt er niks van. Dan schrijf ik het op het Whitebord en begrijpt Loïs het meteen. Ze geeft me een high five en vlecht weer verder.

(13:15)

"Fleur?" fluisterd Loïs. ik kom overeind en kijk op mijn mobiel;"kwart over één!" schreeuw ik verbaasd uit. Loïs kijkt me gescokt aan en begint telachen.Na een paar minuten besluiten we uit bed te gaan en ons aan te gaan kleden."Loïs ik wil je iets laten zien, dat is onze plek".zeg ik misterieus. Ze loopt achter me aan en ziet dat ik een grote foto van mezelf met mijn ouders aan de muur open,"dit is mijn kledingkast" zeg ik tegen haar,haar mond valt al weer open. Ik zeg dan dat ze hem maar dicht moet doen anders vangt je vliegen. Loïs zet er een een nep lachje op en gaat zitten op een bankje midden in de inloopkast.

The truth comes(voltooid)Where stories live. Discover now