15|yoldasod

1.2K 136 18
                                    

Yoongi öpüşleriyle Hoseok'un aldığı uyuşturucunun etkisini iki katına çıkarmıştı. Dudaklarını ayırmadan bir elini Hoseok'un bacağına koydu ve onu çekerek kucağına oturmasını sağladı. Hoseok, Yoongi'nin kucağında yerini alınca kendini ona bastırdı, yaptığı hareket kendinin ağzından küçük bir inleme çıkmasını sağlamıştı.

Yoongi'nin elleri Hoseok'un bacaklarında yukarı doğru tırmandı ve saçlarını buldu. "Sonunda" dedi için sonunda o kırmızı saçlarına elleri geçirebilmişti. Ellerini geçirdiği saçlarını çekiştirdi ve tekrar Hoseok'un o muhteşem sesini duydu.

Dudaklarını Hoseok'tan ayırdı ve onun yüzüne baktı Yoongi. Dudakları şişmiş ve ıslaktı, saçları Yoongi'nin elleri sayesinde birbirine girmişti, harika gözüküyordu.

Ayrı kalmaya dayanamayan Hoseok, öne atılarak tekrar dudaklarını Yoongi'yle buluşturdu, bu yaptığının üzerine Yoongi kıkırdadı ve elleriyle Hoseokun iki bacağını sıkıca tutarak koltuktan kalktı.

Hoseok bacaklarını Yoongi'nin beline sıkıca sararak onu taşımasına kolaylık sağladı. Yoongi kucağına aldığı Hoseok'la yatak odasına doğru yürümeye başladı, yatak odasının kapısına geldiğinde hafif aralık kapıyı ayağıyla tekmeleyerek açtı ve Hoseok'u hemen karşısındaki yatağa sertçe bıraktı. Ardından üzerindeki tişörtü hızlıca çıkartıp odanın bir köşesine fırlattı.

Hoseok, gördüğü şeyle büyülendi ve sertçe yutkundu, Yoongi onun adem elmasının hareket edişini izledi. Hoseok'a yaklaşıp tişörtünün eteklerinden tuttu ve onun da üstünün çıplak kalmasını sağladı.

Hoseok, Yoongi'nin onu yönlendirmesine izin verirken bir yandan da vücudunu saran dövmelerini inceliyor ve elini üstlerinde gezdiriyordu

Yoongi'nin bembeyaz, pürüzsüz tenine dokunmak hayal ettiğinden bile muhteşemdi.

Yoongi Hoseok'a eğilip onun sırtının yatakla buluşmasını sağladı ve boynuna öpücükler bırakmaya başladı. Zamanla öpücükler yerini ıslak dil darbelerine ve diş izlerine bıraktı. Yoongi, Hoseok'un boynuna ondan bir hediye bırakmak istiyordu.

Şimdiden yükseklere çıkmış gibi hissediyorlardı. İkisi de birbirlerinin şişliklerini hissedebiliyordu ve bu onları daha da zorluyordu. Yoongi'nin tekrar kendini ona bastırmasıyla Hoseok usulca inledi, biraz da kendi üstte olmak, Yoongi'yi iyi hissettirip onun sesini duymak istiyordu.

İstediği şeyi yapmak için Yoongi'yi tersyüz edip altına aldı ve altında kalan inanılmaz adama baktı ve konuştu "Tanrım, gerçekten inanılmaz görünüyorsun."

Ardından kendini Yoongi'nin üstüne bıraktı ve o hayalini kurduğu vücuda, dövmelere gelişigüzel bir şekilde öpücükler kondurdu.

Kasıklarına doğru uzanan dövmeyi yalamaya başladı. Arada gözlerini yukarı kaldırıp Yoongi'nin ne durumda olduğunu kontrol ediyordu, zevk aldığı her halinden belliydi ama yeterli değildi, Hoseok onun sesini duymak istiyordu. Yoongi, eliyle Hoseok'un yumuşak saçlarını buldu ve onu ensesinden tutarak kasıklarına doğru bastırdı, o da daha fazlasını istiyordu.

Hoseok, onun pantolonuna yaklaştığında dişleriyle pantolonun düğmesini zorladı. Yoongi bu yavaşlığa dayanamayıp elini pantolonuna attı, düğmesini büyük bir hızla açıp, Hoseok'un da yardımıyla bacaklarından çıkardı.

Daha fazla yavaş olmak istemiyordu. Hoseok'u hızlıca altına aldı, dengelerin kendinde olduğunu hissettirmeliydi. Hoseok'un pantolonunu baksırıyla birlikte çıkardı. Hoseok'un küçüğünü görünce diş etlerini göstererek gülümsedi.

"Dediğin kadar varmış."
"Yalan söylemeyi sevmem biliyorsun Yoon,mesela şu an çok yavaşsın." dedi Hoseok da alayla gülümseyerek.

Yoongi kafasını sallayarak elini Hoseok'un üzerinde gezdirdi, sertti ve onun için sertleşmesi çok hoşuna gidiyordu. Biraz onunla ilgilendikten sonra orta ve işaret parmağını Hoseok'un dudaklarına doğru götürdü. Hoseok, parmaklarını ağzına alıp yaladı ve ıslanmalarını sağladı.

Parmaklarını yavaşca Hoseok'un dudaklarından ayırdıktan sonra elini aşağı indirdi ve onun deliğinde durup, gözlerini tekrar Hoseok'un yüzünde sabitledi, verdiği tepkiyi saniyesi saniyesine yaşamak istiyordu. Hazır hissettiğinde parmaklarını yavaşça Hoseok'un içine ittirdi.

İçine giren parmaklarla ağzından çığlık çıkmaması için dudaklarını sertçe ısırdı ve acıdan yüzünü buruşturdu, beli yay gibi gerildi. Yoongi, Hoseok'un bu hareketiyle gülümsedi, Hoseok zamanla içindeki parmaklara alıştı ve kalçasını hareket ettirmeye başladı.

Yoongi yeterince hazırlanıp, ıslandığına kanaat getirinxe parmaklarını çıkarttı. Kendi deliğin girişine yasladı ve beklemeden, birden kendini onun içine ittirdi. Aynı anda Hoseok'u öpmeye başlamıştı. Dilleri sanki onları taklit ederek sevişiyordu. Ritmini arttırarak ilerliyordu Yoongi.

Dudaklarından ayrılıp Hoseok'un meme uçlarını sıkmaya başladı. Hoseok inanılmaz bir zevk yaşıyordu. Yoongi ufaklığını saran delikle çıldıracak seviyedeydi. İkisinin de inlemeleri odayı sarıyordu.

Yoongi'nin yorulduğunu gören Hoseok Yoongi'yi altına aldı ve kucağında zıplamaya başladı. Kontrolün kendisinde olmasını sevmişti. Çok geçmeden Yoongi, Hoseok'a ilahi gibi gelen sesini duyurup onun içine kendini bıraktı.

Hoseok, yaşadığı zevk ve acıyla kendini Yoongi'nin yanına attı ve nefesini düzene sokmaya çalıştı.

Yoongi tekrar ayaklanıp Hoseok'un bacaklarının arasında yerini aldı ve dudaklarını onun şişkinliğiyle buluşturdu. Hoseok şaşkınlıkla ve zevkle nidalar çıkartırken Yoongi'nin saçlarındaki elleriyle onu daha da kendine bastırıyordu ve daha fazlasını istiyordu. Yoongi'nin ona cenneti yaşattığını düşünürken sona geldiğini hissetti ve onun son dil darbesiyle kendini bıraktı.

Yoongi, ağzına dolan sıcaklıkla kafasını kaldırırdı ve Hoseok'a göz göze geldiğinde onları yuttu. Bu yaptığıyla Hoseok'un tekrar onun için inlemesini sağlamıştı.



*bir şeyler yaşandı.
*çok zor yazıldı.
*afiyet olsun herkese

irresistible | sope✓Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin