29.rész

432 30 0
                                    

*Time skip*

Beköszöntött a július, vele együtt pedig a hetekig tartó kánikula. Szerencsére szinte minden szobában be lett építve légkondicionálás, akinek viszont nem volt, az mind abban a szobában időzött, akinek volt légkondija. Így találtam rá egy alkalommal Toby-ra, aki bármit meg tett volna azért, csak hogy egy kicsi hideget kapjon. Masky is folyton a szobámban sertepertélt, de nem azért, mert nincs légkondia. Hanem mert fullra be volt drogozva vagy hullarészegre lett itatva (rendszerint Toby-nak köszönhetően).

A szülinapom vészesen közeledett, aminek persze nagyon örülök. Nathan állandóan rajtam lóg. Faggat, hogy minek örülnék a legjobban, meg ilyenek. Tuti, hogy a szülinapom miatt csinálja ezt. Nathan-höz hasonlóan Judge sem bírt nyugton maradni. A legtökéletesebb szülinapot akarja nekem, és van egy sejtésem, hogy meglepi bulim is lesz. Helen sem bírja lenyugtatni, teljesen felpörgött, Ann-nal ellentétben, aki szerintem ajándék gyanánt fel fog szeletelni. Nem értem mi baja van velem. Szerintem az, hogy Judge és én jóban vagyunk,de különösebben nem izgat.

Candy és Jason még mindig titkolják, hogy összejöttek. Cane már tud róla, most a többieknek kell elmondaniuk. Jack sem tud erről semmit, sokszor furcsálja, mennyire jóban lettek így hirtelen.

Az erőm egyre inkább fejlődésnek indult. Már jól kezelem a kitöréseim, és nem fáj a fejem, ha egyszerre tíz emberrel kell teleportálnom. Igen, még ezt is kipróbáltuk. Egyik nap Offender nagyon felidegesített azzal, hogy folyton "cicus" - nak és "aranyom" - nak szólított. Nagyon dühös lettem, és majdhogynem széttéptem. Slender szerint jól tettem, és sajnálja, hogy nem ejtettem rajta sebet. Állítólag tanult volna belőle, de szerintem attól még ugyanaz marad.

Ma reggel szokatlan zajra ébredtem. Az asztalom felől jött. A laptop furcsa módon be volt kapcsolva, pedig tisztán emlékeztem, hogy kikapcsoltam. A képernyő el volt mosódva, itt ott néhány alakot ki lehetett látni. Rögtön felkaptam a vizet.
-BEN! LINK! AKÁRMELYIKŐTÖK IS AZ, NAGYON GYORSAN HÚZZON KI A GÉPEMBŐL, KÜLÖNBEN KIHERÉLEM ÉS A BELÉBŐL UGRÓKÖTELET CSINÁLOK LILY- NEK!!!!
-Hé, na, jóvanmá'! - lépett ki a gépből Ben.
-Tűnés! - hessegettem ki a szobából.
-Mi ez a zaj? - dugta ki álmosan a fejét Jill.
-Csak Ben szivatott. Ne haragudj, ha felkeltettelek!
-Nem baj! Amúgyis fel kell kelnem. Hiszen ma van a szülinapod!
-Ööö, Jill! Még csak hétfő van, szerdán lesz! - emlékeztette Glitchy Red.
-Oh. Akkor megölöm Jack-et! Azt mondta, hogy 20.-án lesz! JACK!!! Hol az Istenben vagy??
-Csá hugi! - teleportált elé Jack.
-Szia! - integettem, mire megborzolta a hajam.
-Azt mondtad, hogy ma lesz a szülinapja! - ragadta meg a garbójánál.
-Hóhóhó! Azt mondtam 20 éves lesz, nem azt, hogy huszadikán lesz!
-Oh. - tette le. - Asszem kezdek megbolondulni!
-Nyugi, biztos félrehallottad!-nevetett Red.

*Két nap múlva*

Izgatottan keltem ki az ágyamból. Felöltöztem és leszaladtam az ebédlőbe, ahol... nem volt senki.
-Hahó! Van itthon valaki??
-MEGLEPETÉS!!! - kiáltották mögülem. Az egész creepypasta csapat ott volt, de komolyan.
-Akkor? Kezdődhet a buli??? - kiáltotta Jeff.
-Naná! - ugráltam örömömben. Abban a szempillantásban hatalmas őrültek háza kerekedett. Mindenki azzal az emberrel beszélgetett, aki az előszoba túloldalán volt. Ben és Dark Link voltak a DJ-k, mindenféle zenét lejátszottak, amit csak lehetett. Persze elsősorban a kedvenc zenéimet játszották, de később már a Hollywood Undead-től kezdve egészen Taylor Swift - ig minden szólt. Épp Dua Lipa ment a rádióból. A buli kezdett a tetőfokára hágni. Helen megpróbált olyan helyre menekülni, ahol lehetőleg nem zavarják a rajzolásban, de ez nem történt meg. A proxy-k közül csak Kate nem rugott/drogozott be, a többi össze-vissza dülöngélt. Offender és L. J arról beszélgettek, hogy Dua Lipa mennyire jó csaj , Kage három üveg borral a kezében tért vissza a kamrából, Clockwork megpróbálta leszedni Toby-t a pultról (??) és Alice Jeff-et kezdte kergetni. Masky átesett a kanapén, egyenest a fotelbe, ahol E. J falatozott. E. J persze totál megijedt és véletlenül ráöntötte a veséket...

-Ajándékosztás!!! - kiáltotta Judge. Leállt a zene és mindenki elszaladt a szobájába. Leültettek a kanapéra és szép sorban letették elém az ajándékokat.
-Naaa? Bontsd már ki őket! - mutatott a halomra Jason. Az ég világon mindent kaptam, mint például könyvet (ez volt a legtöbb), táskát, hajvasalót (pedig nem is vasalom a hajam), pulóvert és karkötőt.
-Tessék! - nyújtott felém egy dobozt Nathan. Egy nagyon szép nyaklánc volt benne, és habár nem hordok ékszereket, kedves gesztus volt tőle.
-Ééés most én jövök! - állt fel Jack.
-Csukd be a szemed, ne leskelődj! - takarta el a szemem. Pár perc múlva motozást hallottam. Elvette a kezét a szemem elől és megpillantottam... Hópihét. Teljesen össze voltam zavarodva.
-Hol az ajándék? - néztem rá értetlen fejjel.
-Előtted! - mutatott az állatra.
-Na áljon meg a menet! Hópihe az ajándék???
-Igen.
-Úristen. Ez. Nem. Lehet. Igaz. Komolyan????
-Igen.
-Istenem! - sóhajtottam. Könnyek szöktek a szemembe. Hópihe is nagyon boldog volt, fel alá ugrált, mint egy kecske.
-Jack, én... ezt nem fogadhatom el! Hópihe a tiéd!
-Hidd el. Melletted boldogabb lesz!
-Még mindig alig hiszem el. Komolyan nekem adod?
-Melyik részét nem fogtad fel? - flegmázott Ann.
-Kuss, keresztespók! - csapta vállon Judge.
-Köszönöm! - öleltem meg szorosan Jack-et. - És nektek is! - fordultam a többiek felé. - Köszönöm, Judge! - öleltem meg.
-Én még nem adtam neked oda! - suttogta Dina. Elővett egy dobozkát és a kezembe adta. Egy nyaklánc volt benne, de nem akármilyen! Egy barátságnyaklánc!
-Angel! - öleltem meg ismét.
- Köszönöm!!
-Szivesen. Most pedig! - fordult a többiek felé. - Folytatódjon a buli!!

A buli után Hópihével együtt visszamentem a szobámba. Jack-től még megkaptam Hópihe ágyát, amit a sarokba tettem. Még meg kell szoknia az új környezetet, hagytam had járkáljon a szobában. Annyira boldog vagyok még most is. Anyáék csomagot fognak küldeni, addig is türelmesen várom.
Hópihe mintha megérezte volna, hogy elszomorodom, felugrott az ágyamra és lefeküdt a lábamra.
-Na te tigris! Mit kezdjek most! - veregettem meg a fejét. Válaszként leugrott az ágyamról és a saját ágyához botorkált.
-Akkor viszont jóéjt! - feküdtem le.

Naaa, remélem tetszik a rész! Előre is boldog mikulást kívánok mindenkinek, majd jövő héten kiteszem a kövi részt! 👋👋

Laughing Jack a barátom (BEFEJEZVE ÉS ÁTJAVÍTVA)Where stories live. Discover now