12. Rondrry

1.1K 31 2
                                    

Za pár dní se po celém hradě roznesla novinka o třech chlapcích. A celé Bradavice si o nich povídali, někteří se snažili tak, aby o tom chlapci nevěděli a některým to bylo jedno. Nejtěžší to měl však Draco. Na své koleji byl jediný, a tak u něj nebyl nikdo, kdo by mu pomohl, zbavit se zlých lidí a, že jich nebylo málo. Po čase se naštěstí vše uklidnilo a většina lidí se smířila s tím, že jsou ve vztahu tři chlapci. Ron, Draco a Harry tedy mohli v klidu žít jako pár. Vše hezké však jednou končí a tento případ není výjímkou. Trvalo to tři měsíce. Tři krásné měsíce. Ron si v poslední době začal všímat různých změn u jeho partnerů. Vynechávali ho, více se bavili jen mezi sebou, intimní chvilky prožívali ve dvou a ne ve třech. I když se to před Ronem snažili skrývat on si změn všiml. Je divné říct, že mu jejich chování moc nevadilo. On sám věděl že ve třech moc dlouho nevydrží, přál jim jejich lásku. On sám se zamiloval do někoho jiného. 

Ron se rozhodl. Musí si společně promluvit. Po obědě je našel pod stromem jak sedí ve společném objetí. ,,Ahoj." Pozdravil je mile. Oba chlapci mu pozdrav oplatili. ,,Myslím, že bychom si měli promluvit." Upřeli se na něj dva páry očí. Jedny smaragdově zelené a druhé šedomodré. ,,Vím že k sobě cítíte něco víc než dříve. Nevadí mi to. Sám jsem se do někoho zamiloval a tak si myslím, že bychom se měli rozejít." Ron dokončil svůj monolog a sedl si naproti nim. ,,Vážně ti to nevadí?" Zeptá se nervózně Harry a skousne si svůj spodní ret. ,,Kdyby mi to vadilo tak to neříkám." Harry se zářivě usměje a políbí Draca na rty. ,,Hou hou hou. Já vím, že se máte rádi, ale já nepotřebuji vidět jak si tady srkáte jazyky až někam do krku. Je fakt, že jsem to už několikrát viděl jenže to bylo jiné." Zasměje se Ron a zabrání dvěma chlapcům si to rozdat na školních pozemcích. ,,Nechcete jít něco dělat?" Poprvé za celou dobu promluví i Draco. ,,Co takhle...se jít proletět na košťatech?" Navrhne nadšeně Harry. ,,Hmm, proč ne." Souhlasí oba dva chlapci. A tak se všichni tři vydají pro svá košťata do hradu.

Venku si každý nasedne na své koště a vyletí vzhůru. Užívají si vítr co jim cuchá vlasy, všechno ticho a také vzájemnou přítomnost. 

Další kapitola na světě. Musím říct že je dost krátká... Ale, snad potěšila. Za případné chyby se omlouváme a každý komentář či vote potěší. Vaše Cuky a Lucky.   

Hogwarts jednodílovkyKde žijí příběhy. Začni objevovat