4. Lunny

2.2K 48 11
                                    

Asi jsem se zamilovala. Není to poprvé v životě,ale poprvé si přijdu jako posedlá sledováním toho daného člověka. A navíc do teď jsem byla zamilovaná jen do kluků a teď je to holka. Je z mého ročníku ale jiné koleje.Moc se nebavíme. Ona se vlastně nebaví skoro s nikým, ale není to tak že by nechtěla spíš ostatní nechtějí. Myslí si o ní že je trochu šáhlá ale já vím že není.Jen je prostě svá a to se mi na ní líbí. Asi je to i jedna z věcí co mě na ní tak moc přitahují když nepočítám vzhled. Ten je teda taky suprový. Občas mi přijde že si na společných hodinách musí všimnout celá třída na koho koukám. Ale ještě nikdo nic neřekl tak nevím jestli jsou úplně slepí a nebo to neřeší. Vlastně jediný kdo vypadá na to že něco tuší je Hermiona a to se mnou není ani v ročníku.Ale vždy když kolem nás ta daná osoba projde kouká na mě takovým tím stylem myslím že by jsi jí měla něco říct. Ale já nemůžu, myslím že ani není lesba. Jediný co teď můžu je ji zpovzdálí sledovat a děkovat Merlinovi že můj starší bratr je úplně slepý. A kdo to vlastně je? Ano celou dobu byla řeč o blonďaté Havraspárce jménem Luna Lovegood.

Když jednoho dne na oběd kolem Nebelvírského stolu projde zmiňovaná Havraspárka Ginny je zase úplně mimo může na ní oči nechat.Představuje si jaké by bylo kdyby spolu chodily.Velmi nenápadné. Pomyslí si hnědovláska sedící vedle. ,,Měla bys jí říct co cítíš." Řekne tak aby to slyšela jen zrzka. ,,Cože?" Tato věta vrátí Ginny zase do nepříjemné reality, kde vedle ní žádná blonďatá dívka každý večer neusíná. ,,Že bys jí to měla říct." Zopakuje Hermiona. ,,Vůbec nevím o čem to mluvíš." Snaží se Ginny hrát nechápavou ale už předem ví že prohrála. ,,Ginny. Já nejsem slepá a ty zase nejsi blbá. Takže vím že jsi se zamilovala do Luny z Havraspáru. A jsi v tom až po uši." ,,Dobře máš pravdu." Vzdá se zrzka. ,,Ale proč bych jí měl něco říkat? Vždyť určitě není ani lesba." Řekne posmutněle Ginny. Moc by si přála jí něco říct, ale není připravená na odmítnutí. ,,Máš pravdu že není lesba." Řekne zvesela Hermiona což mladší Nebelvírku zmate. Co je na tom tak skvělého když je do ní zamilovaná a je holka? Proto se na Hermionu koukne se zmateným a smutným výrazem. Jakmile si toho Hermiona všimne hned pokračuje. ,,Ale ty přece taky nejsi lesba." ,, No to nejsem  jsem bi, ale co to má s tím společného? Neměly by jsme náhodou řešit orientaci Luny a ne moji?" Pořád nechápe Giinny. Hermiona si jen povzdechne. ,,No čirou náhodou vím že Luna je také bisexuálka jako ty." Ginny to zaskočilo už ani nedoufala že se taková situace stane. ,,Jsi si jistá?" Snaží se ujistit Ginny a v hlavě si už představuje jak jí vyzná svou lásku. 

,,Naprosto." Odpoví Hermiona po delší odmlce. ,,A také vím od jednoho člověka že má ráda zrzky, hlavně ty Weasleyovic." Dodá s potutelným výrazem Hermiona. Ginny už na nic dalšího nečeká a rychle se zvedá od stolu. Ron s Harrym, kteří se doteď bavili o taktice na příští Famfrpálový zápas se za ní otočili s nechápavým výrazem. ,,Kam tak spěchá?" Zeptá se Harry. ,,To má snad rande a zapomněla se připravit?" Dodá s pobavením Ron. ,,Něco takového." Řekne tajemně Hermiona a poté přetočí svůj pohled na jídlo kterého se ještě skoro ani nedotkla. Nechá dva Nebelvíry v nevědomosti přece nemusí vědět všechno.Až bude sama Ginny chtít tak jim to řekne.

Ginny běhá po celém hradu aby našla Lunu než si to rozmyslí. Vlastně ani neví kam má běžet. Kde je vůbec Havraspárská kolej? Nikdy se o to nezajímala. 

Až najednou do někoho vrazí. Byla to ta Havraspárka kterou hledala. Jakmile si uvědomí že na ní leží trošku znervózní a zčervená. 

,,Ahoj." Řekne Luna. Nejdříve byla trochu naštvaná že do ní někdo vrazil, ale když zjistila kdo to je hned se usmála.

,,Ahoj." Odpověděla nervózně Ginny a pořád na Luně ležela. Když si to uvědomila chtěla se zvednout ale Luna si ji za krk přitáhla a dlouze ji políbila. Ginny začala hned spolupracovat.Měla tak sladké rty. Ještě lepší než si představoval. 

Musely se odtáhnout. Chvíli se jen koukaly do očí a poté se zase políbily. Tentokrát si Lunu přitáhla do polibku zrzka. Kdyby neslyšely něčí kroky asi by se líbali pořád. 

Rychle se od sebe odtáhly a stouply si na nohy. Byla to profesorka Prýtová. Oddechly si že to nebyl nějaký student který by hodil rychleji. 

,,Musím ti něco říct." Začala Ginny. ,,Miluji tě." ,,Já vím." Usmála se Luna. ,,Jak to víš?" ,,Hermiona." ,,Aha, myslím že bych si sní měla něco vyřídit." ,,A já tebe taky miluji." Usmála se Luna. Ginny si ji přitáhla do dalšího polibku tentokrát zapojily i jazyky. Její prosby byly vyslyšeny. Dívka jejích snů ji miluje.

Další kapitola na světě. Snad se líbila. Tentokrát dvě dívky. Názory pište do komentářů rády si je pročteme. Vaše Cuky a Lucky.                                                                                                                    Cuky & Lucky       


Hogwarts jednodílovkyKde žijí příběhy. Začni objevovat