9. Wolfstar

1.9K 44 4
                                    

Miloval jsem ho a teď je vše pryč. Proč jsme neměli více času? Naše životy nebyli lehké, pořád nejsou ale teď jsem sám. Nechal jsi mě tady. Ptám se tě proč. Tebe neučili se vyhýbat kletbám. Možná bych ti to neměl dávat za vinu ale to nejde.Jako mladí jsme si toho moc neužili když tebe zavřeli do Azkabanu. Ty jsi utekl to ano, ale nechal jsi mě čekat dvanáct let. Dvanáct!! Dokážeš si představit jaké to bylo? Nevědět jak na tom jsi. Ty jsi také nic nevěděl, to jsme měli stejné. Já zůstal v tomhle světě úplně sám. Peter nás zradil. James zemřel a tebe zavřeli do Azkabanu a teď jsi také mrtvý. Musím tu žít sám. Slibuji ti že se za Jamese a za tebe postarám o Harryho. Není malý jemu patnáct, ale teď to bude mít těžké. Bude válka a on je ten hlavní. Musí vyhrát a já se ho na t budu snažit připravit.

Remus chodil několik měsíců duchem nepřítomen. Z rad Fénixova řádu ho většinou raději poslali se vyspat i když věděli že spát nebude. Už totiž dlouho nespal víc jak čtyři hodiny. Věděl že takhle nejde žít, ale musí počkat alespoň do války. Každý člověk se hodí a když bude slabí tak ho hold zabijí.No a co, stejně počítal s tím, že zemře a vlastně mu to bylo jedno. Chtěl zemřít. Život bez Siriuse pro něj nemá smysl. Snažil se zase žít normálně, ale nemůže. Nechce předstírat že pro něj Sirius nic neznamenal. Miloval ho celým svým srdcem. 

Je válka, a oni se přemisťují do Prasinek aby se mohli dostat do Bradavic. Remus je smířený se smrtí, i když je to už dva roky zpátky co Sirius zemřel. V Bradavicích zamíří do velké síně kde už vidí to jak Harry vystupuje z řady. Je mu tak líto že všichni starší patnácti let v této místnosti museli dospět tak brzy. Hlavně Harry. I když mu vzali rodiče,kmotra a jeho dětství byl schpný bojovat. Možná ho poháněla touha po pomstě ale obdivoval ho. Sám Remus se rozhodl pomstít, a to tím že zabije Belatrix která zabila jeho Siriuse. 

Bohužel se Remusovi nepovedlo Belatrix zabít. Musela to za něj udělat Molly, protože dřív než stihl něco udělat někdo ho zezadu zabil. Nevadilo mu to, alespoň bude zase se Siriusem.

Nevím jestli tento příběh vůbec dává smysl xD. Je trošku "smutnější" než ty ostatní a také dost krátký. Ale nebojte příště už zase bude nějaký veselejší to slibuji. Snad se alespoň trochu líbil. Tak snad u další kapitoly. Vaše Cuky a Lucky.                                                                                                            Cuky & Lucky  


Hogwarts jednodílovkyWhere stories live. Discover now