•Yirmi Dokuz

45K 2.6K 1K
                                    



Güneş ışığı gözlerime vururken yüzümü hafifçe buruşturarak kafamı Araf'ın çıplak göğüsüne daha fazla gömdüm. Anında kollarını daha fazla sıkılaştırarak beni kendine daha fazla çekti.

Huzurla iç çekerek kolumu beline doladım. Şimdi çıplak bacaklarımız da iç içe geçmişti.

Uykum dağılırken bir süre daha bunun keyfini çıkartmak için gözlerimi açmadım. Araf benim aksime hala derin bir uykunun içerisindeydi.

Yordun tabii Gül gibi çocuğu

Yürü len kim kimi yormuş tartışmayalım istersen.

Dün gece aklıma gelirken sırıttım. Sanki bakir bir erkek gibi hissetmiştim kendimi. Ve hiç seks yapmamışım gibi ilkim olarak kabul etmiştim.

Daha öncede aşık olduğum adamlar olmuştu elbet. Ama hiç sevdiğim biri olmamıştı. Ve ben sevgiye aşktan daha çok inanan bir insandım.

Dakikalar sonra sıkılarak Araf'ın kollarında kıpırdanmaya başladım. O kadar sıkı sarmıştı ki kıpırdayamıyordum bile. Bir kez daha kıpırdandığımda Araf elini belime yerleştirerek beni sabitledi.

"Kıpırdama." Uykudan dolayı sesi boğuklaşmış, daha seksi bir hal almıştı. İç çekerek olduğum yerde durdum. Tekrardan uyuyacağını sandım ama yanılmışım amına koyayım.

Eli aşağılara inerek kasıklarımda dolaşmaya başladığında gözlerimi kocaman açtım. Dün akşam pestilimi çıkarttıktan sonra bir daha buna kalkışamazdı. Hızla kasıklarına tekme savurduğumda acıyla bağırarak elini penisine götürdü.

Yataktan hızla kalkarak üzerindeki çarşafı çektim ve anadan doğma hali gözlerimin önüne serildi. Çarşafı bedenime dolayarak kaçmaya başladığımda Araf'ın arkamdan geleceğini çok iyi biliyordum.

Arkamdan bir gürültü koparken hızımı arttırarak kendimi banyoya kapattım ve kapıya yaslandım.

Kapı hızla yumruklanmaya başlarken sırıttım. O acıyla buraya kadar gelmesi bile bir mucizeydi bence.

"Aç lan kapıyı!" Bağırarak kapıya vurmaya devam ettiğinde üzerimdeki çarşafı attım ve kapıya yaklaştım.

"Olmaz sikersin."

"Nereden bildin?" Duraksayarak söylediği sözler ile güldüm. Mal ya.

"Müneccim yarrağı yedim Araf." Sırıtarak arka arkaya adımladım ve aynanın önüne geldim. Boynumda, göğüsümde, yer yer kollarımda, her yerde morluklar vardı. İliğimi çürütmüştü orospu çocuğu.

"Ben sana kendiminkini yedireceğim." Kapıyı yavaşça tıktıkladı. "Aç güzelim şu kapıyı."

Jakuziyi doldurmak için düğmeye bastım.

"Kapı kilitli değil ki." Dışarıdan sinirli bir hırıltı yükselirken kahkaha atmamak için kendimi zor tuttum. Salak, kapıyı gerçekten kilitlediğimi düşünmüştü.

Kapıyı yavaşça açarak içeri girdikten sonra yanıma gelen ayak seslerini duydum. Ardından kollarını bana dolayarak kafasını boynuma gömdü ve oraya bir öpücük kondurdu.

"Hani sikecektin?" Kıvrılan dudaklarını boynumda hissederken sırıttım.

"Vazgeçtim, yorgunum." Kafamı sallayarak elinden tuttum ve onu jakuziye sokarak oturtturdum. Ardından ben de bir bebek gibi kucağına yerleşerek kollarımı boynuna doladım ve çenemi geniş omuzuna yasladım.

O da bana ayak uydurarak ellerini belime koydu ve kafasını boynuma gömdü. Sanırsam bir turda burada uyuyacaktık.

🕯

KOMUTAN  | BXBWhere stories live. Discover now