•Yedi

74.4K 4.5K 1.4K
                                    


Askeriyede sıradan bir askerin göreve gitmeyeceğini bende biliyorum, acemice yazılmış bir kitap olduğunu göz önünde bulundurarak yorum yapın lütfen.



🕯


"Hazır ol!"

"Rahat!"

Araf komutanın verdiği emir ile tekrardan rahat pozisyonuna geçtik.

Acil bir talimat ile sabahın beşinde bizi uyandırmıştı. Şimdi hepimiz karşısında pijamalarımız ile dikilmiş, yarı açık gözlerle kendisine bakıyorduk.

"Şu gözlerinizdeki baygın bakışı hemen silin yoksa sikeceğim belanızı." diyerek sinirle hırladığında hafif şaşırmıştım açıkçası. Sabah sabah bu ne enerjiydi yav?

Gözlerimi açmaya çalışarak esnedim.

"Batuhan, bir daha esnediğini görürsem gece nöbetlerini Can'dan alır sana veririm. Sikik sikik durmayın benim karşımda." Doğrudan bana gelen sözler ile sonuna kadar açılmış ağızımı hemen kapatarak gözlerimi ciddiyet ile komutanıma diktim.

Allah allah, adamda bu sabah ayrı bir sinirliydi.

"Şimdi, kulaklarınızı iyi açın çünkü bir daha anlatmayacağım. İki gün sonra görevleriniz var. İki gruba ayıracağım sizi. İki ayrı grup farklı görevlere gideceksiniz." Ardından derin bir soluk bıraktı. Sanki acelesi var gibiydi.

"Teğmen Çisem birazdan helikopterle askeriyeye iniş yapacak. Ben ve Çisem komutan iki ayrı gruplara önderlik edeceğiz. Şimdi hemen hazırlanıyorsunuz ve beş dakika içerisinde sıraya geçiyorsunuz bahçede."

Hızla arkasını dönerek odayı terk ettiğinde nefesimi bırakarak hemen hazırlanmaya başladım. Sabah sabah minnoş bedenime bu kadar gerginlik fazla gelmişti.

Oflayarak üzerimi değiştirdim ve uyuşuk hareketler ile yatakhanenin içindeki büyük banyoların olduğu yere girdim.

Ardından lavabonun önüne giderek musluğu açtım yüzüme bir kaç kez su çarptım. Bu birazda olsa uykumu dağıtırken esneyerek aynaya baktım. Her zamanki gibi çok yakışıklıydım.

Banyodan çıkıp arkadaşlarım ile birlikte hızla bahçeye doğru yürümeye başladım. Geç kalırsak Araf komutandan çekeceğimiz vardı çünkü.

O dünkü olaydan sonra birkaç kez Araf komutan ile karşılaşmıştık fakat yüzüme dahi bakmamıştı. Bundan iki anlam çıkarıyordum.

Ya sadece bedenimi ilgi çekici bulmuştu, ya da çok fena bozulmuştu. Ama Araf komutan son derece sert bir adam olduğu için böyle bir şeye bozulacağı ihtimalini vermiyordum bile. Yani koskoca yüzbaşı, benden de iyisini bulurdu.

Kafamı iki yana sallayarak düşüncelerimi dağıttım. Benim için böyle daha iyi olmuştu. Çünkü Araf komutana ilgi duymuyordum.

Bedeni haricinde.

Bilirsiniz, genelleme yapmak istemem ama çoğu erkeğin ilişkide cinsel tarafı daha baskın gelirdi. Bu da benim cinsel olarak Araf komutanı arzulamamdan kaynaklanıyordu.

Yani işin kısası, böyle daha iyiydi.

Bahçede sıraya geçerek hazır ol da komutanlarımızı beklemeye başladık. Yaklaşık 10 dakika sonra görüş alanımıza girmeye başladığında Çisem komutanımı süzdüm.

Koyu kumral saçlı, sert yüz hatlarına sahip olan bir kadındı. Fakat boyu kısaydı. Normalde kısa boy insanlara şirinlik katsada bu kadında daha bir sertlik katmıştı sanki. Komutanımı daha fazla incelemeyerek gözlerimi önüme çevirdim.

KOMUTAN  | BXBWhere stories live. Discover now