Burçlar ve Uyumları ~~ Oğlak Erkeği

9.8K 119 5
                                    

Oyş anamm.. 20.3K olmuşuz. :D Teşekkür ederim hepinize. Çok çok öpüyorum. :D

****

Oğlak Erkeği - Koç Kadını

Koç kadını ile yaşayacağınız birliktelikte çok fazla enerjiye ihtiyacınız olur. Koç kadınının atılgan ve ateşli olduğunu söyleyebiliriz. Siz doğuştan lider özelliklere sahipsiniz. Hayatın her alanında bu şekilde davranmak istersiniz. Bu durum evliliğinize de yansıyacağı için, Koç kadını bu konu da size sorunlar çıkartabilir. Fiziksel ilişki konusunda hiç itirazları olmaz diyebiliriz.

Koç kadınıyla evlenen erkek kendi kendini yöneten kumandan rolüyle yetinmelidir ya da yüz yıllık bir savaşa hazır olmalıdır. Savaş alanında amatörlere ve korkaklara yer yoktur. Bu kadınla boy ölçüşmek için fazlaca enerjiye ihtiyacınız olacak, çünkü ateşli ve atılgandır. Oğlak olarak doğuştan lidersiniz ve evlilikte de bunun böyle kalmasını istersiniz. Ama Koç kadını, bu rolünüzü tartışma konusu yapmaya çalışabilir. Koruyucu patron rolünde bir erkeğe ihtiyacı yoktur, kendi başına çok rahat idare edebilir. Siz, kadının "evi ne, daima özen göstermesi" gerektiğine inanırken, o tam bir iş kadınıdır.

Koç kadını, aşka âşıktır. İhtiraslı ve duygu dolu bir yatak arkadaşıdır. Sekse, hayatın sunduğu en büyük zevklerden biri gözüyle bakar ve onu doğrudan ister. Mükemmel bir ev sahibidir. Aşçılık sanatındaki yetenekleri sınırsızdır. Koç kadınıyla ilişkiye girmeden önce ya da önemlisi, o sizinle ilişkiyi ciddi olarak düşünmeden önce bu kadının burcunun özelliklerini çok iyi öğrenmelisiniz.

Oğlak Erkeği - Boğa Kadını

Boğa kadını için, evcimendir diyebiliriz. Ciddiyet onlar için çok önemlidir ve yere sağlam basarlar. Söz konusu aşk ve evlilik olunca, ciddiyetleri bu alana da yansır. Eğer sizinle birlikte olmaya karar verdiyse, ilişkinizin ne kadar uzun süreceğini kestirmek zor. Belki de sonsuza kadar sürebilir, kim bilir? Fiziksel ilişki konusunda hiçbir beklentiniz, karşılıksız kalmaz.

Boğa kadınını, diğer burçlardaki kadınlardan çok daha iyi anlarsınız. Evcil bir doğası vardır, ciddidir ve toprağa bu onun grubudur sağlam basar. Aşk ve evlilik konusunda ciddi düşünceleri vardır. Sevdiği ve karar kıldığı erkekseniz, bu ilişki sonsuza dek sürecektir. Geçici maceraların hayatında hiç yeri yok gibidir. İkiniz de sanatla ilgilisiniz. Edebiyat ve müziğe olan sevginizde birbirinizi tamamlarsınız: Mutlu bir aile yaşamı sizin için, tıpkı geleceğin güvencesi olan finansal dayanaklar gibi, çok şey ifade eder.

Boğa kadını iyi ve zevkli giyinir. Bu yönüyle onu savurgan olarak tanımlayabiliriz.

Oğlak erkeği yaşamını onunla geçirmeye bir kere karar verdiyse, gerçekten sadık kalacaktır. Ve bu nedenden dolayı onu kutlayabiliriz.

Çünkü Boğa kadını tabiat olarak çok kıskançtır. Hollywood'un en iyi oyuncularının oynayabileceği tarzda ateşli sahneler ortaya koyabilir. Boğa kadını evlendikten sonra da işine devam etmek isterse, bunu reddetmemelisiniz, gerçekten çok inatçı olabilir. Bir şeye karar verdiyse, onu bundan o kadar kolay vazgeçiremezsiniz.

Bu kadınla yatakta büyük bir şaşkınlık yaşayacaksınız. Her türlü baştan çıkarma sanatını çok iyi bilir, ihtirası, en cesur beklentilerinizi aşacaktır.

Oğlak Erkeği - İkizler Kadını

İkizler burcu kadını ile birlikteliğiniz çok ilginç olacağını söyleyebiliriz. Öncelikle şunu bilmenizde yarar var, İkizler kadını, pek tek eşliliğe yanaşmaz ve birden fazla sevgilisi olabilir. Hayatlarını hızlı yaşamak ister. İkizler kadını çekici ve değişkendir.

Burçlarla İlgili Her Şey - ALFAHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin