Burcunuza Göre Sevgili Bulma Rehberi

23K 401 131
                                    

Telefonunuzu yeniden güncelleyin. Birçok hatalı yazımlar olmuştur, onu düzelttim.

KOÇ BURCU

 

Bir Koç burcu insanı gördüğünüzde hangi burçtan olursanız olun, eğer o sizinle ilgilenmişse mutlaka etkilenirsiniz. Size yaşamındaki en değerli varlık gibi davranan başka kim olabilir ki?

Elde etme yöntemlerinin hepsini bilir. Elde tutma yöntemleri ise kendine göredir ve her zaman işe yaramaz. Tartışabileceği, kırılmayan, küsmeyen bir sevgili arar. Tartışarak kendini geliştirir.

Dış görünümüne önem verir, mutlaka modayı izler. Bakımlıdır. Partnerinin isteklerini aklında tutup, yerine getirmek en büyük zevkidir. Çocuksu, eğlenceli, esprili, neşeli bir sevgilidir. Hareket onun bir parçasıdır. Aşırı enerjik genellikle hiperaktiftir.

Tuhaf giysiler giyebilir, yüksek sesle konuşabilir, güvenli bir yürüyüş stili vardır ve mutlaka kendine güvenmekten bahseder. Yani doğal olarak ilgi çeker. Boyun eğmez ruhu kişisel bir çekicilik yaratır. Genellikle başkaları tarafından yol göstericilik ve liderlik için aranır.

Gücünün ve şansının bir kısmı doğuştan gelen pozitifliğinden kaynaklanır. Yaşamın zorluları karşısında başarılıdır ve ne kadar tepeden düşerse düşsün dört ayak üstüne düşer.

 

NASIL BİR AŞK ARAR?

 

O,uğruna savaşabileceği veya birlikte mücadele edebileceği bir eş arar. Sevgilisi bir avcı değil tam tersine hedefi olmalıdır. Peşinde koşan kişilerden hoşlanmaz.  İçgüdüsel olarak birine doğru çekilir ve o kişinin doğru veya yanlış olduğu ile ilgilenmez. Sadece elde etmekle ilgilenir. Aradığı heyecan ve harekettir. Romantizmi de eğlenceli olmayı da iyi bilir. Ortam insanıdır. Aradığı gerçek aşk; dolaysız, dürüst, kendi insanlığının farkında olan, güçlü ve meydan okuyabilen biridir.

Partneriyle çatışmak veya dalaşmak her Koç mesubunun genel tavrıdır.

Koç burcu insanı genellikle talepkardır ve aşk söz konusu olduğunda vericiliğe inanır. İnsanlarla aşırı ilgilenme ve yansıtma eğilimindedir. Vericiliğin bu olduğuna inanır. Bu tutumundan keyif alacak ve karşılık verecek bir partner ister.

Sadık ve aşırı cömerttir. Partnerinin kendisi gibi sadık, duyarlı ve eşit haklar konusunda objektif olmasından etkilenir.

 

 

ONU NASIL FETHEDEBİLİRSİNİZ?

 

Aşık bir Koç, geleceği düşünmeden son sürat ilişkinin içine dalar. Telaşlanmadan ona kendinizi çok detaylı bir şekilde tanıtın. Teslim olmak yerine gerekli anlarda açıkça red edin. Tartışmaları onun kendisini geliştirme unsuru olarak görün. Ani parlamalarının ardından gelen eğlenceli halini keşfedin. Sıcak bir yüreği olduğunu görmeye çalışın. Eve kapanmasını beklemeyin, o arkadaşsız kalamaz.

İLİŞKİDE NASIL DAVRANIR?

Burçlarla İlgili Her Şey - ALFAHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin