Burçların Giyinme Tarzları

26.1K 553 42
                                    

Koç Burcu

Kırmızı, pembe ve kahve tonları, koç burcunun hırs, liderlik gibi özelliklerini ön plana çıkarmak için uygun renkler. Giysi seçiminde canlı renkler tercih edilmeli. Koç burcu kadınları moda alanında da öncü olmaya adaydır, bu nedenle alışılmışın dışında tasarımlar deneyebilirler. Kıyafetler, öne çıkan canlı renkler ile onlara eşlik eden daha küçük parçalardan oluşmalı, aksesuarlar vurgulanmak isteneni ön plana çıkarmalı.

Boğa Burcu

Boğa burcu için ideal giyim tarzının anahtar sözcükleri minimalist ve elittir. Seçkin zevkleri olan boğa burcu kadını, giyiminde kaliteden asla ödün vermez. Bununla beraber gösterişe de kaçmaz. Trend olanın değil eskimeyenin peşindedir. Klasik veya smart casual gibi tarzlar bu burca uygundur.

İkizler Burcu

İkizler burcu kadının değişmez ve enerjik bir stili vardır. Gençlik yıllarından beri giymeye alıştığı rahat ceketlerden, kot pantolondan ve tişörtlerden vazgeçmez. Doğal ve spor bir tarz, ikizler burcunun dinamik karakterini yansıtmak için birebirdir. Çizgili, baskılı parçalar tercih edilebilir. Sembolik değeri olan çeşitli aksesuarlar ikizler burcunu temsil eden öğeleri oluşturur.

Yengeç Burcu

Yengeç kadını için uygun renkler yeşil, haki, kahve ve siyah tonlarıdır. Giyim tarzında kontrastlardan veya yakın tonların uyumluluğundan yararlanmak mümkündür. Doğal materyallerden üretilmiş sade giysiler, kıyafetlerinde düzene ve temizliğe önem veren yengeçler için ideal olacaktır. Yuvarlak kesimli giysilerin oluşturacağı yumuşak etki, yengeç burcunun özelliklerinin dışa da yansımasını sağlar.

Aslan Burcu

Aslan burcu kadını parlak, vurgulu ama göze de batmayan renklerle kendisini iyi ifade edecektir. Altın sarısı, turuncu gibi tonlar ve yüksek topuklu ayakkabılar bu burç için uygundur. Aslan burcunun giyim zevkleri pahalıdır. Yansıttığı imajın teatral olması beklenir. Bununla beraber aksesuar seçiminde ahşap ve taş materyallere gidilebilir.

Başak Burcu

Rasyonelliği ile ön plana çıkan başak burcunun gardırobunun pratik parçalardan oluşması bir tesadüf değildir. Başak burcu kadını basic parçalara yapılacak ufak dokunuş ve eklemelerle istediği havayı kolayca elde edecektir. Akılcı çözümlerle kendine ve moduna uygun tarzı yaratabildiği için, kıyafetlerinde daha çok malzeme kalitesine önem göstermesi uygun olur. Hem fonksiyon hem estetik değeri olan parçalar tercih edilmelidir. Kol saati, cepli giysiler ve pratikte yarar sağlayacak aksesuarlar başak burcunun hayatını kolaylaştırır.

Terazi Burcu

Terazi burcu kadınının tarzını bulabilmesi için en önemli ipucu uyumluluktur. Görünüşünün dengesine ve bıraktığı tutarlı etkiye dikkat eden terazi kadını, giyiminde nerede durması ve nereye kadar devam etmesi gerektiğini de bilecektir. Kıyafet seçimleri mini elbiselerden pantolonlara kadar genişleyen bir skaladadır. Alışılmadık renk ve materyal kombinasyonlarından uzak durulması yararlı olacaktır. Şal, çanta, kemer gibi aksesuarları zarif ve bütünleyicidir.

Akrep Burcu

Akrep burcunun agresif karakterini yansıtmak için vücut hatlarını ön plana çıkaran kesimler ve dekolte uygun olacaktır. Klasik bir tarz akrep burcunu temsil edebilir. Akrep burcu kadını aksesuarlarını özenle seçer ve ucuz olanı tercih etmez. Altın ve gümüş parçalar kullanması yerinde olacaktır.

Yay Burcu

Yay burcu için prestijli ve aykırı görünmek önemlidir. Yay burcu kadını modayı takip etmekle çok ilgilenmez, hayatının dinamiğini yansıtacak parçaları bulmaya çalışır. Tüylü şapkalar, kadife ceket ve pantolonlar, giysilerdeki büyük düğmeler bu burç için idealdir. Eflatun, bordo, kızıl gibi renkler yay burcunun karakterine uygundur.

Oğlak Burcu

Oğlak burcu kadını için seçtiği kıyafetlerin otoritelerce kabul görmüş parçalardan oluşması önemlidir. Tek parça elbiseler, kısa etek ve blazer ceketler, yani modası geçmeyen giysiler oğlak burcunun dolabında mutlaka bulunması gereken parçalardır. Giyim tarzında güvenilir tercihler yaptığı için kıyafet ve aksesuarlarında rahatlıkla parlak detaylar kullanabilir. Siyah, lacivert ve koyu gri tonları oğlak burcunun içinde kendisini rahat hissedeceği renklerdir.

Kova Burcu

Kova kadını, mevcut trendin içindeki aykırı ve parlak parçaları bulmayı sever. Alışılmadık bir tarz ve göze çarpan giysilerle avantgarde olabilir. Sıra dışı kesimlere sahip etekler, transparan bluzlar ve desenli çoraplar bu burç için uygundur. Ayakkabı seçimi kova kadını için önemlidir, özellikle bilekten bağlamalı sandalet ve topuklular kova için vazgeçilmezdir. Giysilerin üretim aşamasında doğaya zarar vermeyen materyallerin seçilmiş olması da kova kadını için önem taşır.

Balık Burcu

Balıklar için kadınsı ve romantik bir tarz uygun olacaktır. Balık kadınının giyim tarzıyla oluşturacağı görüntü akıcı ve uyumlu olmalıdır. Işıkla beraber renk tonları değişen malzemeler bu burcun giysilerini oluşturabilir. İpek, yün gibi yumuşak ve sıcak tutan materyaller tercih edilmelidir. Balık kadını gardırobunda mutlaka süveter ve uzun etek gibi parçalar bulundurur. Ayak bileklerinin kapalı olması balık burcuna kendini güvende hissettirecektir. Bu burca uygun renkler lacivert, eflatun, pembe ve yeşildir.

Eklemek istediğiniz bir şey varsa, yoruma yazabilirsiniz. :)

Burçlarla İlgili Her Şey - ALFAHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin