Burçlar ve Uyumları ~~ ASLAN KADINI

13.3K 141 13
                                    

Aslan Kadını - Koç Erkeği

Aslan burcu kadını ve Koç burcu erkeği ufak tefek sorunlar olsa da, aşk hayatlarında mutlu olabilirler. Ortaya çıkan sorunları birlikte çözmeyi çabalarlarsa uzun süreli birlikte kalmayı ve başarılı bir ilişki yürütmeyi sağlarlar. Her iki burcun insanı da yeniliğe açıktır ve bu nedenle birbirlerine uyum göstermekte zorlanmazlar.

Başlangıçta ateş vardır. Koç erkeğinin dizginlenemeyen ihtirası, Aslan kadınına çarpıp sert ve açık stiliyle onu keşfettiğinde, kadın, bu erkek tarafından sürüklenir ve onu duygusal olarak takip etmek için naz yapmaz. Ama her aşk sarhoşluğunu, bir ayılma takip eder ve hemen, başarılan şeyin gerçekte ne olduğunu gösterir. Birbirine bu kadar uyan iki kişilik için hemen şu soru sorulabilir: Son sözü kim, söyleyecek? Eğer birbirlerini gerçekten seviyorlarsa, bu sorun dinamik bir değişim oyunuyla çözülecektir. En büyük sorun, Koç erkeğinin sebatsızlığı olabilir. Aslan kadını onu durgunlaştırmayı başarırsa, bu çok mutlu bir ilişki olabilir.

Eğer Koç erkeği, Aslan kadınına gerçekten çok şey ifade ediyorsa, ondan her şeyi bekleyebilir. Kadın, ona hoş bir yuva sunacak, güzellik ve lüks dolu bir atmosfer yaratacaktır. Yine de eşine hükmetmeyi deneyecektir, aşkta da sekste de.

Aslan Kadını - Boğa Erkeği

Aslan burcu kadını ve Boğa burcu erkeği birlikteliğinde mutluluğu pek yakalayamaz. Birlikte mutlu olma ihtimalleri oldukça düşüktür ancak kısa sürekli ilişkilerinde bu mümkün olabilir. Uzun süreli bir ilişki düşüncesi içerisinde olmadıkları sürece mutlu olabilirler. Zaten ilişki süreleri uzadıkça sorunlar ortaya çıkmaya başlar.

Aslan kadınının coşkusu, Boğa erkeğinin sakin ve bilinçli stili ile ilginç bir kontrast yaratır. O, alışkanlıkların adamıdır, denenmiş şeylere güvenir ve değişimlere karşı şüphecidir. Aslan kadınına soğukkanlılık ve güven sunar, kadınsa onun mizah anlayışını sever ve onu ilginç bir tartışma arkadaşı olarak görür. Kadının marjinal mobilyalar ve sanat tercihlerini paylaşırken aynı zaman da mutfakta kumandayı eline alan erkeklerdendir. Aslan kadınına, işindeki başarısı için takdir ve övgülerini ifade eder. Ortak ticari teşebbüsler, bu konumda başarıyla taçlandırılmışlardır. Ancak canlılık ve dizginlenemeyen yaşam sevincine ne oldu? Taraflar ne istediklerini biliyorlarsa, bu mutlu bir ilişki olabilir.

Aslan Kadını - İkizler Erkeği

Aslan burcu kadını ve İkizler burcu erkeği birlikte mutlu olabilir. İki burcun ortak özellikleri uyum konusunda sıkıntı yaşamamalarını sağlar. Yine de biraz gayret göstermeleri gerekecektir. Ancak bu çiftin mutlu olmaması için hiçbir neden yoktur. Tutkulu bir aşka sahip olacaklardır ve birlikteliklerini evlilik ile taçlandırabilirler.

Aslan kadınının, İkizler erkeğinde sevdiği özellikler; canlılığı, şefkati, uyanıklığı, hoşgörüsü ve pervasızlığıdır. O, Aslan kadınına samimiyetle hayran olacak ve onu takdir edecektir. Acaba Aslan kadını, onun kendisine yakıştırdığı anne rolünü oynamak ister mi? İkizler erkeği, kendisine dur diyecek, abartılı davranışlardan koruyacak ve onu devamlı dizginleyecek birine ihtiyaç duyar. Ama hiçbir zaman; kendisine talimat verilmesine ya da hükmedilmesine tahammül edemez. Burada gururlu ve baskın Aslan kadını için çok fazla tehlikeli madde var.

Her şeye rağmen o, hayatınızın erkeği olmak zorundaysa, beraber çok eğleneceksiniz, çünkü atılganlık ve eğlenceye düşkünlükte İkizler erkeği, Aslan kadınından aşağı kalmaz.

Aslan Kadını - Yengeç Erkeği

Aslan burcu kadını ve Yengeç burcu erkeği birlikte çok nadir olsa da mutlu olabilir. Her anlamda çaba isteyen, fedakarlık bekleyen bir ilişkidir. Bunu sağladıkları sürece mutlu olmayı başarırlar ancak bu durum kısa süreli birlikteliklerinde geçerli olacaktır. Başta da söylediğimiz gibi, çok nadir uzun süreli ve kalıcı birliktelik yaşanabilir.

Yengeç erkeğinin kendinden emin davranışları ve araştırıcı tarzının arkasında hassas ve güvensiz bir ruh yatar. Aslan kadınının güvenini kazanıp, onu açması uzun sürecektir. Aslan kadını onun kalbini fethetmeyi başarırsa, Yengeç erkeği ona karşı içten ve sadık davranacaktır. Yengeç erkeği kendisine yanaşıp, tüm ruhsal sıkıntılarını giderecek, bir eş arar. Aslan kadını, onu kendini bulması için yönlendirebilir. Erkek daima ona minnettar kalacak ve onun iyi olması için düşünülebilecek her şeyi yapacaktır. Çılgınlık Yengeç erkeğine göre değildir ve kadınının çılgın eğlencelere düşkünlüğünü nadiren paylaşır. Genel pasifliği bazı çatışmalara yol açabilir. Aslan kadını bazı ayrıca haklara karşı açıktır. Yengeç erkeği, kadınının canlılığından biraz olsun etkilenirse, bu çok mutlu bir ilişki olabilir.

(Önceki bölümde Aslan Kadını-Aslan Erkeği vardır.)

Aslan Kadını - Başak Erkeği

Aslan burcu kadını ve Başak burcu erkeğinin birliktelikleri uzun süreli olmaz. Kısa vadede mutlu olabilirler ancak birliktelikleri uzun süreli yarışı kaldıramaz. Bu ikili çok nadir uzun süre birlikte olur. Uyum ve mutluluk aşk hayatlarında uzakta kalacaktır. Mutlu olmaları çok zordur.

Burçlarla İlgili Her Şey - ALFAWhere stories live. Discover now